Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: borkun , borkun
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
43
Favori
147.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araç konusunda @manu4 nickli arkadaş bunları yazdı ne kadar güvenilir satış danışmanlarına bilmiyorum.

Bayi yetkilisiyle görüştüm geçen hafta, şu anda ellerinde kamiq olmadığı için liste fiyatı veriliyor. Araç geldiğinde kampanya ile %50 dilime ineceğini söyledi. Hatta net bir şekilde kamiq her zaman %50 dilimden satılır dedi, elite paket için tabiki.
    Ama en az 2 ay daha araç gelmesi beklenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kac ay once 3-4 bayiyi aradim. Hepsi sozbirliği etmişçesine ellerinde 50 küsürlük talep listesi olduğunu belirttiler.Bu durumda 2 ay sonra ne kadar araç gelecek ki liste talebini karsiladiktan sonra sıra bize gelecek.

• Dün 1.0 dsg premium kamiq aracımı avek ten teslim aldım. 389bine geldi. Fiyat arabaya göre yüksek piyasaya göre normal.Polo 300 bin liraya alıcı buluyor , bu günlerde. 2018 model Fabia mi 239 bine sattım , çok memnundum otoban faremden , hiç üzmedi beni harika bir arabaydı
    Kamiq tabii bana hayli büyük geldi , hele İstanbul un dar sokaklarinda kullanmak sıkıntılı ama, otobana çıktığınızda araba kullandığınızı hissediyorsunuz. Çok rahat ama Fabia kadar atık değil, kasa farkından dolayı çok doğal tabii. Araçta bir sürü elektronik ıvır zıvır daha hiçbirine hakim değilim kullandıkça ogrenicez. Bizim araçlara adaptif hız sabitleme takılıyor mu ? Bilgisi olan arkadaş yazarsa memnun olurum.

• montaj34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Bende de Fabia vardı, Fabia gibisi yok :)
    Adaptif hız sabitleme için çok uğraşan oldu ama abs beyninin filan değişmesi gerekiyor sonucuna ulaşıldı, maliyet, vs çok artıyordu ama bu dedğim 2020 modeller içindi. 2021’de durum nedir bilemiyorum ama çok da farklı olacağını sanmam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, adaptif olsa iyiydi , yapacak bir şey yok, belki otomatik bagaj kapağı yaptıririm , 5000 lira filan olursa uygun

5-6 ay önce dediğiniz fiyat civarıydı piyasada ama şu an nedir bilemiyorum.

• adaptif için ender elektronik ile konuştum.2021 model araçlar için şu an denediklerini 15 gün içinde belli olur cevabı aldım. Umarım deneme başarılı olur. 250 km sonunda izlenimlerim şöyle.Hayalet ekran çok başarılı, kablosuz Android auto güzel çalışıyor, anahtarsız giriş ,çift taraflı klima güzel özellikler. Araçta adaptif ve kör nokta aynası gibi güvenlik özellikleri olsa 10 numara olacaktı. Ama araç gerçekten çok kaliteli ve şık duruyor. İç hacmi oldukça rahat. Sensörler on arka güzel çalışıyor.b sınıfı araçların 350 bin sınırına geldiğini düşünürsek kamiq gene de avantajlı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 22 Kasım 2021; 19:39:7 >
    6 Eylül’de (Euro 9.82TL iken) Ender Elektronik’den aşağıdaki fiyat teklifini aldım. (-%10 peşin indirimi verilecek) Bana o zaman test ediyoruz filan dememişlerdi. Bu fiyatlara göre hesaplayabilirsiniz güncel kurdan. Ben ilk yıl servisini bekleyeceğim, o zamana kadar bozulan bozulur zaten, sonrasında acc ve kör nokta ile otomatik bagaj’ı taktıracağım.

Otomatik bagaj 8200₺
    Geri görüş 1860₺ , ekrandaki çizgilerin direksiyona duyarlı olmasını isterseniz 2200₺
    Geri görüşe yıkama sistemi isterseniz 2540₺
    Kör nokta 6500₺
    Acc 7000₺

• maxalanya kullanıcısına yanıt

Ben de elimdeki bütün nakiti kullandım.Biraz toparlamayi bekliyorum.Ama ACC ve kör noktayı Allah izin verirse yaptırmak istiyorum. 8200 otomatik bagaj için çok gibi geldi. Birde servise sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 23 Kasım 2021; 7:15:0 >
  • Arkadaşlar sürüş modunu nasıl değiştiriyoruz. Şu an Eco gösteriyor.Bir türlü normale alamadım :(

Kamiq’de sürüş modu mu varmış :) bende 2020 Premium 115’lik var, öyle bir şey yok. Düz yolda veya yokuş aşağı giderken tüketim ekranında gazdan ayağınızı çekince “eco” yazmasını diyorsanız o sürüş modu değil.

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt

Aynen onu diyorum, birde araba D5 yazarken gazdan çekince sadece D yazıyor bu durum normal mi ? Kafayı sıyırdım çok teşekkürler cevabınız için

Normal hocam normal. Bu arada çok güzel bir aracınız var kamiq gerçekten çok keyifli.

Bu tarz özellikleri merak ediyorsanız kullanım klavuzu akıcı bir roman gibi gelecektir size, incelemenizi tavsiye ederim.

• emrebjk35 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Kılavuzu okumak önemli haklısınız. Bu akşam başlıyorum.

• D moduna geçmesi DSG nin boşa atması demektir. Tamamen yakıt tüketimini azaltmak için yapılır ve normal bir durumdur. Eco yazması ise 2 silindir çalışması dırumudur yani araç 2 silindiri kapatır. Bunu tamamen otomatik şekilde güç ihtiyacına göre yapar bu da yakıt ekonomisi için çok güzel bir özelliktir. Aracınızda ACT özelliği bunu simgeler. Hepsi normal ve aracın yakıtını düşürmek içindir.

• tornadosi T kullanıcısına yanıt
    Bu anlattığınız kısmen doğru olsa da, bahsettiğimiz eco modu ACT ile tam alakalı değil. Çünkü 3 silindirli 1.0 araçlarda çıkıyor bu “eco” yazısı. 1.5 TSI ACT olan araçlarda direkt ekranda 2 silindir modu yazıyor. Beyfendinin aracının da 1.0 110 hp olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebjk35 -- 24 Kasım 2021; 21:44:48 >
  • Benim aracım 1.5 Superb ACT ve ben ekranımda eco yazdığını görüyorum ayrıca klavuzunda da öyle olduğu açıkça yazıyor. Başka sçıklamaya gerek yok sanırım. Gördüğüme mi inanayım yoksa size mi?

1.0 tsi’larda aktif silindir kapatma teknolojisi yok. 1.5 tsi’larda var. Mevzu bu. 1.0 tsi’da dsg kendini boşa alınca ekranda eco modu yazıyor. 1.5 ile 1.0 arasında farklılık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 24 Kasım 2021; 23:42:15 >
    Okuduğunuzu anlama probleminiz var sanırım. Polemik yaratmak istemiyorum. Burası Kamiq grubu siz Superb 1.5 TSI’dan örnek veriyorsunuz. Araç 4 silindirli. Bahsedilen 1.0 Kamiq 3 silindirli ve ACT teknolojisi yok. 2’si farklı şeyler. Benden önceki arkadaş gayet iyi açıklamış. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Sanırım yeni diye böyle. Fabia da 7.5 litrenin yukarsini görmemiştim. Aynı motordu. Kamiq tabii ki daha ağır araç ama gene de fazla sanki

SKODA KAMIQ

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.