çok pahalı,ve elden hiç bir şey gelmiyor. mecbur hepimiz yaptırıyoruz :( |
SKODA KAMIQ (28. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba. 2021 kamiq elite 1.0 tsi araç bakıyorum. Bu araçta hiz sabitleyici var mı yok mu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
elite pakette yok hocam, hız sınırlayıcı var.
-
Teşekkürler hocam sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 1000 km sonunda yakıt düşmeye başladı. Araba dan şu ana kadar çok memnunum. Araç B SUV ama içi C SUV gibi geniş, Fabia dan sonra konfor olarak çok tatmin edici bir model kamiq.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Elite pakete serviste sonradan ön park sensörü takılabiliyormu takılıyorsa fiyat bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biraz önce yetkili servis avek ile konuştum.Sürüş asistan sistemlerinin hiçbirini sonradan takmadıklarını söyledi. Mecbur garantiyi bekleyip dışarda yaptırıcaz.
-
Aynen mecburen öyle olacak teşekkür ederim
Garanti bittikten sonra yapan neresi var bildiğiniz? Birde elektronik bagajda mi garanti bozuyormus?
Ender elektronik yapıyor .. Ben geri görüş kamerasını taktırırken bile serviste, dışarda taktıranların garantisinin bozulduğunu söylediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 22 Mart 2022; 9:52:14 > -
Benim aracımda da servis dışı montajı olan kamera mevcut. Onun üzerine garantiden 2 kez parça değişti. Servis dışı montajı yapılan parçanın direkt sebebiyet verdiği arızalar belki garanti dışı kalabilir, ona bir şey diyemem. Keza üretici bence haklıdır da bu konuda.
yenibosna daki çok iyi dedikleri vural elektronik'i aradım. front assist ve acc yapılabileceğini ama aracı görmesi gerektiğini söyledi.Cumartesi gidip göstereyim diyorum.Garanti konusu kafamı kurcalıyor ama uygun fiyat verirlerse direk yaptırırım. Skoda zaten çok kaliteli araç yapıyor sürüş asistanlarını da ekletirsem uzun yıllar sıkıntısız binerim. Sadece cam tavan ve koltuk ısıtma yok :( Seçme şansım olsa kesin cam tavanlı alırdım. Kapalı otopark ta durduğu için koltuk ısıtma çok aramıyorum ama soğuk bir il de şart. Bazen bu donanım meselesinden dolayı subaru xv alsaydım diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 22 Mart 2022; 10:4:20 > -
Front asisti bilemiyorum ama acc işi çok zor. ABS beyni filan değişmesi gerekiyor. Uğraşmaya değmez. Ön kamera taktıran arkadaşlarım var, şerit takip + trafik levhası okuma + otomatik uzun far ekleniyor
dediğiniz gibi zahmetli ise bende yaptırmam. ama front asisst için zor demedi. acc için kodlamayı bilmiyorlar gibi bir laf etti.şerit takip sormadım cam değiştirmek gerekiyor diye.bizim camlar şerit takip için uyumlu mu ? arayıp ona da fiyat almak lazım ?
-
Evet ön camlar uyumlu, kamera yeri hazır. Sadece kamera ve tesisatı gerekli.
teşekkürler bilgi için , hiç bir şey yaptıramazsak şerit takip garanti bari :)
-
Skoda kamiq için 490bin fiyat aldım iyi mi siZce
hangi paket ? premium ise hiç düşünmeden alın. gerçi elit için bile iyi fiyat .
-
bu şartlar altında uygun bence hocam. ben araçtan çok memnunum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X