Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
836
Cevap
45
Favori
148.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araçlardan çok anlamam, Kamiq çok tavsiye edildiği için inceliyorum ama 3 ay içerisinde birçok şey değişmiş özellikle fiyatı onu anladım. Sitede bir yerde bu özellikler verilmiş ama elit ve premium listeye bakınca bunlardan bahsetmiyor,örneğin bunlar şu anda araçlar da var mı?
    -adaptif hız sabitleyici
    -park asistanı
    -şerit takip asistanı
    -şerit değiştirme asistanı
    -uzun far asistanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lamii kullanıcısına yanıt

Benim premium da sadece ilk 2si var. Opsiyon olarak herhangi bir secim yapmadim. Buyuk ihtimal digerleri opsiyonludur.

• Bilgi için teşekkürler. Neden websitesinde anlaşılır şekilde yazılmamış anlamadım, belki ben anlamıyorum ama çok zor birşey değil açıkça yazmaları. Benim site gördüğüm opsiyon seçenekleri sadece metalik boya ile cam tavan.

• lamii kullanıcısına yanıt

hocam kataloğun 8. sayfasında bu dediklerinizin hepsi opsiyonel olarak görünüyor

https://www.skoda.com.tr/skodaweb_files/2021317162423167_MY_2021_Kamiq_Model_Katalogu.pdf

• Kataloğu incelememişim faydası oldu, teşekkürler.

Hepsini (opsiyonları) aşağıda yazdım;

• Panaromik cam tavan, elektrikli bagaj kapağı,suedia döşeme, geri görüş kamerası, kablosuz şarj, 10,25 ekran 5 modlu, elektrikli sürücü koltuğu ,10 hoparlör,sürüş modu yönetimi,şerit değiştirme asistanı,şerit takip asistanı, uzun far asistanı, ön bölge frenleme asistanı,adaptif hız sabitleyici, park asistanı,

Alt alta sıralayınca opsiyonlar baya çokmuş:) Bilmiyorum ama bu opsiyonları sadece Premium donanımla birlikte alınabiliyor sanırım, doğru mu?

• yakın zamanda fiyat alan var mı arkadaşlar

• Elektrikli bagaj kapağını sonradam taktırmak için fiyat aldım 4500 tl dediler. Bilginize. Bu paraya değmeyeceğini düşündüğüm için yaptırmayacağım.

• saerozs7 kullanıcısına yanıt
    4500 yine iyi, 5000’den aşağı hiç duymamıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda fiyat alan oldu mu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

Son zamanlarda fiyat alan oldu mu arkadaşlar

Ben de merak ediyorum fiyat alan oldu mu sarı sitede 270-280 fiyat yazmışlar elite paketlere

• Dizel motorlu araç sahibi var mı ? Okuduğum yorumlar hep benzinli üzerine. 300000 bine bulursam premium dizel alınır mı? Varsa kullananlar araç ile ilgili yorum yapabilirler mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut.tacir

Dizel motorlu araç sahibi var mı ? Okuduğum yorumlar hep benzinli üzerine. 300000 bine bulursam premium dizel alınır mı? Varsa kullananlar araç ile ilgili yorum yapabilirler mi? Teşekkürler.

Sarı sitede baktığım kadarıyla 300 bine dizel hemde premium yok,

1.0 tsi dsg kullanıcısıyım bende,

kendi görüşüm olarak yakıt tüketimde yeni nesil benzinli motorlar dizeller kadar iyi artık

• umut.tacir U kullanıcısına yanıt

10 gün önce mesaj attım ama bakmadı

• fiyat alan oldu mu?

• Yarın Enerji Mavi, Elite modelini teslim alacağım. 1 yıldır almak için arayış içindeydim ve araba bulamıyordum. Bir arkadaş vesilesi ile (yoksa galericilerden sıra gelmiyor) Efe Skoda'dan 230.000+5000(Trafik tescil, evraklar vs) toplam 235.000 e aldım. Daha önceden 2018 Fabia aracımız olduğu için kalitesi, motoru ve şanzumanı konusunda bir sürpriz yaşamayacağımızı düşünüyorum.

Bu arada 2020 model yesni kasa Nissan Juke (1.0 motor) sahibiyim. Kamiq 2. B-Suv aracımız olacak. Karşılaştırma yapabileceğiz.

• feritu F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de Fabia’dan geçmiştim Kamiq’e. Süpriz yaşamayacaksınız yalnız Fabia’nın tadını başka hiçbir araçta bulamazsınız. Çok özlüyorum otoban faremi. :)

230 a nasil alabildiniz hocam? Hayirli olsun

• Kamiq yakit anlaminda beni sasirtmaya devam ediyor, ankaradan istanbula ortalama 110-120 arasi hiz ve klima surekli acik sekilde 4.4 yakti :)

araç alma sürecini anlatır mısınız

• Ötv indirimi geldi bu gece büyük ihtimalle dövizde artış olmazsa premium pakette %50 ötv indirimine girip 265 civarlarına düşer gibi. Şuan için 320 bin altı araçlar ötv %50 lik dilime düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.