yeni olduğu içindir hocam. 5 bin kmyi geçtik şehir içi 7-8 lt, uzun yolda 5 lt civarı şu an |
SKODA KAMIQ (27. sayfa)
-
-
Skoda dün akşam korkunç zam yaptı. 1.0 premium 509 bin , elite 476 bin... ülke battı :(
-
Bence de çok fazla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Kamiq elite klima performansından memnun musunuz? Arka koltuk için olan klimayı açmak veya devre dışı bırakmak için üzerinde ayarı yok. Nasıl yapılıyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ağustos 2021'de 235.000 TL ödeyerek aldığım araç 4 ayda %100 den fazla zamlanmış durumda. Arabanın fiyatı aslında değişmedi... Sadece daha fazla TL ödeyerek alabiliyoruz...
-
Sağa sola çekerek açık kapalı konumuna getiriyorsunuz.
-
Merhaba aranızda ilk bakımını yaptıran var mı 15000 bakımı için 2267 TL fiyat çıkardılar
1.0 elite 110luk
Elite için geçen ay 2100TL fiyat almıştım Vosmer den.
Ancak şuan dolar kurunun artışından dolayı daha da yüksek vereceklerini düşünüyorum.
Bu ay mecbur yapılacak.Tam fiyat yazarım buraya.
-
skoda tekrar fiyat güncelleme olayına girdi. çok garip günlerden geçiyoruz.
-
Ben aracı satılığa çıkarttım.235 e aldığım araç 520 ediyorsa ben satarım.
Ticaretle uğraşıyorum ben, 235 liraya gider bir tane ma plaka araç alır yoluma devam ederim.
Kalan 300 lirayla da bir inşaata temelden girer bitince satarım.
Kapının önünde 500.000TL yatırmak mantıklı gelmiyor bana.Kaldı ki bu araç 500lira da etmez.
-
Araç bence de 500 etmez.Ben satmak için almadım,sizin ki kişisel tercih saygı duyarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhaba
bir arkadaşımın 1.0 kamiq elit aracı için lastik bakıyorum. normalde aracın üstündeki yazlık lastiklerde ebat 205/60/r16 92V olarak görülüyor. internette ise daha çok 205/60/r16 96H veya 205/60/r16 92H ebatlarında lastikler mevcut. uygun fiyatlı bridgestone buldum, ebatı 205/60/r16 96H. ebat uyuyor, yük endeksi daha yüksek olduğu için de sıkıntı yok, ancak hız endeksi H (210 km/s'e kadar, V ise 240 km/s). sizce bir sıkıntı olur mu garanti veya sigorta kapsamında?
-
yok hocam o kadar fark sorun olmaz bence
-
572900 oldu
-
teşekkürler hocam, 205/60/r16 92h kormoran aldık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun, çabuk değiştirmişsiniz kaça aldınız?
-
hocam kışlık lastik aldık arkadaşa, 720 liraydı sanırım.
-
Fabia da android auto sesli komutları algiliyordu.kamiq de sesli komutlar çalışmıyor. Siz de durum nasıl , kablolu kablosuz farketmiyor bir türlü calistiramadim.
marmaravag dan şerit takip için 4000 lira fiyat aldım.ACC mümkün değil dedi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 13 Aralık 2021; 13:51:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elite 1.0 ilk bakımını Ankara Efe Skoda da 11.12.2021 tarihinde 2220 TL ye yaptırdım merak eden varsa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X