güle güle kulanın parsını hakeden bir araba uzun süre binersiniz inşalah,birgün bnede sıfır almak isterim,hoş duygu olsa gerek
inşallah size de nasip olur benim de ilk sıfır arabam olacak o da ayrı bir duygu olsa gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Wolly
Hayırlı olsun gerçekten güzel araç.Bende sizin gibi araç bakıyorum gittiğim plaza da seat la beraber satılıyordu skodalar 2 ay önce gittiğimde açıp kapısını bile bakmamıştım ama son dönemde birkaç kez aracı görmem ve internetten yorumları okumam dolayısıyla sıcak bakmaya başladım bu yüzden bu hafta sonu gidip etraflıca incelemeyi planlıyorum.Maşallah siz dolu bir araç almışsınız ama benim bütcem 40 bin civarında bu yüzden ben ''Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990 ''+ metalik boya ile 40.800 e mal etmeyi planlıyorum.Umarım çok da boş bir araç olmaz.Aslında öğrenciyim ama c sınıfı dizel araçların 45 den açılması dolayısıyla octavia sedan olmasına rağmen bana çok uygun gelmeye başladı.Üstelik iç ve dış tasarımı da çok hoşuma gidiyor aracın...
Seni önceden uyarayım.. Baz donanımının şirket arabasından(symbol vs gibi) farkı yok diyorlardı... Önce bir yerden baz donanımını gör, bin, sonra karar ver
quote:
Orijinalden alıntı: metbey
quote:
Orijinalden alıntı: Wolly
Hayırlı olsun gerçekten güzel araç.Bende sizin gibi araç bakıyorum gittiğim plaza da seat la beraber satılıyordu skodalar 2 ay önce gittiğimde açıp kapısını bile bakmamıştım ama son dönemde birkaç kez aracı görmem ve internetten yorumları okumam dolayısıyla sıcak bakmaya başladım bu yüzden bu hafta sonu gidip etraflıca incelemeyi planlıyorum.Maşallah siz dolu bir araç almışsınız ama benim bütcem 40 bin civarında bu yüzden ben ''Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990 ''+ metalik boya ile 40.800 e mal etmeyi planlıyorum.Umarım çok da boş bir araç olmaz.Aslında öğrenciyim ama c sınıfı dizel araçların 45 den açılması dolayısıyla octavia sedan olmasına rağmen bana çok uygun gelmeye başladı.Üstelik iç ve dış tasarımı da çok hoşuma gidiyor aracın...
Seni önceden uyarayım.. Baz donanımının şirket arabasından(symbol vs gibi) farkı yok diyorlardı... Önce bir yerden baz donanımını gör, bin, sonra karar ver
Öyleyse kötüymüş gerçekten teşekkür ederim uyardığınız için.Aslında çok da önemseyen biri değilim donanımı ama sonuçta 2010 yılında 0 araç alıyorum çok boş olması da rahatsız eder sanırım insanı...
Hayırlı olsun
İşinize karışmak gibi olmasın fakat araç üretime girmeden sunroof opsiyonunu ekletmenizi tavsiye ederim
Tekrar hayırlı olsun
teşekkür ederim aslında sunroof opsiyonunu ben de istiyordum ama hem eşim ne gerek var diyerek hemde sunroof kendisi maliyet olarak beni caydırdı çünkü 2700 tl civarı bir fark getiriyor maalesef
Arkadaş koltuğa yağıştırma hissi yaşamadım demiş o sanırım dsg şanzımandan dolayı çok hızlı vites geçişleri sayesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: architect80
teşekkür ederim aslında sunroof opsiyonunu ben de istiyordum ama hem eşim ne gerek var diyerek hemde sunroof kendisi maliyet olarak beni caydırdı çünkü 2700 tl civarı bir fark getiriyor maalesef
Çok paraymış o ne öyle
Çok akıllıca bir seçim
golf ile aynı para..aksesura para verme taraftarı degilim.
evet golf ile aynı para olabilir ama bir aile arabası olarak ve sıklıkla uzun yola çıkan biri olarak bagaj hacmini düşünmem de gerekiyordu toyotam 450 lt bagaj hacmine sahipti ve uzun yolda zor sığıyorduk gerçi golf e hiç bakmadım belki jetta tatminkar bir bagaja sahip ama bu daha çok içime sindiği için bunu seçtim
Classic 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 43.890 bu fiyata fena değil araç fiyatları uçmuş
hayırlı olsun resim koyarsanız birde aldıktan sonra görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
yazık olmuş 50 kafa uçmuş...2 sene sonra sat 25 bine....uyku uyuyamazdım valla...
Güle Güle kullan ; kullanırken yorumlarını da eklersin umarım.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız binin..bir kurban kesin bence...ne zaman sıfır araba alsam hep yaparım...birde şu esp ve tcs ye 2 kere para ödeme durumu var...haberdarmısınız ? inş sizede trafik hayattır yapmamışlardır
Güzel Araç Hayırlı Olsun Arkadaşımında Vardı Kullandım Gayet Güzel bir Araç Yol Tutuşuda Fena Değil +Konfor ön Planda...
aceba bu Octavia classic 1.6 TDi modelini son kaça bırakırlar, hiç pazarlık eden oldumu aceba?
Hayırlı olsun güle güle kullanın
ben bugun elegance 1,6 tdi dsg+17 inç jant+metalik renk+bolero cd changer için 53500 fiyat aldım