Bu 2 araç arasında kaldım.Polo ve seat modellerini eleyerek bu aşamaya geldim.Bi ara spacheback çok düşündüm ne alacağım konusunda çok kararsızım gerçekten görüşlerinize ihtiyacım var.
İ.20 Elite oto 1.4 Donanım Süer Araç görünüm:Çok iyi Genişlik : Çok iyi motor ve şanzıman : Vasat & Kötü 8-9 fabrika verisi / şehir içi 11 falan yakar muhtemelen yazılanlardan anladığım ( MPI motor eski 4 ileri şanzıman ) Cam tavan op ile birlikte 58.000 tl fiyat aldım.Op.hariç 55.000 TL ( lpg taktırmak gerek 2.000 TL )
yeni Skoda Fabia 1,2 DSG Style Donanım: Süper Araç görünüm : Fena Değil Genişlik İ20 sanki daha geniş motor Şanzıman : Süper&iyi uyumları güzel. 5-6 LT fabrika verisi 7-8 yakar sanırım 1,2 TSİ DSG 7 ileri
53.000 TL Fiyat Aldım
gönlüm i20 den yana iken sadece motor ve şanzımandan dolayı fabiaya yöneldim araştırınca çok hoşuma gitti fabia ısındım
Sizce doğru yolda mıyım
i20 ve fabia ilgili donanımları kıyaslarsanız siz ne alırdınız?
Sizden görüş gerçekten akıl beklemekteyim bu 2 aracı bilenler varsa kulnanlar araştıranlar görüşlerinizi rica ederim
Başka araç tavsiyeside olabilir ama İ20 motor ve şanzımandan dolayı alınmayacak bir otomobilmi sizce ?
Fabia nın multimedya özellikleri donanım genel havası gerçekten hoşumada gitti. İ20 genel olarak çok iyi genişlik kokpit harika bence.
Ama kararsızım i20 benzin ve şanzımandan üzermi yılda 8-10 bin km yapan biri olarak
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim ( konuyu burda açmak daha doğru sanırım )
Dizel i20 AL.
Manuel olsa Fabia derim ama yeni Fabia DSG alan arkadaş 2-3 ay geçmeden kavramadan dolayı servise gitti. i20 de yakacak o kesin. O yüzden başka seçeneklere bakın derim. Verimli az yakan tork konvertörlüler mesela.