SKODA KAMIQ (25. sayfa)
-
-
Merhaba,
Su şişelerinde hiçbir problem yok. Starbucks tall boy kahveler bardağında da gayet iyi, yalnız 2 tane tall boy kahve pek sağlıklı durmaz.tek problem bardaklıkların biraz geride olması. Bardaklığın içindeki telefon koyma aparatı çok başarılı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, bu hafta gidip kendim deneyecektim artık.
-
Araba nasi bulcaz hocam yok😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, 15 bin bakım için fiyat alan oldu mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: flaminks09Araba nasi bulcaz hocam yok😃
Geçen ay gittiğimde vardı izmirde vosmerde. Haftaya gideceğim haber veririm.
-
Hem Alsancak hem Bornova'yı aradım, araç için Ekim sonu tekrar arayın diye dönüş yapıyorlar. Kesin bir tarihi bırakın yaklaşık bile bir şey söylenmedi. Bilgi alırsanız buraya yazarsanız sevinirim.
-
Fabrikanın çalışıp çalışmadığı ve araçların ne zaman geleceği bile muamma şu anda. Yana döne başka araçlara bakıyorum ama zaten hiçbiri yok ki
Geri Görüş kamerasının Yıkamalı versiyonu çıkmış, ama servisdekiler normal kamera takıyor, kararsız kaldım siz hangi kamerayı taktırdınız? memnun musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaslar.oncelikle araniza yeni katildim. Hatta donanimhaber forumundaki ilk mesajim
Malesef otomobil konusunda pek deneyimim yok. 2012 model citroen c4 dizel otomatik sahibiyim. Hem aracimi sifirlamak hemde yatirim amacli (malesef her gun fiyatlar artiyor) Aracimi satip uzerine kredi cekerek kamiq 1.0 elite paket almayi hedefliyorum. Ancak artilari eksileri dusundugumde simdiki aracim 82 binde 2012 model ayrica dolu donanim sayilabilir. En azindan kamiq elite gore. Kamiq in en buyuk artisi sifir olmasi ayrica onumuzdeki yillarda dizel araclarin uretiminin daha da azalarak piyasalarinin daha sığ olacağını düşünüyorum eksisi ise malesef aracima gore daha bos paket. Ayrica yakit tuketimi daha fazla. Ama pek fazla kilometre yapmiyorum. Acikcasi kendi aracimdan baska arac kullanmadigim icin mukayese edemiyorum. Sizce dolu c hatchbackten b suv a gecmek mantikli bir secim olurmu.?
Saygilar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Muhakkak test sürüşü yapın derim. Sizin araç konforlu, yumuşak süspansiyonları var. Kamiq biraz gergin bir araç. :) Elit paket biraz boş, hız sabitleme yok misal. Klima manuel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alakanız için tesekkur ederim.test sürüşü yapacağım.
Arkadaşlar merhaba, skoda kamiq premium 1.0 alma ihtimalim var, kullananlar varsa memnun mu peki? Aynı sınıf değil ama skoda octavia 1.0 elite alma ihtimalim de var, hangisini tercih etmeliyim sizce?
-
sıfır araçların ne zaman geleceği hakkında bugün bilgi alan oldu mu? geçen hafta sorduğumda 10 ekim gibi yeniden arayın denildi.
-
26 marttan beri kamiq kullanıyorum, polodan geçtim çok memnunum. sorunuza gelince tamamen sizin tercihiniz sedan mı suv mu?
-
Biz de hem yatırım hem eve ikinci bir araç olsun diye kamiq almaya karar vermiştik. Kasım-aralık ayları için kapora alıyordu bayiler. (garanti veremiyorlardı ama) Sonra Ekim ayı teslimlerinde bir iptal yaşanmış, ister misiniz dediler. Ben tamam dedim. Araç gemideymiş, bakalım hayırlısıysa yarış mavisi bir kamiq elite sahibi olacağız...
-
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Ben de ağustos ayından beri bekliyorum hiçbir bayi kapora almadı benden de sadece isim yazıyorlar. İstanbul Avrupa yakası Trakya Balıkesir Bursa heryeri aradım hatta tanıdık bulmaya çalıştım nafile. Beyaz bir Kamiq için aranmayı isterdim
Skoda ekim ayı fiyatlarını açıkladı. 1.0 elite 324.900 tl olmuş. Bir hayalim vardı. Gercekleşmeden sona erdi.
324.900₺
Sahibinden de gördüm fiyatlar firlamış birden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X