Şimdi Ara

Skoda Garanti Uzatma ( +3 sene )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni alınmış bir araç için +3 sene garanti uzatma tavsiye eder misiniz? 2.900 TL istiyorlar. 2 yıl değil 5 yıl garantisi olacak. Yoksa gereksiz midir?

• Gerekli veya gereksiz görecelidir hocam. Sonuçta bilemezsiniz ileride ne olacağı. Seri üretim araçlar bunlar, sorunda çıkma ihtimali hepsinde yüksektir. Bence 2.900 TL +3 yıl için iyi. Biraz daha pazarlık edebiliyorsanız edin yaptırılabilir derim şahsen.
  • Bence de iyi. Arabanın fiyatını düşünürsek 100 binlerde fiyatı vardır. 2900 3 yıl için %2-3 yapar. Ben olsam yaptırırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onceki konunizda en az 5 sene kullnirim dediginiz icin ve dsg sanzimana sahip oldugu icin bence yaptirmalisiniz. Ama dsg nin uzatilmis garantiye tabi oldugunu teyit ettirin. Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam hiç garanti istemem ilk bakımdan sonra sanayiye koşarım.

Otomatikse uzatılabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSG varsa mantıklı olabilir DSG yoksa bence mantıksız
  • DSG var

• Uzatin Hocam.2.900 fazla değil.Bu forum ne patlak DSG'ler gördü.Garanti olmazsa 29.000 şanzıman parasi bile cikarir sana Doğuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 28 Şubat 2017; 18:10:3 >
  • Peki garanti uzatma en geç ne zaman yapılabilir? 3. ayda ya da 18. ayda garanti uzatılabilir mi?

• 2012 Model aracım var...

Zamanın da garanti uzatmadım fakat aracımın tüm bakımlarını yetkili serviste yaptırdım.Şu an 134 bin km de ve garanti bittikten 2 yıl sonra yani 4. yılında Mekatronic ve zincir değişimi yaptırdım.Toplam da bu yapılanlara ödediğim tutar 450 TL...

Garanti uzatmak yerine 2900 TL yi bakımlarınıza harcayin içiniz yine rahat olsun.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 1 Mart 2017; 13:6:32 >
  • Garanti uzatma konusunda karar verdik. Şimdilik uzatmayacağız. Aracın bedelinin üstüne 1.700 lira kasko sigorta, 900 lira da trafik sigortası verdik.

Farklı konu açmak istemediğim burada sorayım.

Allah aşkına aynalar elektrikli mi, Rapid Spaceback Style'da? Düğmesi nerede? Yoksa manuel elle mi katlanıyor?

Kullanma kılavuzunu okudum biraz. Adamlar kendilerini güvenceye almak için kılavuz basmışlar. AB ülkelerinde, ABD'de tüketiciler sürekli dava açıyorlar. Bizim kılavuz da çeviri muhtemelen.

DSG şanzıman hakkında okudukça moralim bozuluyor :)

Bir forumdaş yazmış. DSG şanzıman park halinde arıza vermiş. Kullanıcı hatası diyip, 5.600 lira mı ne fatura çıkarmışlar.

2013'te DSG şanzımanın yenilendiğini söyleyenler var.

DSG şanzımanın 40.000 km'den sonra arıza verdiğini söyleyenler var.

İşin aslı nedir?

(Bu arada bizim araç 5.000 lira civarı zamlanmış Mart ayında, liste fiyatı)

Bir ara kurban keseceğiz. Allah kaza bela vermesin.

• Her dsg ariza yapacak diye bir sey yok,

Ama belki en cok satan cift kavramali olmasindan belki kullanicilarin itina etmemesinden en cok ariza dsg den cikiyor.

Garanti uzatmak o bakimdan iyi olabilir.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Mart 2017; 22:57:55 >
  • dsg varsa mecbur uzatacaksın
  • Peki aynalar konusunda ne diyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.