< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac53 -- 13 Ağustos 2021; 18:9:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SKODA KAMIQ (24. sayfa)
-
-
Kusura bakmayın mesajınızın geldiğini gördüm. Fakat bende 2 hesap var. Birkaç sene önce İlk hesabımda şifre sorunları olduğu için ikinci bir hesap açmıştım. Özel mesajları görebilmek içinde sms onayı istiyor. Fakat telefon numaram ilk hesapta kayıtlı dolayısıyla mesajlarınızı okuyamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: umut.tacirKusura bakmayın mesajınızın geldiğini gördüm. Fakat bende 2 hesap var. Birkaç sene önce İlk hesabımda şifre sorunları olduğu için ikinci bir hesap açmıştım. Özel mesajları görebilmek içinde sms onayı istiyor. Fakat telefon numaram ilk hesapta kayıtlı dolayısıyla mesajlarınızı okuyamadım.
Eski hesabımı aktif hale getirdim. Buraya gönderebilirsiniz.
-
%50 ötvde ham fiyat 130,000. Vergiler eklenince 230.000. Ama şimdi değişti. Ham fiyat 150,000 oldu.
-
1 yıldır arayış içindeydim. Sarı sitedeki spotçulardan almak istemedim. Sonra bir arkadaş vasıtası ile Skoda galerisindeki müdürün yardımıyla aldım. Başka türlü mümkün olmadı. Şimdi ÖTV matrahı artırıldı. Fiyatlar 260,000 civarı olmuştur diye düşünüyorum.
-
Sizin aldiginiz tarihte otvsi 80di diye hatirliyorum da merak ettim sag olun :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: feritu1 yıldır arayış içindeydim. Sarı sitedeki spotçulardan almak istemedim. Sonra bir arkadaş vasıtası ile Skoda galerisindeki müdürün yardımıyla aldım. Başka türlü mümkün olmadı. Şimdi ÖTV matrahı artırıldı. Fiyatlar 260,000 civarı olmuştur diye düşünüyorum.
anladım hocam. mutlaka eş dost ahbap olmasıgerekiyor yani başka türlü alamıyoruz
-
1.6 dizel dsg premium sitede kalktı. Dizel araçların hepsi galerilere verilmiş gibi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç 10.000km yi geçtiği anda tüketim 10lt ve üzeri olarak görünmeye başladı yol bilgisayarında.
Bu durumu yaşayan var mı aranızda? Bakım için 15.000 demişlerdi ama götüreceğim böyle olursa
-
Sipariş için teslimat bekleyen var mı? Bana Eylül sonu Ekim başı dediler. ( Doğuş )
quote:
Orijinalden alıntı: maxalanya
Sipariş için teslimat bekleyen var mı? Bana Eylül sonu Ekim başı dediler. ( Doğuş )Merhaba, isim falan alıyor mu doğuş yoksa ilk arayan mı alıyor araçları gelince? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla şu an stok görünmediği için sipariş ve kaparo almıyorlar, ben geçen ay sipariş etmiştim.
Fiyat ne dediler hocam
331.000 TL Premium
Masallah
Selamlar,
Size teslim tarihi olarak ne zaman verildi acaba?
-
1.6 kamiq aldım yeni , yakıtın bukadar tasarruflu olduğunu bilmiyordum çok güçlü güzel araba alacaklara şiddetle tavsiye ederim sorum olacak araca geri görüş kamerası ana ekrana enteğre edilebilirmi
Eylül sonu
Elbette.
Merhabalar saygıdeğer Kamiq kullanıcıları. Bir şey sormak istiyorum. Kamiq'te bardaklık genişliği nasıl? Ben bayiye geçen ay gitmiştim küçük olarak dikkatimi çekmemişti ama şimdi onla ilgili videoları izleyince küçük diyorlar. Su şişesi, cam kola şişesi ya da starbuckstan aldığımız bir kahve sığar mı? Dökülmeden durur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X