Şimdi Ara

Skoda Felicia Koltuk Yanındaki Kol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhabalar. Arabamda resimde gösterdiğim ve kırmızı renkle çizdiğim bir kol var. ne işe yarıyor. cevaplarınızı bekliyorum.

• Bulunduğu yere bakarak depo kapağı veya bagaj kapağıyla ilişki kurulacağını tahmin ediyorum.
  • paliomda da aynı yerde bir kol var, benimkinde bagaj açma zımbırtısı.

hiç denemedin mi ?
  • Arkadaşlar skodam sitesinede yazmıştım. Sağolsunlar arkadaşlar bagaj kapısını açma kolu olduğunu söylediler. Ama bendeki bozuk galiba çünkü boşta kalkıp iniyor. Helal be 97 model arabada ne özellikler varmış. Far ayarı, cam silgi zamanı ayarlama, arka cam silgi ve su fışkırtma, dikiz aynası ısıtıcısı, otomatik jikle say sayabildiğin kadar. Adamlar bagajı içerden açma kolu bile takmışlar. Helal olsun. İyiki felicia almışım be. Çokta sağlam bir araba. Öyle Renault yada Fiat arabaları gibi döküntü de değil. Taş gibi ALMAN.
  • erdl_krts kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam. O yıllarda biz de teneke Tofaia biniyorduk. Hemen de gelip eksilemişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 77 model baz model Renoda far ayarı, manuel jikle, çift kademe silecek, şarj voltaj göstergesi, benzin göstergesi,hız göstergesi, gösterge ışık şiddeti ayarlama, torpido aydınlatması, kül tablası aydınlatması, tavan lambası, çakmak, çift devirli kalorifer, deri koltukları yatırıp yatak yapma, önlerde manuel ayarlı üç nokta emniyet kemeri, önler disk fren, 4 ileri şanzuman, 1289cc SAE 60 beygir motor, çift A kollu ön süspansiyon, sabit akslı arka süspansiyon, ön ve arkada denge çubukları, demir tamponlar gibi özellikler var ama hiç övünüyor muyum?

• Süpersin Yarbay. Bi 4 lastiğini saymamışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 2018 kol dayama
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bagaj kapa?yny açyyor karde?im.
    Vay be o arabada ne günlerim geçti.
  • Bagaj kapagi açar kardesim,boşa cıkıyorsa teli kopmustur. Biz de 4sene '97 felicia kullandik,motor zayif ve ufak tefek duzeltilmesi gereken yerleri hep oldu ama yolda birakmayacak arabadir.Karbüratörlü olmasina ragmen ortalama yakardi. Iyi arabadir,kucuk ama geniştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdl_krts

Arkadaşlar skodam sitesinede yazmıştım. Sağolsunlar arkadaşlar bagaj kapısını açma kolu olduğunu söylediler. Ama bendeki bozuk galiba çünkü boşta kalkıp iniyor. Helal be 97 model arabada ne özellikler varmış. Far ayarı, cam silgi zamanı ayarlama, arka cam silgi ve su fışkırtma, dikiz aynası ısıtıcısı, otomatik jikle say sayabildiğin kadar. Adamlar bagajı içerden açma kolu bile takmışlar. Helal olsun. İyiki felicia almışım be. Çokta sağlam bir araba. Öyle Renault yada Fiat arabaları gibi döküntü de değil. Taş gibi ALMAN.

Sorması ayıp ne kadara aldınız ve hangi model ? Felicia'ların gümüş renklileri çok hoş duruyor ve bildiğim kadarıyla en doluları Glxi versiyonları. Sizinki kaç model ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.