Şimdi Ara

Skoda Octavia vs Toyota Corolla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Blok olunca ne oluyor sen hakli cikmis sorunlar cozulmusmu oluyor ?..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Blok olunca ne oluyor sen hakli cikmis sorunlar cozulmusmu oluyor ?..

Blok !

• Ya konulari tartistigimiz tiplere bakin. Az zorlansalar ban . Ozguven zedelenmesinden kaynakli hareketler bunlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 26 Haziran 2015; 0:17:09 >
  • Ben de Octavia kullanıyorum. 1.2 TSI DSG.. DSG çok keyifli bir şanzıman gerçekten. Ama DSG işte. Hep ne zaman patlayacak diye kullanıyorum. Ha sorun var mı yok sonuçta 4 yıl garanti var ve ben nasipse 4 yıla kadar değiştiririm. Avantajlarına gelince; 1.2 TSI için, yeterli performans, mükemmel yakıt tüketimi, ve sessizlik. Çok seviyorum bu motoru.
    Octavia mükemmel tasarlanmış bir araç. Kalite hissi yüksek, kesinlikle jetta da daha kaliteli. Mükemmel ve kullanışlı detayları var. Bagaj ve iç hacim devasa. oldukça konforlu. Dizaynı güzel.. Yol ve rüzgar sesi beni hiç rahatsız etmiyor. Honda civic lle de içli dışlıyım. Kesinlikle ondan daha iyi. Bazı sorunları yok mu kesinlikle var. Ama bence + ları - lerini götürüyor.

Corolla bildiğimiz Toyota. Sağlam duruyor insana güven veriyor. Toplumsal yargılarımızdan olsa gerek sanki hiç bozulmayacakmış gibi binilebiliyor. Ama sanki bir şey eksik o arabada..

Benim tavsiyem Octavia DSG alın. +2 yıl garantiyi ekleyin. 4 yıl kafanız rahat keyif alarak binin. Sonra zaten gidip gene octavia alacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

Corolla bildiğimiz Toyota. Sağlam duruyor insana güven veriyor. Toplumsal yargılarımızdan olsa gerek sanki hiç bozulmayacakmış gibi binilebiliyor. Ama sanki bir şey eksik o arabada..

Cevabı "Brand Perception Survey"de http://www.consumerreports.org/cro/2014/02/2014-car-brand-perception-survey/index.htm

Best and worst in brand perception

The chart below shows the overall scores for the top and bottom 10 brands, according to the 2014 Car-Brand Perception Survey conducted by the Consumer Reports National Research Center. Overall scores are an aggregate, reflecting a brand’s total perception level across seven categories. They are rounded to the nearest whole number and weighted for the reported importance of the factor. The top five brands in each category are listed below. The categories are listed in rank order of importance to consumers.

Overall brand perception
    Best................................ Worst
    Brand ...... Score ......... Brand.... Score
    Toyota ......145........... Land Rover 4
    Ford..........120........... Maserati ....8
    Honda...... 109............ Jaguar...... 9
    Chevrolet ..105.......... Rolls-Royce 11
    Tesla Motors 88 ..........Scion........ 17
    Subaru....... 87 ...........Ram......... 17
    Mercedes-Benz 82 .......Mini......... 21
    Volvo........ 80............. Mitsubishi 21
    Cadillac..... 78............ Infiniti.... 22
    BMW......... 73 ...........Jeep........ 23

Bu algı ve saygı bir günde oluşmadı, fakat arabanın bir hizmet aracı olmasına dayalı ( bizde araba bir keyif ve statü algısı var) beklentileri bir yıl karşılamasın, bir iki yıl içinde tepetaklak olur gider. Amerikalıların "vote with your feet" diye bir deyişi olduğunu unutmamak gerek.

Linke tıklayıp alt kategorilere de bakmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 26 Haziran 2015; 7:20:21 >

• foyalarini meydana cikaran herkese ayni seyi yapiyorlar kardes.daha oncede bunun bir baskaversiyonu fanboy arkadas `garantisi biten araci garibana iteliyorsun` dedigimde inkar etti dunyanin lafini saydi,actim onune direk foruma attigi mesaji koydum sonuc malum
    once milleti kandirabilirmiyiz dogusa dsg sattirabilirmiyiz diye bir yokluyorlar konulari,bakiyorlar bir iki bilincli insan geldi arkalarina bakmadan kaciyorlar

• Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem, boş konuşan, tartışmaya meyilli, altı üstü teneke parçası olan otomobilleri insanlardan üstün gören, farklı görüşlere saygısı olmayan, üstüne birde dalga geçen tipleri hemen bloklayıp geçin. Boş yere canınız sıkılmasın, sinirleriniz zıplamasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 26 Haziran 2015; 9:18:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estergon61

Yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. DSG sorunu yüzünden Skoda grubundan soğudum. Alacağım araç otomatik olmak zorunda. Her iki araçtan da vazgeçip Ford Focus Trend X 1.5L TDCi 120PS PowerShift almaya karar verdim. Dolu bir araç karizması da Hoşuma da gitti ayrıca.

Tekrar teşekkürler hepinize.

Güzel tercih hocam. Aracın handikapı bagajı küçük ve iç hacmi rakiplerine göre dar maalesef. İçerisi biraz klostrofobik diyebilirim. Kalitesi, yol tutuşu, performansı, sürüş keyfi oldukça başarılı bir otomobil. Allah hayırlı uğurlu etsin.
  • Arkadas kendini bloklama ihtimalin varmi ? Varsa bloklada en bos konusan kisiden kurtul ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Arkadaşlar sizlere nacizane tavsiyem, boş konuşan, tartışmaya meyilli, altı üstü teneke parçası olan otomobilleri insanlardan üstün gören, farklı görüşlere saygısı olmayan, üstüne birde dalga geçen tipleri hemen bloklayıp geçin. Boş yere canınız sıkılmasın, sinirleriniz zıplamasın...

sinirlenceksiniz tabi kardeş bloklayıp uzaklaşacaksınız doğaldır,millete gümlek kronik arızalı şanzımanı 8 bin liraya aldırıp ondan sonra ukala ukala cvplar vererek önlerine 5 bin tl fatura konunca "ben 150 liraya yaptırıyorum" deyip kaçmak kolay.ben senin doğuştan ayrıldığına zerre kadar inanmıyorum,vw servisinde bile senin söylediklerini yalanladı adamlar yahu insaf!

• Octavia hocam.Skoda giderek pazarın içine giriyor ve arabaları çok satılıyor.Tabi nedeni kalite ve estetik,donanım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.