Yeni superb ve octavianın ön tasarımı, kalitesi iç tasarımı motor, şanzuman, f/p oranı çok iyi AMA arka tasarımları çok kötü. SuperB in arka tasarımı yapan kişiyle tanışmak ve sormak isterdim niye diye? Resmen yeni passatı süpürmesin diye yapılmış gibi anlamsız mansız olmuş. Octaviadaki arka tasarım çok kötü değil zaten eski nesilde olanla aynı ama önünün değişip arkanın aynı kalması kötü olmuş. Başı kıçı belli olmayan bir araç olmuş...
Hayırlı olsun...
Hayırlı Olsun Güle Güle Binin.
Güle güle kullan
Araciniz hayiri olsun.
Sedan ile HB de hacim cok farkediyormu? Ornek Jetta ile Golf un bagaj hacimleri arasinda cok fark varmi?
Bence cok farketmez zira Sedanda bagaj daha derin ama HB de de bagaj yukseklik acisindan esneme sagliyor. Bagj uzerini orten kapak cikiyor yada daha yuksekte kalarak fazla esya almasi saglaniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sarpuli
Yeni superb ve octavianın ön tasarımı, kalitesi iç tasarımı motor, şanzuman, f/p oranı çok iyi AMA arka tasarımları çok kötü. SuperB in arka tasarımı yapan kişiyle tanışmak ve sormak isterdim niye diye? Resmen yeni passatı süpürmesin diye yapılmış gibi anlamsız mansız olmuş. Octaviadaki arka tasarım çok kötü değil zaten eski nesilde olanla aynı ama önünün değişip arkanın aynı kalması kötü olmuş. Başı kıçı belli olmayan bir araç olmuş...
Hayırlı olsun...
aynen katılıyorum
hayırlı olsun.Allah kazasız,belasız iyi günlerde kullandırsın.
kesinlikle çocuklu aileler için birebir octavia.Hem lüks,hem kaliteli,hem de oldukça geniş d sınıfına yaklasan bir tasarımı var. Hep aklımın bir kenarında bu araç.
İyi niyet dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar merakla aracin gelmesini bekliyorum sanirim 1 ay kadar daha var
Şimdi bu 1 Ay geçmek bilmez
Şimdiden hayırlı olsun bu paraya alınabilecek hatta bi 5.000 de koysanız üste gene alınabilecek en iyi aracı almışsınız vw kalitesi ucuz fiyata.
quote:
Orijinalden alıntı: xyzt9
Şimdi bu 1 Ay geçmek bilmez
evet valla geçmiyor
arkadaşlar aracım geldi fakat plaka işlemleri için 5-6 gün daha bekleyeceğim herkese teşekkürler
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi sürüşler bir ara resimlerini de ekleyin.,
valla bize hayırlı olsun demek düşer. güzel seçim yapmışsın
Hayırlı olsun tekrardan
çok teşekkür ederim arkadaşlar
Hayırlı olsun, güzel araç..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... e hani 2 aydı topik açılalı 4 ay olmuş
Teşekkür ederim evet maalesef 11 ekimde vermistim siparisi 2 derken 3 oldu derken 4 ay oldu arac bayiye dün ulaştı.
Hayırlı olsunda valla bir arabaayı 4 ay beklemek nedemek ya...Ben benim focusu bayiyi sıkıştırarak 2 günde teslim aldım başka bayiden getirdiler