Şimdi Ara

SKODA OCTAVİA-PEUGEOT 308-KİA CEED

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,5 yılı fabia 5 yılı da yeti olmak üzere son 10 yıldır skoda kullanıcısıyım.artan kullanımım dolayısıyla dizel otomatik bir araç araştırmasına girdim.aslında yetiden benzinli olması ve zayıf donanımı haricinde çok memnunum.hadi donanım neyse de yakıt konusu can sıkmaya başladı.yukarda bahsi geçen araçlardan tabiki skoda ya octavia için gittim.geniş bagaj diz mesafe malzeme kalitesi,konforunu bildiğim dsg düşük yakıt tüketimi vs.hoşuma gitti.sonra yeni 308 için pejo ya gittim.3,3 lt/100 km fabrika verisi, 1750 devirde 300 tork ve yeni japon vites sistemi çok etkileyiciydi. test sürüşünde de beni etkiledi ancak bagaj ve arka diz mesafesi dardı onun dışında araç gayet güzel olmuş.sonra daha önce nedense hiç gitmediğim kia bayisine ceed için gittim.daha önce bu kadar zengin donanımlı bir araç hiç görmemiştim.orta donanımda bile cam tavan üst donanımıda elektirikli ısıtmalı hafızalı bel destekli koltuk standart.dct denilen skodadaki dsg benzeri çift kavrama vites ve 300 tork üreten bir motor ve uygun fiyatı ile iyi bir seçenek.
    sonuç olarak bende ;
    motor ve şanzıman olarak 308-ceed ve octavia,
    malzeme kalitesi ve tip olarak octavia-308-ceed,
    donanım ve fiyat ta ceed-308-octavia şeklinde bir fikir oluştu..
    görüldüğü üzere kafam hayli karışmış durumda,sizden ricam, bu araçlarla ilgili veya bunlardan daha uygun olduğunuzu düşündüğünüz araçlarla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.