Şimdi Ara

Skoda Octavia ve Superb'de C Sütunu Göçük Sorunu Var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
18.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skoda Octavia ve Superb'de C Sütunu Göçük Sorunu Var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Facebook grubunda Octavia larda göçük tespit eden çok sayıda kişi var. Burada bahane üretmeye harcadığın enerjiyi linke tıklayıp okumaya harcasan gerçeklerle karşı karşıya geleceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

Bu da benden gelmiş olaun o zaman

Birol bey bu göçük kendiliğinden mi oluştu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ebirol

Bu da benden gelmiş olaun o zaman

Amacım octiyi aklamak değil ama, fotoğrafı büyütünce katlanmanın altında boyada beyaz bir çizikde görülüyor.

Eski kasa(a5) octi için söylüyorum, o bölüme elinizde bastırsanız bile böyle çökmez.

Ekleme: aracın tamponuna dikkat ettiğimde sanki tamponda işlem var gibi geldi. Çünkü kapının oradaki kapı tampon çizgisi bozuk.(Ayrıca aracın kapısı ışıktanmıdır nedir ezilmiş gibi görülüyor) Aşağıdaki fotoya bakarak anlayabilirsiniz. Özetle oradaki katlanma kendiliğinden olmamış olabilir.
    https://otomobildunyam.com/wp-content/uploads/2013/04/On_Loc_Octavia_13.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 28 Kasım 2017; 0:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Facebook grubunda Octavia larda göçük tespit eden çok sayıda kişi var. Burada bahane üretmeye harcadığın enerjiyi linke tıklayıp okumaya harcasan gerçeklerle karşı karşıya geleceksin.

Fc5 facebook grubunda octavialarda göçük tespit eden çok kişi olması gerçekten manidar.

Civic sahipleri de başka araçlara çamur atmakta gösterdikleri eforu honda ile görüşerek gösterse dünya çapındaki göçük skandalında bir aşama kaydedebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Madem Octavialarda kronik sorun, showrooma gidip incelesinler sıfır araçları. Bakalım onlarda var mı ? Adam tutmuş A5 kasa Octavia yi bile videoya cekmis :)

Ben sıfır aldığım octiyi 8 yıl 200 bin km her şartta kullandım. Konya ovasında buzda slalom yapıp toroslardan aşağı Adanaya indiğimde buharlanmadan tüm kadranların çalışmadığı olurdu, ısı değişimini siz hesaplayın. O bölgede bırakın kendiliğinden göçmeyi oraya bastırsan veya yaslansan bile o bölge çökmez.

NOT: skodaturkey forumunda octavia başlığında bu sorunla ilgili bir bilgi görmedim. Gören varsa paylaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 28 Kasım 2017; 0:22:0 >
  • ya ne tuhaf insanımız var ,babasının malı olsa bu kadar savunma gereği duymaz
    adam bir konu açmış örnekler getirmiş ,diğerleri çamur atıyorsun diyor
    çamur atsa dahi ne olacak ?

yalan ise zaten bir müddet sonra ortaya çıkar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSY

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Çamur atmaktan başka birşey değil

gözle görülene de bu kadar körü körüne fanlık ha

Ortada videolar var ve bu konuda bile bir Skoda kullanıcısı benim aracımda var diyor hala inanmıyorlar. Ya da işlerine gelmediği için inanmıyormuş gibi yapıyorlar.

Fotografı gorduk yandan hasarlı arac

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

ya ne tuhaf insanımız var ,babasının malı olsa bu kadar savunma gereği duymaz
    adam bir konu açmış örnekler getirmiş ,diğerleri çamur atıyorsun diyor
    çamur atsa dahi ne olacak ?

yalan ise zaten bir müddet sonra ortaya çıkar

Şu anda videolardaki göçükleri aklamak için 40 takla atan kişiler emisyon skandalı konusunda firmayı savunmak için günde 18 saat foruma mesaj yazıyorlardı.Bu şahıslar üreticinin sözcüsü mü yoksa tüketici mi belli değil.Bu nedenle kendilerini pek dikkate almıyorum.

Böyle bir durumun olup olmadığını anlamak için gerçek Octavia kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Madem Octavialarda kronik sorun, showrooma gidip incelesinler sıfır araçları. Bakalım onlarda var mı ? Adam tutmuş A5 kasa Octavia yi bile videoya cekmis :)

Ben sıfır aldığım octiyi 8 yıl 200 bin km her şartta kullandım. Konya ovasında buzda slalom yapıp toroslardan aşağı Adanaya indiğimde buharlanmadan tüm kadranların çalışmadığı olurdu, ısı değişimini siz hesaplayın. O bölgede bırakın kendiliğinden göçmeyi oraya bastırsan veya yaslansan bile o bölge çökmez.

NOT: skodaturkey forumunda octavia başlığında bu sorunla ilgili bir bilgi görmedim. Gören varsa paylaşsın.

Kesin yok diyebilmek için aracınızın arkasına geçip ışık kırılmasına baktınız mı?

Kronik sorunlu bile olsa her araçta sorun olacak diye bir şart yok. Benim arkadaşın Civic'de en ufak bir sorun yok. O zaman Civic'lerde sorun yok diyebilir mi?

Skoda Turkey forumuna videoları gösterin herkes kendi aracını videodaki gibi incelesin genel bir sorun olup olmadığı anlaşılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Kasım 2017; 7:33:59 >

• quote:

Muhtemelen birçok Octavia da bu dalgalanma ve göçükler var ancak dikkatlice incelenmediğinde tespit edilemediği için yok sanılıyor. Sadece Civic sedan ve Scoda Octavia'da değil farklı marka ve model araçlarda da aynı bölgede göçük olduğunu fark ettim. Benim aracımda böyle bir sorun yok diyen herkesin kendi aracını videodaki gibi incelemesini tavsiye ederim.

Ben baktım. Bende yok. Makyajlı Corolla.

• he aynı. kaynımdada var
  • Benim 2014 a3'um ve babamin 2008 a4'unde de camurlukta benzin kapaginin 1 karis ustunde birer gamze var.

AUDİ'de kronik gamze sorunsali (SSler geldi) Dogus Raporu eklendi vsvavsva

Yeni moda da bu oldu herkes Saadettin teksoy olmus memlekette

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çakma alman skoda dan ne bekliyordunuz ki :D
  • Alman kim demiş?

Skodanın tarihi vw den eski.

Alman olması imkansız zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Kesin yok diyebilmek için aracınızın arkasına geçip ışık kırılmasına baktınız mı?

Kronik sorunlu bile olsa her araçta sorun olacak diye bir şart yok. Benim arkadaşın Civic'de en ufak bir sorun yok. O zaman Civic'lerde sorun yok diyebilir mi?

Skoda Turkey forumuna videoları gösterin herkes kendi aracını videodaki gibi incelesin genel bir sorun olup olmadığı anlaşılır.

Bu kadar zorlamaya gerek yok. Ben aracı 8 yıl kullandım sattım, heryerinde ne var ne yok iyi biliyordum.

Bu araç yeni çıkmadı eğer böyle bir hata olsaydı, şimdiye kadar skoda forumlarında konuları olurdu. Kimsenin bir aracı savunduğu yok yani.

Sorumuz basit; Böyle bir problem varsa neden hiçbir skoda forumunda konusu yok, hondacılardaki gözde skoda kullananlardaki değil mi?

Birkaç hondacın eline kamera alıp sokak sokak evveliyatı belli olmayan araçlara ahada bunda bunda var demesi saçma.

Ayrıca yukarıda paylaşılan beyaz araçta muhtemelen kazalı sağ kapısı ezik görülüyor. Yani sırf haklı çıkmaya çalışmak için kazalı araç fotosu paylaşmak ayrı komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 28 Kasım 2017; 10:48:9 >

• Böyle bir sorun gerçekten var olsaydı, bizim ülkemizde vag fanları toz kondurmazdı vs. belki ama Avrupa'da hele Almanya'da ortalık yıkılırdı. Bildiğim kadarıyla Alman olmamasına rağmen Almanya'da bu araç en çok satanlar listesinde. Dediğim gibi İnternette tonla şikayet konusu olurdu. 5 - 6 senedir üretilen bir araç ve şimdiye kadar hiçbir yabancı forumda şikayete denk gelmedim. Türkiye'de Octavia yılda 1000 satıyorsa Avrupa'da 10000 satıyor.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Niye yapsınlar arkadaşım araba yeni mi çıktı? Senelerdir tüm dünyada 1 kişi fark etmedi ama bir göçüklü bir Honda fanına denk geldi bak sen. Kimsenin Civicler için ışık kırılmasına bakmasına gerek yok kabak gibi her yerden görülüyor göçük Üzgünüm ama bu eforunuzu göçüklü aracınızın tamiratı için harcayın.

• honda sorunu çözmüş,, diğer markalara çamur atıp bu işin doğasında var denilerek ceviz kırmaya devam,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Yahu nesinden korkucam tüm dünyadaki milyonlarca araç ve kullanıcısının görmediği şu KRONİK sorunu bir Honda fanı görmüş. Müthiş Sizin olay şeye benziyor “delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış”. Bir de demiş ilk baktığım araçta gördüm ya he he Honda fanlarının gözü göçükten sonra evrim geçirdi baktıkları her yerde göçük görüyorlar. Hadi bakalım bende diyorum ki geçen bir LPGli Civic kaza yapınca yanmıştı tüm LPGliler kronik patlamaya hazır saatli bomba buyrun kanıtlayın neden korkuyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.