Şimdi Ara

Skoda Octavia ve Superb'de C Sütunu Göçük Sorunu Var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
18.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Octavia dan damı soguyayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin işi gücü yok kendi arabasındaki göçüğü tespit ediyor bir de başka markalarda da var deyip bir de kronik sorun var diyor.

Yaw sanki bentley maserati vs. alıyorsun.

Onu da gözün görmesin.

Bizim tüketici gerçekten ilginç, arabanın fonksiyonuna ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına bakmaz incik cüncük ile uğraşıp kendine dert edinir.

Sonra distribütörle sanayi ustasıyla uğraşır durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Milletin işi gücü yok kendi arabasındaki göçüğü tespit ediyor bir de başka markalarda da var deyip bir de kronik sorun var diyor.

Yaw sanki bentley maserati vs. alıyorsun.

Onu da gözün görmesin.

Bizim tüketici gerçekten ilginç, arabanın fonksiyonuna ihtiyacını karşılayıp karşılamadığına bakmaz incik cüncük ile uğraşıp kendine dert edinir.

Sonra distribütörle sanayi ustasıyla uğraşır durur.

İşte bunlarda o zeka yok hocam

Bugüne kadar bir çok farklı markada ışığa bakınca ışık kırılması görülebiliyor. Hiç bir markada her yer %100 düm düz değil. Ama bir göçüktür gidiyor valla anlamadım millet sıyırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Çamur atmaktan başka birşey değil

gözle görülene de bu kadar körü körüne fanlık ha

Ortada videolar var ve bu konuda bile bir Skoda kullanıcısı benim aracımda var diyor hala inanmıyorlar. Ya da işlerine gelmediği için inanmıyormuş gibi yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Yukarıdaki videoda göçüğü göremeyen bir ben miyim?

Bende hiçbir şey göremedim.

Superbemde de göçük möçük görmedim. Araba taş gibi maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 27 Kasım 2017; 20:56:36 >
  • Bi ben mi göremiyorum bu göçüğü ya her geçen civice bakıyorum yok oturduğum yer orta büyüklükte bir ilçe.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Yahu ne ışık kırılması bildiğin yumruk kadar GÖÇÜK var. Hiç bir markada da görünmüyor Sanki sudaki araca bakıyoruz da ışık kırılması olacak
  • Hondacilar kendine yandas ariyor ama nafile

• Octavia MQB platform üzerine kurulmuş bir araç. MQB tam 5 senedir piyasada olan bir platform. Böyle kronik bir göçük problemi olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. Kaldı ki aynı platforma sahip passat ve golf kullandım böyle bir sorun olmadı hiç.

Hondacılar çaresizce kendilerine dert ortağı arıyorlar ancak komik duruma düşüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 27 Kasım 2017; 22:35:22 >
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Işık kırılması o ışık kırılması

• Civic lobisinin işi itibar etmeyiniz.

• Honda videoları izlerken baya modifiyeli bir honda sahibi o göçükleri ilk gördüğüm de top felan carpmış sandım diyordu. Tesadüfen serviste sıfır araçlarda farkedince soruna teşhis koydum demişti. Hali hazırda belkide çoğu octavia larda olabilir fakat insanlar bunu taş top vs bir etken olarak değerlendirip önemsememiş olabilir.

• Konuyu açanın forumun en azılı hondacılarından biri olması şaşırtmadı nedense.
  • Madem Octavialarda kronik sorun, showrooma gidip incelesinler sıfır araçları. Bakalım onlarda var mı ? Adam tutmuş A5 kasa Octavia yi bile videoya cekmis :)

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

Octavia MQB platform üzerine kurulmuş bir araç. MQB tam 5 senedir piyasada olan bir platform. Böyle kronik bir göçük problemi olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. Kaldı ki aynı platforma sahip passat ve golf kullandım böyle bir sorun olmadı hiç.

Hondacılar çaresizce kendilerine dert ortağı arıyorlar ancak komik duruma düşüyorlar.

Anladığım kadarıyla 4 videoda yer alan 5 araçtaki göçükler aslında yok ya da kurmaca diyorsun? Peki Octavia sahibi olup bende de aynı göçük var diyen arkadaşta mı yalan söylüyor? Kendi kullandığı araç hakkında yalan söylüyorsa bunu neden yapıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Saint_

Honda videoları izlerken baya modifiyeli bir honda sahibi o göçükleri ilk gördüğüm de top felan carpmış sandım diyordu. Tesadüfen serviste sıfır araçlarda farkedince soruna teşhis koydum demişti. Hali hazırda belkide çoğu octavia larda olabilir fakat insanlar bunu taş top vs bir etken olarak değerlendirip önemsememiş olabilir.

Dikkatle incelemeyen ya da ters açıdan bakanlar göçük oluşan araçtaki göçüğü göremez. Zaten videolardan birinde adam bunu anlatıyor.

Geçen gün Auris ve Fiestada da aynı bölgede göçük gördüm. Sahiplerini çevirip sorsan ne göçüğü hemşerim sadece Civic'ler göçüyor der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Octavia MQB platform üzerine kurulmuş bir araç. MQB tam 5 senedir piyasada olan bir platform. Böyle kronik bir göçük problemi olsa şimdiye kadar ortaya çıkardı. Kaldı ki aynı platforma sahip passat ve golf kullandım böyle bir sorun olmadı hiç.

Anladığım kadarıyla 4 videoda yer alan 5 araçtaki göçükler aslında yok ya da kurmaca diyorsun? Peki Octavia sahibi olup bende de aynı göçük var diyen arkadaşta mı yalan söylüyor? Kendi kullandığı araç hakkında yalan söylüyorsa bunu neden yapıyor?

videoları yayınlayan hep aynı kişi. ergün kol kullanıcı adına sahip biri.

yoldaki araçları inceleyip c sütununda dalgalanma olanların videosunu çekmiş. bu araçlar kazalı olabilir, tamir edilmiş olabilir, c sütununa darbe almış olabilir ve hatta dolu yemiş olabilir.

kronik sorun sıfır araçta da olan bir şeydir. octavia 4 senedir satılan bir araç. kronik göçük problemi olsa ortaya şimdiye kadar çıkardı. hadi bizim insanımız aracına aşıktır söylemez ama yurtdışında ortaya çıkardı.

civicteki göçük sorunu tek bir kişinin yolda incelediği arabalarda derleyerek youtube'a koyduğu 5 video ile ortaya çıkmadı. yurtiçi ve yurtdışındaki binlerce kullanıcının şikayeti ile çıktı.

bu kadar komik olmayın. vag grubu araçlarına bir ithamda bulunacaksanız en azından yeni çıkmış bir araca ithamda bulunun. 5 senedir üretilen bir araca değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noktanınsâbiti -- 27 Kasım 2017; 23:20:18 >

• noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Çok garip bu fanlar gerçekten. Araçlarında göçük var diye bize saldırıyorlar ama firmaya laf eden yok. Kaç yıldır kimse fark etmemiş Octavia'daki göçüğü ne hikmetse "kronik" göçüklü oldu araç. Seat çok yeni model ve kasa çıkardı onlara yoğunlaşsınlar belki sağında solunda göçük bulurlar da rahatlarlar
  • quote:

quote:

quote:

yoldaki araçları inceleyip c sütununda dalgalanma olanların videosunu çekmiş. bu araçlar kazalı olabilir, tamir edilmiş olabilir, c sütununa darbe almış olabilir ve hatta dolu yemiş olabilir.

kronik sorun sıfır araçta da olan bir şeydir. octavia 4 senedir satılan bir araç. kronik göçük problemi olsa ortaya şimdiye kadar çıkardı. hadi bizim insanımız aracına aşıktır söylemez ama yurtdışında ortaya çıkardı.

civicteki göçük sorunu tek bir kişinin yolda incelediği arabalarda derleyerek youtube'a koyduğu 5 video ile ortaya çıkmadı. yurtiçi ve yurtdışındaki binlerce kullanıcının şikayeti ile çıktı.

bu kadar komik olmayın. vag grubu araçlarına bir ithamda bulunacaksanız en azından yeni çıkmış bir araca ithamda bulunun. 5 senedir üretilen bir araca değil.

Okumadan ezbere yorum yazdığın nasılda belli oluyor. Konuyu doğru düzgün okusan videoların facebook grubunda yayınladığını ve linkinin de ilk sayfada olduğunu görebilirdin. Üşenmeyip linki de tıklarsan videoları çeken kişinin Şeref Altaş olduğunu burada video isteyenler olduğu için kendisinden rica edip aldığımı da öğrenebilirdin.

Yok videodaki araçlar kazalıymış, yok dolu yemiş ama nasıl olduysa dolu sadece C sütununa yağmış(!) filan bunlar körü körüne firmayı savunmaya çalışmaktan başka birşey değil. Aynı bahaneleri Honda Türkiye öne sürdü diye yerden yere vuruldu ama vag fanatikleri firma adına kendi bahanelerini üretiyorlar.

Bu arada yan yana aynı sokakta duran iki aracın aynı bölgesinde göçük oluşmasını neye bağlıyorsun?

Konunun 2. sayfasında benim aracımda da aynı göçük var diye arkadaşta karşı firmalar ile anlaşıp yalan mı söylüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 27 Kasım 2017; 23:42:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okumadan ezbere yorum yazdığın nasılda belli oluyor. Konuyu doğru düzgün okusan videoların facebook grubunda yayınladığını ve linkinin de ilk sayfada olduğunu görebilirdin. Üşenmeyip linki de tıklarsan videoları çeken kişinin Şeref Altaş olduğunu burada video isteyenler olduğu için kendisinden rica edip aldığımı da öğrenebilirdin.

Yok videodaki araçlar kazalıymış, yok dolu yemiş ama nasıl olduysa dolu sadece C sütununa yağmış(!) filan bunlar körü körüne firmayı savunmaya çalışmaktan başka birşey değil. Aynı bahaneleri Honda Türkiye öne sürdü diye yerden yere vuruldu ama vag fanatikleri firma adına kendi bahanelerini üretiyorlar.

Bu arada yan yana aynı sokakta duran iki aracın aynı bölgesinde göçük oluşmasını neye bağlıyorsun?

Konunun 2. sayfasında benim aracımda da aynı göçük var diye arkadaşta karşı firmalar ile anlaşıp yalan mı söylüyor?

Yani videoları yine 1 kişi çekmiş.

Videoları çeken 1 kişi ile birlikte forumda yer alan 1 kişinin ifadesi de göz önüne alınırsa 5 senedir satılan octaviada kronik göçük var diyebiliriz. Zira daha 1 yıldır bile satılmayan civic in binlerce şikayeti ile 5 yıldır satılan octavia hakkında 2 kişinin şikayeti aynı anlama geliyor çünkü. O iki kişiden biri de yolda gördüğü arabaları videoya çeken bir adam. Video istanbulda çekilmişse pekala yanyana iki araçta da göçük olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.