Şimdi Ara

SKODA FAVORİT VE YAKIT TABİİ Kİ 250 KM/LT SAKA GİBİ SKODACILAR YARDIMM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SKODA FAVORİT VE YAKIT PROBLEMİ ÖNCELİKLE ARABAM 92 MODEL 1300 MOTOR 10 MİLYONLUK YAKIT LA 40 KM GİDİNCE BUNA Bİ EL ATMA GEREGİ DUYDUM :D YAKLASIK 250 GİBİ Bİ RAKAM OLUYO....... COK UÇUK GELİCEK AMA DURUM BU.... GAZ AYARI YAPTIRDIM OLMADI DEDİM BİDE SİBOP AYARI YAPTIRYM ZATEN AZ COK ESKİ ARABAMDAN BAZI TECRÜBELERİM VARDI DEBRİYAJ BALATASI İYİ DURUMDAYMIŞ ZATEN SİBOP AYARI YAPILINCA BUJİLER FELANDA KONTROL EDİLDİ YANİ KLASİK YAKIT TASARRUF DENEMELERİM SONUCSUZ KALDI AYRICA BİDE ÇEKİŞ SORUNU VARKİ DİLLERE DESTAN UFAK YOKUŞLARDA BİLE BAYILIYOR SORUM ŞU SKODACI ARKADASLAR BU ARABANIN NORMALİ BUMUDUR YANİ SİZDE ARBANIZDA AYNI SORUNLARLA KARŞILASIYORMUSUNUZ YADA ÇÖZÜM OLARAK NE YAPTINIZ CUNKU ALIRKEN USTAYA GÖSTERMEME RAGMEN VE YAKITI BANA 140 DENMİŞTİ Kİ ALDIGIMDAN BERİ GAZ FİYATLARINDA Bİ UÇUK DEĞİŞİM OLMADI... ŞİMDİDEN YARDIMLAR İÇİN TEŞEKÜRLER........................

• BU ARADA ANKARADAYIM SKODADAN ANLAYAN USTA TAVSİYE EDENLER OLURSA COK SEVİNİRİM HANİ ESKİ TOSBALARIN HASTALARI OLAN USTALAR VARDIR YA İŞİNİİN EHLİİ YANİİ
  • serkanhakan S kullanıcısına yanıt
    öncelıkle trıger zıncırını kontrol ettır eğerkı 2 bakla atlak olsa bıle araç çekmez onu kontrol ettirdıkten sonra sorun duzelmezse eksoz unu kontrol ettır tıkalı olabılır susuturucular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.