< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Kasım 2018; 16:48:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Kasım 2018; 16:48:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamur atmaktan başka birşey değil
|
Civic sahipleri kendilerine teselli arıyorlar sanırım
|
Çamur at izi kalsın
böyle bir sorun yok octavia bu kasası kaç yıldır üretiliyor civic kullanıcıları gözleri bozmuş iyice göçük araya araya |
Bir tane araçta olsa bende öyle düşünürdüm ama bir sürü farklı aracın videosunu çekmişler. Bu da kronik bir sorun olduğunu gösteriyor.
|
Yukarıdaki videoda göçüğü göremeyen bir ben miyim?
![]() |
Özel bir göçük bu sadece Honda fanboyu arkadaş görebiliyor.
![]() |
bende de 2015 octavia var ve sağ c sütununda benzer göçük mevcut. konu sayesinde kronik olabileceğini öğrenmiş oldum
![]() |
Fc5 facebook grubunda octavialarda göçük tespit eden çok kişi olması gerçekten manidar.
![]() Civic sahipleri de başka araçlara çamur atmakta gösterdikleri eforu honda ile görüşerek gösterse dünya çapındaki göçük skandalında bir aşama kaydedebilirler. |
2015 yılı octavia sahibiyim ne böyle bir göçük oluştu ne de duydum 50.000 insanın üye olduğu skoda fun clup sayfasında 1 tane böyle şikayet duyamassınız. Kronik göcük başlığı açmanızın 3 ihtimali var ya kendinize ortak arıyorsunuz ya ard niyetlisiniz ya da cahilsiniz...
Allahınızı severseniz saçmalamayın.. elinizle dokunun skodaya birde honda ya farkı bariz anlarsınız.. Ha kronik sorun arıyorsanız vernik atması belki sayılabilir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 25 Kasım 2017; 13:1:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 25 Kasım 2017; 17:50:36 > |
|
|
|