Şimdi Ara

Skoda Karoq önümüzdeki Perşembe sahneye çıkacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın baz versiyonunun 59.000 TL olacagını hesaplayıp iddia edenler ve bunları destekleyenler var.Artık forum nereye gidiyor anlamak güç.

Otomobil fiyatlarına bir bakın bakalım 59.000 TL civarına piyasaya girecegini düşünüyorsanız bir daha otomobil forumuna yorum yazarken iki kere düşünün.Boş beleş sallamayın.Bunun için forumda ki laflar para etmiyor.Boş beleş sallayan çocukalr gözüyle bakılıyor ki bir yönden haklılar.

Haberdeki 17.770£ , 23.000$ aracın vergisiz fiyatıdır muhtemelen.Hangi ülkeye gidiyorsa gerekli vergiler bi ton ıvız zıvır eklenir öyle fiyat belirlenir.

Mokka X 97 bin TL,2008 91 bin TL,500X 88 bin TL,Jeep renegade 104 binden başladıgı piyasada tamamı B suv/crossover ne derseniz deyin bu aracın 59 binden piyasaya girecegini sanmak güzel kafaymış hayrını görün.

Bu fiyatlara aykırı sadece Duster 60 bin TL birde captur var 74 binden başlıyor.

Keşke ben haksız çıksam 59 binden piyasaya girse ama öyle bir şey olmaz.Yerden yüksek arabaların trend oldugu,kurun ve vergilerin bu kadar yüksek oldugu zamanda Tiguan ve Ateca fiyatlarına bakınca durum ortaya çıkıyor zaten.Tiguan ve Ateca'dan daha ucuz olur ayrıca haberde geçen Qashqaı fiyatı 89 binden başlıyor.Yani;

Bu aracın tahmini piyasaya girecegi fiyat Qashqaı önünü kesmesini bekliyorlarsa 80/85 bin TL bandında olacaktır en az.Oda bugün girse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 18 Mayıs 2017; 22:9:52 >

• Arac enfes olmus. Tiguan ve Ateca ile ayni platform olmasina ragmen cok ozgun bir tasarima sahip. Ozellikle ic mekana bayildim. Ozenilerek yapilmis bir arac oldugu her halinden belli. Hayalet ekran ve jest kontrolu ilk defa bir Skoda da kullaniliyor. Arac geldikten sonra rakiplerine gecmis olsun. Skoda zaten agresif bir fiyatlandirma politikasina sahip. Eger arac bulunabilirse cok satar. Tipki Kodiaq gibi yuksek talep gorecektir. Belkide segmenti itibariyle daha fazla. Detayli fotolar icin link veriyorum arkadaslar.

http://www.autoexpress.co.uk/99509/new-skoda-karoq-revealed-pictures#0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Segmenti B mi c mi bu aracın dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Segmenti B mi c mi bu aracın dostlar

C
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim doksan civarında düşünebiliriz seneye yüzü geçerse zor

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

Eyvallah kardeşim doksan civarında düşünebiliriz seneye yüzü geçerse zor

2018 yılında fiyatlar ne yönde seyreder bilemiyorum fakat tahminen, 90-95 bin tl civarından başlayacaktır Benzinli manuel 1.0 TSI baz versiyonu.
  • The Karoq is due on sale in the final quarter of this year, with first deliveries expected in January 2018. We’d expect it to cost more than the Yeti, with a starting price of around £17,500.

yeti'den pahalı ve yaklaşık 17500 sterlinden başlayacak diyor. şu anki döviz kuruna göre (kodiaq'ın ingiltere ve tr fiyatlarını baz alırsak) 90 binden başlar. 1 sterlin 2018'e kadar 5 lirayı geçeceği için biz buna 100 bin diyelim.

sterlin 5'i çok rahat geçecek geçmesine de sen ben maaşımıza o oranda zam alamayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 18 Mayıs 2017; 23:24:10 >
  • 1000 motor seçeneği ile gelirse fiyatta mutlaka bahsedilen rakamlar olabilir diye düşünüyorum. 70-80 bin tl aralığı 1000 motor ile başlangıç fiyatı olacağını düşünyorum.
  • tuncayt T kullanıcısına yanıt
    O zaman akarız

• 1,6 dizel otomatik olacak diyo bayiler.Bu durumda en geç seneye Tiguan ve Ateca'ya da aynı kombinasyon gelecektir.

• Arkadaşlar benim tahminim baz model bu tarihteki dövize göre 80 î geçmez hatta 78 falan olur diyorum. Dizel otomatik te style için 125 civarı olur. Fazla iyimser diye bilirsiniz. Ama kodiaq î bu fiyata satanlar ciddi bir fiyat stratejisi uygulayacaklar bence. Qashqai nin tahtını da sallayacaklar. 520 litre bagaj varmış çünkü. Bizim millete bagaj şart. Bildiğim kadarıyla qashqai de480 lt felan bagaj var. Octavia superb kıyaslaması yapın bence. Fiyat ortaya çıkar.

• citapis C kullanıcısına yanıt
    Lastik ölçüleri de hayvan gibi olmasın diyorum ama ,

• 58.000 tl ye yeni kasa seat ibiza 1.0 tsi alınıyor ancak.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yeti hafif ticari gibi bir ucubeydi.

Bu biraz daha adama dönmüş.

59000TL fiyatla 1.0 TSI Manuel pazara girer büyük ihtimalle.

Hocam trolmüsünüz ? Genelde bodozlama fiyatlandırma yapıyorsunuz. Farklı ülkede falan mı yaşıyorsunuz
  • Octaviya fiyatlarıyla aynı olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yeti hafif ticari gibi bir ucubeydi.

Bu biraz daha adama dönmüş.

59000TL fiyatla 1.0 TSI Manuel pazara girer büyük ihtimalle.

59000 TL artık neredeyse B segment başlangıç paketi parası. Az biraz piyasayı takip ette makul fiyat tahminlerin olsun.

"Az biraz piyasayı takip ette makul fiyat tahminlerin olsun."

cümlesindeki "ette"; "et de" şeklinde ayrı yazılır
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    doğrudur noktalama ve imlaya dikkat ederim ama gözümden kaçmış. Uyarı için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • bu tür haberlere bakarken hayal bile diyemiyorum... ulen bir ömür böyle bakarak mı geçecek!

• Sen skodasin fabiasin 1.0 dsg 80 bn

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.