Şimdi Ara

vw carevelle ile vw transporter in farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
74.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de transporter var .farkı merak ediyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Caravelle Transporter Farkı

Volkswagen Caravelle ve Transporter, çok yönlülükleri ve geniş iç mekanlarıyla tanınan popüler ticari araçlardır. Ancak aralarındaki belirgin farklar, onları farklı alıcılara hitap eden benzersiz seçenekler haline getirir.

İç Mekan:

Caravelle, yolcu taşımaya öncelik veren bir modeldir. Konforlu koltuklar, geniş yolcu alanı ve isteğe bağlı sunroof gibi özelliklere sahiptir. Transporter ise daha çok ticari amaçlar için tasarlanmıştır ve daha dayanıklı, geniş bir kargo alanına sahiptir.

Dış Görünüm:

Görünüş olarak Transporter, Caravelle'e göre daha sade ve ticari bir görünüme sahiptir. Caravelle ise krom detaylar ve daha zarif bir ön ızgara gibi stilistik unsurlarla daha çekici bir tasarıma sahiptir.

Motor ve Performans:

Her iki model de çeşitli motor seçenekleriyle sunulsa da Transporter, daha güçlü motor seçeneklerine sahiptir ve daha yüksek yük kapasitelerine uygundur. Caravelle ise daha az güçlü motorlara sahiptir ve yolcu konforunu vurgulamaktadır.

Kullanım Alanları:

Caravelle, yolcu taşımacılığı, aile aracı ve lüks kamp aracı olarak tercih edilir. Transporter ise inşaat, nakliye ve ticari uygulamalar için daha uygundur.

Fiyat:

Caravelle, Transporter'dan tipik olarak daha pahalıdır, çünkü daha lüks özelliklere ve daha konforlu bir iç mekana sahiptir.

Sonuç olarak, Caravelle ile Transporter arasındaki fark, kullanım amaçlarına, bütçesine ve ihtiyaçlarına göre seçim yapmanızı gerektirir. Yolcu taşımaya öncelik veriyorsanız ve konfor önemliyse, Caravelle daha iyi bir seçenektir. Ticari amaçlar için daha dayanıklı ve geniş bir kargo alanına ihtiyacınız varsa, Transporter daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Transporter ticari Carevelle binek arac olarak kullaniliyor benim bildigim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar.

Transporter ticari Carevelle binek arac olarak kullaniliyor benim bildigim.

ticari olmayanı da var diye biliyorum
  • Yukarıdaki arkadasa katılmakla beraber caravelle de daha fazla donanım var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Yukarıdaki arkadasa katılmakla beraber caravelle de daha fazla donanım var sanırım
    Caravelle daha çok hususi için tasarlanmış bir araç. Transporter ise adından da belli ticari amaçlı daha çok. Ama ülkemizde nedense hususi için de kullanılıyor. Caravelle'de olup Transporter'da olmayan özellikler var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Caravelle daha çok hususi için tasarlanmış bir araç. Transporter ise adından da belli ticari amaçlı daha çok. Ama ülkemizde nedense hususi için de kullanılıyor. Caravelle'de olup Transporter'da olmayan özellikler var diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    Aracımın tanıtım konusunda da paylaşmıştım,buraya kopyalayayım.

Caravelle'in MTV si 262,Transporter'ın MTV si 580 TL'dir.
    Caravelle'de Transporter'dan + olarak ısı ve ses yalıtımı vardır.En büyük farkı da budur.
    Caravelle'de sis farı var,Transporter'da yok.
    Caravelle'de otomatik kapı mevcut servis 4000 TL gibi komik bir rakam istiyor
    Transporter'ın arka kısmında klima yok,Caravelle'de arka kısım var şoför kısmı için ayrı ayrı kontrol edilebilen klimatronik klima var,birbirinden bağımsız.Yolcu bölümünden klima açılıp kapanabiliyor,derece ayarlanabiliyor.
    Transporter'ın tamponları aynaları kapı kolları gövde rengi değil,serviste yaptırmak isterseniz 2000 TL fiyat isteniyor.
    Caravelle ruhsatta hususi yolcu nakli,Transporter kamyonet diye geçer.

Farklar temel olarak bunlardır,unuttuklarım da mevcuttur muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Caravelle'de Transporter'dan + olarak ısı ve ses yalıtımı vardır.En büyük farkı da budur.
    Transporter'ın arka kısmında klima yok,Caravelle'de arka kısım var şoför kısmı için ayrı ayrı kontrol edilebilen klimatronik klima var,birbirinden bağımsız.Yolcu bölümünden klima açılıp kapanabiliyor,derece ayarlanabiliyor.
    Transporter'ın tamponları aynaları kapı kolları gövde rengi değil,serviste yaptırmak isterseniz 2000 TL fiyat isteniyor.

Alıntıları Göster
    Caravelle daha kısa şasili transporter daha uzun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Caravelle'in kısa şasisi yoktur.Sadece uzun şasi ile satılır.Kısa almak isterseniz biraz daha para verip Multivan alırsınız.Caravelle ile uzun şasi Transporter aynı boyutlardadır.Düzeltmekte fayda var diye düşündüm.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bilgi aldığımız iyi oldu ben de merak ediyordum farkını
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ali arkadaş güzel anlatmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Alıntıları Göster
    Artık koltuklu olan yani 9+1 olanlar sadece caravelle olarak geliyor transporter ise cityvan,panelvan ve camlıvan olarak geliyor.Eskiden ufak tefek konfor farkları vardı ama artık vw caravelle yi binek yani hususi kullanım için transporter ı ise ticari amaçla satıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72878BAA5

Artık koltuklu olan yani 9+1 olanlar sadece caravelle olarak geliyor transporter ise cityvan,panelvan ve camlıvan olarak geliyor.Eskiden ufak tefek konfor farkları vardı ama artık vw caravelle yi binek yani hususi kullanım için transporter ı ise ticari amaçla satıyor.

Alıntıları Göster
    Bir de almanyadı bunların multivan diye bir versiyonu satılıyor. Onun caravelle den farkı nedir ?
  • quote:

quote:

Caravelle'in kısa şasisi yoktur.Sadece uzun şasi ile satılır.Kısa almak isterseniz biraz daha para verip Multivan alırsınız.Caravelle ile uzun şasi Transporter aynı boyutlardadır.Düzeltmekte fayda var diye düşündüm.

İnterneten resimlerine bakarak söyledim biri daha kısa gibi geldi,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Bir de almanyadı bunların multivan diye bir versiyonu satılıyor. Onun caravelle den farkı nedir ?

Koltuk dizilimi navigasyon gibi farkları var Multivan çok daha kullanışlı.

Bir de California var onlar ayrı bir dünya

• quote:

quote:

[DHE=http://www.youtube.com/watch?v=h0msp91B1-8&]

peki hocam bu araçlar arasında malzeme kalitesi farkı var mı? (ön göğüsten bahsediyorum, transporter ınki sert plastikti mesela..)

edit: ayrıca videodaki araç çok güzelmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1193 -- 28 Haziran 2012; 18:38:17 >
  • quote:

quote:

quote:

[DHE=http://www.youtube.com/watch?v=h0msp91B1-8&]

peki hocam bu araçlar arasında malzeme kalitesi farkı var mı? (ön göğüsten bahsediyorum, transporter ınki sert plastikti mesela..)

edit: ayrıca videodaki araç çok güzelmiş..

Alıntıları Göster
    aslında çoook farklar var bana göre en önemli veen güzel fark süspansiyon yani konfor farkı bende t5 var carevelle kullandığımda şu konforu gördüm..

• quote:

MTV'de bu kadar fark olması normal mi?

• quote:

Fabrika çıkışı mı bu halde yani bu araçlar. İlk defa görüyorum hangi ülkelerde var acaba sadece adını taşıdığı yerde ise bir anlamı yok maalesef. Ama gayet güzelmiş. ABD'ye özgü değilse eğer İngilizler'in alması daha mantıklı. İngiltere'de karavan kullanımı çok yüksekmiş mesela. Sırf bu durum yüzünden bir çok yer kaplıyormuş karavanlar ki böyle araçlara yönelseler daha mantıklı bence.

Edit: Noktalama işaretleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 5 Temmuz 2012; 11:03:26 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Alt takımda bir farklılık yok mu ? Sadece makyaj farklılığı mı var caravellada ??

• quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Alt takımda bir farklılık yok mu ? Sadece makyaj farklılığı mı var caravellada ??

kesinlikle fark var kullananda herhangi bir koltukta oturanda mutlaka farkeder carevelle nin iyi olduğunu motor desen her ikiside aynı motorları kullanıyor iş gereği transporter almasam ilk carevelle hatta daha iyisi multivanı gözüm kapalı alırım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.