Śkoda Scala tutuldu mu? Kolay satılıyor mu ? İkinci elde TDI DSG elde prim yapar mı ? Abdi İbrahim’den çıkan 2.634 araç arasından birini ölü fiyatıma alabilir miyim ? Intercity bu araçları ne kadar süreliğine kiraladı? Ne zaman avımızı bekleyelim ? Alanlar, satanlar, kullananlar, görenler, duyanlar yorum yapar ise sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda Scala tutuldu mu?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla hocam ben trafikte hep görüyorum. Baya alıcısı var yani. Geçen yeşilini gördüm bide cam tavanı vardı, aşık olmuştum resmen -
Çoğu filo plaka etiketiyle geziyor, şirket aracı olmayanını gördüğümü sanmıyorum. Tutuldu mu tutulmadı mı söylemek zor.
-
-
Sen av için boşuna pusuda bekleme
Intercity en fazla 4 yaşına kadar araç satıyor. O araçlarda en az 3 yıllığına kiralanmıştır.
O araçlar satışa çıktığında sıfırının fiyatı 500 bin olur. Hicbir şekilde ucuza alma ihtimalin yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 3 Aralık 2020; 23:29:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Intercity haricinde görüyor musunuz, yoksa geneli Intercity mi ?
308 ve Egea HB’den fazla satılması başarı değil bence, acaba filo alımı mıdır ?
Garenta da aldı sanırım, vatandaş talebi ne kadar öğrenmenin yolu yok mu ?
Doğru olabilir, intercity uzun dönem kiralama en az 3 yıl mı oluyor ?
Abdi İbrahim pazarlamacıları o arabalara iyi davranırlar umarım...
Evet geneli Intercity aracı, ama satılacağı zaman 2.500 araç piyasası etkiler bence, çok olduğu İçin ucuz olma ihtimali olabilir bence...
vatandaş ne kadar sevdi merak konusu
Yerli :) İlaç firmaları neden ithal araç alıyorsa ?? ve egea makyajından sonra bakalım C HB de kim birinci olacak
-
İntercity derken hocam, tam anlamadım açar mısınız ? -
Egea ile Scala kıyaslamak pek adil olmaz bence
Geneli İntercity tarafından kiralanan araçlar olduğu İçin Abdi İbrahim mümessilleri tarafından kullanılıyor
Intercity de mi ? Hangi şehir ?
quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalkerEgea ile Scala kıyaslamak pek adil olmaz bence
Haklısın ama dacianın C sınıfı aracı yok ondan skodayı fiat ile karşılaştırdım
Niye adil olmaz bi açıklasan bizde öğrensek , scala yanmıştı ondan mı :) yoksa silik tipi olduğu için mi 2020 model ama egeadan yaşlı duruyor..
Zaten adil olması için egeanında yeni makyajlanan versiyonunu önerdim
-
Yok hocam, normal kullanıcılar. Uzaktan tanıdığım bi arkadaş bile almış, gayet memnun. -
5-6 tane gördüm ankarada, sadece 1 tanesi şahsa aitti.
Çoğu filo plaka etiketiyle geziyor, şirket aracı olmayanını gördüğümü sanmıyorum. Tutuldu mu tutulmadı mı söylemek zor. |
Sen av için boşuna pusuda bekleme
Intercity en fazla 4 yaşına kadar araç satıyor. O araçlarda en az 3 yıllığına kiralanmıştır. O araçlar satışa çıktığında sıfırının fiyatı 500 bin olur. Hicbir şekilde ucuza alma ihtimalin yok ![]() |
Yav erdal dayı bi kere de bilmediğini kabul et işte
![]() Lafı çevire çevire destan yazmışsın yine ![]() Neyse forum sayesinde birşey daha öğrenmiş oldun. Hadi yine iyisin ![]() |
Valla hocam ben trafikte hep görüyorum. Baya alıcısı var yani. Geçen yeşilini gördüm bide cam tavanı vardı, aşık olmuştum resmen
|
su ulkede artık araba alırken (bana uygun mu, ısımı gorur mu, zevk verir mi?) yerine (tutulur mu, satılır mı, pıyasası varmı) gıbı ıbareler gormekten cok sıkıldım. |
Benzer içerikler
- aytemiz petrol neden ucuz
- ankara self servis oto yıkama
- opel corsa 1.2 t kronik sorunlar
- oto cam filmi uygulama fiyatları
- egzozdan yağ atması
- lexus lbx fiyat
- togg ortakları
- toyota sequoia türkiye fiyatı
- fiat pulse
- byd seal u dm-i forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X