direksiyonunuz 3 kollu mu 4 kollu mu? eğer 3 kollu ise alınabilecek en iyi halini almışsınız, 4 kollu ise 2. en iyi halini
Hayırlı olsun güzel arac iyi günlerde kullanın.
1.6 tdı motor 105 hp den daha fazlasın sunmuş olsa tadından yenmezdi sanki .
50 kağıt bu araca verilir mi..yazık
Hayırlı olsun gerçekten parasını sonuna kadar hak eden bir araç,
Skoda markasını duyunca pek çok kişi burun kıvırır bu araba alınır mı der ama siz aldırmayın aracınızın keyfini çıkartın, bunu diyenler ömrü hayatında almış olduğunuz modeli kullanmamış belkide hayatında hiç canlı olarak görmemiş kişiler,
Çok güzel bir araç,
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
1.6 tdi araç devir ekonomi devri diyenler için makul acaba ne kadar yakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: evoXr
50 kağıt bu araca verilir mi..yazık
VAH VAH VAH... ARKADAŞ HALA ESKİDE KALMIŞ..... At gözlüklerini çıkart at.. Yeni araç almış ınsana hayırlı olsun demek duser... Kaldıkı bu octavia sınıfının lideri denebilecek bir araç. bellıkı sen yakınından bıle gecmemıssın.
Domates bile 5 lira oldu octavia nın 50 bin olması normal artık
Sınıfının lideri he fanatik dolu şu forum (bende octavia beğenirim ayrı konu) ayriyeten Doğuş Otomotiv den ne bekliyorsunuz 50 bine Octavia 50 küsür bine klimasız golf gerçekten komik. C sınıfının 50 bine dayanması düşünülmesi gereken birşey bence
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Sınıfının lideri he fanatik dolu şu forum (bende octavia beğenirim ayrı konu) ayriyeten Doğuş Otomotiv den ne bekliyorsunuz 50 bine Octavia 50 küsür bine klimasız golf gerçekten komik. C sınıfının 50 bine dayanması düşünülmesi gereken birşey bence
Satışlar bu şekilde devam ederse 60 da olur. Kesinlikle şu andaki fiyatları arabalar haketmiyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanın acaba ne kadara aldınız?
adam aldık demiş kaçmış
yok kaçmadım burdayım ama biraz yoğundum :)
Hayırlı olsun, yapılabilecek en iyi seçimlerden birini yapmışsınız. Bolero radyo ve ahşap çıtalarla gerçekten 10 numara araç olmuş
Herkese iyi niyet dilekleri için teşekkür ediyorum daha iyileri sizlerin olsun inşallah arkadaşlar işin aslı başta da belirttiğim gibi uzunca bir süre yeni jettayı beklemeyi düşündüm sonra uzunca bir süre yurtdışı sitelerden falan yeni jettayla ilgili araştırma yaptım bu arada diğer markaların alternatiflerini de araştırayım dedim bir çok markayı gezdim sonunda bir arkadaşımın önerisi ile octavia ya bakmaya gittim (bu arada şunu da belirteyim bende 2003 corolla babamda da 2004 octavia vardı yıllarca babama bu arabadan ne anlıyorsun değiştir deyip duran octavia konusunda önyargılı birisiydim) araba gayet şık duruyordu gezdiğim plazalar içinde en ilgili ve de bilgili satış temsilcisi de skodadaydı sonra uzunca bir süre sizlerin de yorumları olmak üzere bir çok yorum okudum çarpışma testlerini inceledim arabanın plastik kalitesi olsun motoru olsun kaportasının sağlamlığı olsun sınıfındaki hiçbir araçtan geri kalır yanı yoktu hatta birçoğundan (ki bu biraz göreceli bir kavram) fazlası vardı aynı donanım kasa ve motor özelliklerindeki markalarla da fiyat olarak çok ciddi olmasa da bir miktar uygundu evet ikinci el piyasası belki satmayı düşündüğüm corollam kadar cazip değil ama alırken de fiyat olarak daha aşağıda oluyor ESP ve TCS’ye iki kere para ödedim mi bu tartışılır belki ödemişimdir belki de ödememişimdir iki türlü ihtimalle ilgili de x-rayted ın verdiği linkde arkadaşlar yorum yapmışlar nihayetinde aracın siparişini verdim el sıkıştık ve bitti umarım boşuna verdiğim bir para olmamışdır burada olmuşsa da diğer tarafda alırım hakkımı bir şekilde yapacak bir şey yok fiyat konusunda maalesef ciddi bir indirim olmadı bana göre bayiye göre ise rekor bir indirim almışım araç istediğim opsiyonlarla beraber 57500 civarı idi yaklaşık 1000 küsür bir indirim aldım eğer isteyeceğim araç benzinli olsaymış daha ciddi indirimler alabilirmişim ama 1.6 TDI çıktığından beri fabrikanın Türkiye kotası üretimden çıkmadan satılıyormuş öyle olunca da kar marjları dizelde düşük oluyormuş falan fiyat hedeflerimin baya ilerisine çıktı direksiyondan vitesi bende istiyordum ama 3 kollu direksiyon için 1000 küsür daha eklenecekti o yüzden istemedim şimdilik bunlar hepinize tekrar çok teşekkürler
Sınıfının lıderı demedım farkındaysanız.. ama cogu zman segmentı tartısma olan bır aractır.. c-d sınıfı arasında nıtelendırıyor cogu kesım... ayrıca rakıplerıne baktıgınızda c sınıfında basını ceken bır aractır. bu donanımda bu kalıtede bu fıyaat baska arac varmı? soruyorum varmı? mıllet 50 bin kusure fluence alıyor... Fıyatınınpahalı olmasına bısey demıyorum ama rakıplerınınde asagı kalır yanı yokkı...
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Çok güzel bir araç almışsınız. Güle güle kullanın.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.Hyırlı olsunn
Hayırlı olsun gerçekten güzel araç.Bende sizin gibi araç bakıyorum gittiğim plaza da seat la beraber satılıyordu skodalar 2 ay önce gittiğimde açıp kapısını bile bakmamıştım ama son dönemde birkaç kez aracı görmem ve internetten yorumları okumam dolayısıyla sıcak bakmaya başladım bu yüzden bu hafta sonu gidip etraflıca incelemeyi planlıyorum.Maşallah siz dolu bir araç almışsınız ama benim bütcem 40 bin civarında bu yüzden ben ''Classic 1.6 TDI CR 105 HP 39.990 ''+ metalik boya ile 40.800 e mal etmeyi planlıyorum.Umarım çok da boş bir araç olmaz.Aslında öğrenciyim ama c sınıfı dizel araçların 45 den açılması dolayısıyla octavia sedan olmasına rağmen bana çok uygun gelmeye başladı.Üstelik iç ve dış tasarımı da çok hoşuma gidiyor aracın...
güle güle kulanın parsını hakeden bir araba uzun süre binersiniz inşalah,birgün bnede sıfır almak isterim,hoş duygu olsa gerek
Güle güle kullanın. Ben de cts günü Skodanın maltepedeki bayine gittim (yüce oto muydu neydi adı). Çok ilgili davrandılar, ben daha sormadan test sürüşü önerdiler. Önce superbi, sonra da oktavyayı denedim. İki araç da en az sınıflarındaki diğer araçlar kada konforlu ve donanımlı araçlar. Hatta süperbin arka diz mesafesine hasta oldum. 186 boyundayım, arka taraf bana bile geniş geldi.
Oktavya da çok iyi bir araç sanırım. Benim kullandığım 1.6dti dsg olandı. Şanzuman çok konforlu. Motorun çekişi belki daha iyi olabilirdi, diğer dizel araçlarda 2000 devir civarında yaşadığımız koltuğa yapıştırma hissi nispeten zayıf geldi ama yine de gayet iyi bir motor. Ekonomik...