Şimdi Ara

SKODA ROOMSTER Kulübü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
11
Favori
101.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skoda roomster 2010 1.2 dynamic 28000 KM arac temız!!!!
    27.000 tl ....istiyor

SADECE 2 viteste 2 bin devirden sonra motordan bır ses gelıyor zorlayınca acaba bu motorların hepsınde varmı bu ses??
  • iletiler kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır forma bakamıyordum. 1.4 benzinli aldım. 37 bin liraya aldım. gayet memnunum. panoromik tavan ve gelirken eps asr bir iki tane daha özellik eklenmiş olarak geldi. alacak olduğum modelde bu özellikler yoktu. tabi üstüne ek 400 lira daha verdim. tam bir aile arabası. uzun yolda benzin 100 km 30 kuruş yakıyor. 100 km de 5.6 kadar düştü. şehir içi 7.8 den aşağı düşmedi.
     SKODA ROOMSTER Kulübü SKODA ROOMSTER Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: turkk

uzun zamandır forma bakamıyordum. 1.4 benzinli aldım. 37 bin liraya aldım. gayet memnunum. panoromik tavan ve gelirken eps asr bir iki tane daha özellik eklenmiş olarak geldi. alacak olduğum modelde bu özellikler yoktu. tabi üstüne ek 400 lira daha verdim. tam bir aile arabası. uzun yolda benzin 100 km 30 kuruş yakıyor. 100 km de 5.6 kadar düştü. şehir içi 7.8 den aşağı düşmedi.
     SKODA ROOMSTER Kulübü SKODA ROOMSTER Kulübü

hayırlı olsun, ESP nin eklenmiş olması süper, yeni alacaklar haberdar olsun bu durumdan. Ayrıca bu aracın yeni kasaları ne zaman çıkacak bilgisi olan varsa, buradan bizimle paylaşabilir.

bu yeni kasa zaten:)) ama 2014 ü soruyosan onu bilmiyorum. esp modellere eklenmemiş. benim bu kasa ya özel eklenmiş esp. onuda anlamadım başka bir tane daha vardı roomster onda yoktu mesela. yetkili satıcı normalde olmuyor ama dedi bu senin şansına böyle olmuş dedi.:))
  • turkk T kullanıcısına yanıt
    Hocam araba'nın yeni kasasında ESP-yerine MSR sistem var servis onu sana ESP diye söylemiş olabilir (: aynı işi goruyor gerçi.
    Bende 9EYLÜLde aldım arabayı sıfır km, 1.6TDİ HIZ SABİTLEYİCİ,BLUETOOTH,PARK SENSÖRÜ HERŞEY DAHİL 46.100TL birkaç resim ekleyeyim eskidi gerçi ;) Allah araç kullanana arkadaşlara kazasınz belasız sürüşler nasip etsin.

SKODA ROOMSTER KulübüGalerideki hali (:
     SKODA ROOMSTER Kulübü
     SKODA ROOMSTER Kulübü
     SKODA ROOMSTER Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 6 Kasım 2013; 21:44:33 >

• 8600gts kullanıcısına yanıt
    Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. hayırlı olsun. benim ekranda esp diye görünüyor diye biliyorum sabah tekrardan bakıcam. birde arka camları siyah film yaptırdın mı. yoksa uzaktan siyahmı görünüyr. yaptırdıysan nekadara mal oldu. bilgi verirsen sevinirim.
  • Amin hocam cümlemize kaza bela vermesin Rabbim.
    Ayrica camlara film yaptirmadim ama yaptiracagim aile olarak bildiğimiz içinarkacamlar film oolması şart .
    Ayrıcabenim ekrwndada aaraç calisirken esp işareti cikiyor ama msr sistem calisiyor.Esp li araclarrda esp off tuşu mevcut sizin aractata mevcutsa sorun yok demektir (:
    Buarada su cam filmi için yardimci olabilecek varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 model elegance(şimdikinin panaromik olanı) 1,4 tdi 80 beygir roomsterim var.

Hafta sonu Karaman'dan Adana'ya gidip geldim. 1 litre motorin ile 19,5 km yol yaptım.

110'dan aşağı düşmedi hızım. 110-130 arasında değişti.
  • igneli kullanıcısına yanıt
    Roomster Candır hocam bende şehir içinde 5 ile 9litre arasında yaktırıyorum alışamadım yada araç alışamadı 890km de düşermi acaba tüketimi?
  • 8600gts kullanıcısına yanıt
    Hocam Rodaj denen bir olay var. Motor ve pistonların birbirine alışması gibi bir olay sanırım. Onunda 3000-5000 km gibi bir yolu var. Tam net bir bilgim yok ama rodaj denen olayı araştırırsan net bilgilere ulaşırsın. İlla ki düşer hocam merak etme. Çok memnunum ben aracımın yakıtından.
  • Hocam bende memmunum aslında bir sıkıntım yokda işte insan daha az daha az daha az hatta hiç yakmasın istiyor (:
  • 2012 Model 1.2 HTP Style ile bende aranıza katıldım. Araç 2013'ün 3. ayında trafiğe çıkmış ve 11.000 KM de. Buradaki bayiinin test aracı idi. Aracı alalı 2 gün oldu.
    Sakin kullanımda şehir içi ve dışı karışık ortalama 32-35 Kr yakıyor gibi hesap ettim.
    Lpg taktıran arkadaşlar yakıt sarfiyatlarını paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeBash

2012 Model 1.2 HTP Style ile bende aranıza katıldım. Araç 2013'ün 3. ayında trafiğe çıkmış ve 11.000 KM de. Buradaki bayiinin test aracı idi. Aracı alalı 2 gün oldu.
    Sakin kullanımda şehir içi ve dışı karışık ortalama 32-35 Kr yakıyor gibi hesap ettim.
    Lpg taktıran arkadaşlar yakıt sarfiyatlarını paylaşabilir mi?

hayırlı olsun, aracınızda ESP ASR var mı acaba ?
    Teşekkür ederim.
    ESP ve ASR yok. Sadece ABS var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeBash -- 24 Kasım 2013; 16:43:54 >
  • Roomster'ın üretim süreciyle ilgili şöyle bir video buldum. Aracın arkasında nasıl bir teknoloji varmış insan şaşırıyor doğrusu.
    https://www.youtube.com/watch?v=PkItJZaQmuA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeBash -- 24 Kasım 2013; 22:19:51 >
  • Selamunaleyküm,
    5-6 gün önce 2011 punto aracımı takasa verip ,2010 model skoda roomster 1.2 style lpg li bir araç satın aldım.
    Böylece bu gruba dahil olmuş oldum.,Gelnel olarak izlenimlerim puntodan daha kaliteli olduğu ama performansı biraz üzücü.
  • esp, dsg şanzıman ile geliyor sadece makyajlı kasalarda.

esp ile eps çok karıştırılan, birbiriyle alakası olmayan iki donanım

eps= electro-power steering yani elektirik destekli direksiyondur. fabia I ler dahil hali hazırda satılan tüm fabia ve roomsterlarda standarttır. direksiyon hızlandıkça sertleşir.

esp= electronic stability program yani elektronik stabilite programıdır. bazı markalarda esc diye de geçer (control)

msr de motor fren torku düzenleyicisidir. tüm fabia II ve roomsterlarda standarttır. fabia I leri hatırlayamadım. yağmurlu, karlı-buzlu zeminlerde vites düşürüldüğünde tekerleklerin kilitlenmesini önler.

bu videoda tüm sistemlerin ne işe yaradığını uygulamalı olarak skoda araçlarda izleyebilirsiniz.

• Arkadaslar 2009 1.4 lpgli 41binde kırmızı bir roomsterim var bir sonraki arabamda roomster olacak bence her alanda bütün sınıflarda en iyisi roomster (çok az abartmış olabilirim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniznba3

Arkadaslar 2009 1.4 lpgli 41binde kırmızı bir roomsterim var bir sonraki arabamda roomster olacak bence her alanda bütün sınıflarda en iyisi roomster (çok az abartmış olabilirim)

Sanırım bundan sonrada üretilmez.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    bunu hep beraber göreceğiz ileri görüşlü! arkadaşım..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.