< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda Scala tutuldu mu? (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
%50 de olsa %80 de bence iyi araba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden almazdınız ?
Genişlik b segment gibi demişsiniz ancak ölçü itibariyle b segment sanderodan 6 cm, c segment corolladan da 1 cm daha geniş -
Bu araba B segmenti mi C segmenti mi belli değil egea gibi ortada kaldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölçülerini bilmiyordum ama bana dar geldi nedense.Golf buna göre daha geniş öyle değilse bile hissettiriyor geniş olduğunu. -
C
Golf scaladan yarım santim daha geniş ama 10 cm daha kısa -
Scalanın uzun olduğunu biliyorum.Belirttim ilk mesajımda.A3 Sportbackler gibi kısa SW denilebilir.
Golf içeriden genişlik anlamında daha ferah bir araç.Ölçuler hemen hemen aynı olsa da Scalanın kokpit yapısı daha dar hissettiriyor.Önden ve içten olmamış bu araç.
Octavia da bu kadar değil ama o da bir VW değil bu konuda.Superb ise tam tersi baya genis bir araç ama ondada koltuk ölçüleri arabaya göre küçük kalıyor gibi.Skoda iç mekanın ergonomikliği,kokpit düzeni,koltuk düzeni vs.gibi konularda VAG grubunda Audi ve VW kadar iyi değil.Skodanın olayı uzunlukla hacim sağlaması. -
Tipi pek hoşuma gitmiyor, sınıfı belli olmayan bir araç izlenimi bıraktı bende. Örneğin yeni gelecek olan octavia sw çok daha klas duruyor karakterli bir görünüşü var -
Bunu bilemiyoruz çünkü normal bir durum yok ortada. Yüzde 50 lik vergi diliminde kalan her araç, fiyatları yüksek olmasına rağmen, 80 lik dilime göre uygun olduğu için peynir ekmek gibi gidiyor. Ki peynir ekmek bulmak kolay, Bu araçları alamıyoruz bile. Tüm arabaların yettiği, yüzde 80 vergi diliminden önce görmek lazımdı
Iskalandınız:) tutunmadı -
Neden
quote:
Orijinalden alıntı: HaketmedimDaha önce 5 yıl A3 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Scala'yı bayide didik didik inceledim.
Aile kullanımı gözünden bakacak olursanız "Kompakt HB" kelimesini inanın bu sınıf da en çok scala'ya yakışıyor.
Hb araç sevmeyen bile Scala'ya ısınır.
Alıntıları GösterBen Scala'yı test ettim. Yol tutuş, izolasyon ve malzeme kalitesi olarak Leon, Astra ve Megane HB'den kötü. Çok net. Yeni Ceed denemedim ama ondan da üstün olacağını sanmıyorum. Klasik Skoda defoları bariz gözüküyor Scala'da. Polo'dan hallice bir araç belki bu sınıfın en ufağı bile olabilir.
C HB sınıfının en zayıfı olmaya adaydır.
Satın alma maliyetini motor şanzıman kombinasyonu ile harika perçinleyen bir araç. Fiyat/Performans diyebileceğimiz türden. Bunun yanında rakiplerinin durumu da satışını etkiledi daha önceki yorumumda bahsettiğim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kullandığım araçtan şüphe ettim. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tekkral34
C HB pazarındaki boşluğu yerinde doldurdu ondan dolayı satıyor sevildiğinden değil.
Golf yok uzun süredir. 8. jenerasyon da 1.6 tdi ile gelmeyecek.
Megane HB zaten kısır uzun süredir tek motor seçeneğiyle satışta.
Leon da yenileniyor onun da uzun süredir 1.6 tdi seçeneği yok. Yenisinde de gelmeyecek.
308 ve Astra'nın durumu malum. Aslında bu açık için en uygun araç Astra gibi.
i30 bitti. Ceed de Astra gibi pazarlanamıyor, ya da yürütme maliyetleri ile 2.el algısı önünü kesiyor.
Gelelim Scala'ya. Scala aynı Egea gibi bariz şekilde fiyatından tercih edildi. En ucuz C HB olması lazım. Sirketlet 1.6'sini son kullanicilar 1.0 olani aldi. Hem otomatik hem dusuk vergi dusuk yakit dusuk satin alma maliyetinden ötürü alindi. Begenildiginden degil. Alternatifleri 2021 icinde artabilir o zaman ilgi gorecegini cok zannetmiyorum.Sizce Corolla HB’deki durum nasıl?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychologyrw -- 5 Aralık 2020; 23:55:16 >
3000 tane kiralansa %99 %1 de bireysel demissiniz 30 tane eder. Esimde dostumda tanidigimda tam 5 tane var.
quote:
Orijinalden alıntı: cupra_mann9023000 tane kiralansa %99 %1 de bireysel demissiniz 30 tane eder. Esimde dostumda tanidigimda tam 5 tane var.
Kalan 25 tanesi 81 ile pay edilmiş hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X