Şimdi Ara

SKODA KAMIQ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
43
Favori
147.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elite pakete göstermelik zam yapılıp indirim yapılmış, Premium da değişiklik yok 330 dan satışa devam. Oysa aracın vergisiz bedeli 155.000 civarında. Birde şöyle bir durum var bu araç tam sınırda gene bir ötv düzenlenmesinde bu fiyattan alanlar çok zarar eder. Bu fiyatta talep olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac53 -- 13 Ağustos 2021; 18:9:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saerozs7 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın mesajınızın geldiğini gördüm. Fakat bende 2 hesap var. Birkaç sene önce İlk hesabımda şifre sorunları olduğu için ikinci bir hesap açmıştım. Özel mesajları görebilmek içinde sms onayı istiyor. Fakat telefon numaram ilk hesapta kayıtlı dolayısıyla mesajlarınızı okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut.tacir

Kusura bakmayın mesajınızın geldiğini gördüm. Fakat bende 2 hesap var. Birkaç sene önce İlk hesabımda şifre sorunları olduğu için ikinci bir hesap açmıştım. Özel mesajları görebilmek içinde sms onayı istiyor. Fakat telefon numaram ilk hesapta kayıtlı dolayısıyla mesajlarınızı okuyamadım.

Eski hesabımı aktif hale getirdim. Buraya gönderebilirsiniz.

• ozan1910 O kullanıcısına yanıt

%50 ötvde ham fiyat 130,000. Vergiler eklenince 230.000. Ama şimdi değişti. Ham fiyat 150,000 oldu.

• tabularasa1 kullanıcısına yanıt

1 yıldır arayış içindeydim. Sarı sitedeki spotçulardan almak istemedim. Sonra bir arkadaş vasıtası ile Skoda galerisindeki müdürün yardımıyla aldım. Başka türlü mümkün olmadı. Şimdi ÖTV matrahı artırıldı. Fiyatlar 260,000 civarı olmuştur diye düşünüyorum.

• feritu F kullanıcısına yanıt
    Sizin aldiginiz tarihte otvsi 80di diye hatirliyorum da merak ettim sag olun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: feritu

1 yıldır arayış içindeydim. Sarı sitedeki spotçulardan almak istemedim. Sonra bir arkadaş vasıtası ile Skoda galerisindeki müdürün yardımıyla aldım. Başka türlü mümkün olmadı. Şimdi ÖTV matrahı artırıldı. Fiyatlar 260,000 civarı olmuştur diye düşünüyorum.

anladım hocam. mutlaka eş dost ahbap olmasıgerekiyor yani başka türlü alamıyoruz

• 1.6 dizel dsg premium sitede kalktı. Dizel araçların hepsi galerilere verilmiş gibi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç 10.000km yi geçtiği anda tüketim 10lt ve üzeri olarak görünmeye başladı yol bilgisayarında.

Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Bakım için 15.000 demişlerdi ama götüreceğim böyle olursa

• Sipariş için teslimat bekleyen var mı? Bana Eylül sonu Ekim başı dediler. ( Doğuş )

• quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

Sipariş için teslimat bekleyen var mı? Bana Eylül sonu Ekim başı dediler. ( Doğuş )

Merhaba, isim falan alıyor mu doğuş yoksa ilk arayan mı alıyor araçları gelince? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

• Bildiğim kadarıyla şu an stok görünmediği için sipariş ve kaparo almıyorlar, ben geçen ay sipariş etmiştim.

• maxalanya kullanıcısına yanıt

Fiyat ne dediler hocam

• flaminks09 F kullanıcısına yanıt
    331.000 TL Premium

• Masallah

• maxalanya kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Size teslim tarihi olarak ne zaman verildi acaba?

• 1.6 kamiq aldım yeni , yakıtın bukadar tasarruflu olduğunu bilmiyordum çok güçlü güzel araba alacaklara şiddetle tavsiye ederim sorum olacak araca geri görüş kamerası ana ekrana enteğre edilebilirmi

• tagopasa T kullanıcısına yanıt

Eylül sonu

• akkoca A kullanıcısına yanıt
    Elbette.

• Merhabalar saygıdeğer Kamiq kullanıcıları. Bir şey sormak istiyorum. Kamiq'te bardaklık genişliği nasıl? Ben bayiye geçen ay gitmiştim küçük olarak dikkatimi çekmemişti ama şimdi onla ilgili videoları izleyince küçük diyorlar. Su şişesi, cam kola şişesi ya da starbuckstan aldığımız bir kahve sığar mı? Dökülmeden durur mu?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.