Şimdi Ara

Skoda Superb 1.4 tsi da aniden ortaya çıkan garip ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün yolda giderken birden motordan gelen seste bi değişiklik oldu ve inip kontrol ettiğimde böyle bir ses ile karşılaştım. Sizce bu ses nedir? Neden kaynaklanır ve hangi parçadan geliyor sesin geldiği yerin fotoğraflarını koydum ve çıkan sesi video ya aldım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.Video linki fotoğrafların altında.

https://www.youtube.com/watch?v=QeBHCwUGNlU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patiklipire -- 15 Ocak 2017; 17:36:42 >

• Motorun içine traktör kaçmış hocam.

Şaka bir yana bayağı ses yapıyor.

silindirin birinde ateşleme olmuyor sanki.
  • Banada öyle geldi hocam sanki 3 silindirli araçlar gibi çalışıyor
  • TSI Motorlarda ilk çalıştırmada özellikle soğuk havalarda ilk birkaç dakika dizel motora benzer bir ses çıkıyor ama bu biraz farklı bir ses. Sanki bir metal parçanın sabitleme kelepçesi kopmuş sürekli titreyerek metal bir yere çarpıyor gibi. Büyük ihtimalle önemli bir şey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPECIALIZED -- 15 Ocak 2017; 19:0:32 >
  • Alternatör bilyeleri dağıldıgında da böyle bir ses cıkıyordu ancak arabanın sarj etmesinde ve aküde bir sıkıntı yok
  • Eksantrik zincir, tecrübeyle sabit. Maalesef biraz masraflı hocam.
  • Pistonlardan biri calismasa motorda kabinde besik gibi sallanir muhtemelen egsantrik zinciri bu , lifter sesine benziyor sanki arac yagsiz calisiyormus gibi ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu araç kaç model, pas tutmuş sanki, 20 yaşında araç gibi..
  • Klima komprosör ü dağıttığın da benim araçtan da başta böyle ses geliyordu, daha sonra gittikçe arttı. Şu anda bilyaları dağıtma aşamasın da olabilir, bi sanayiye uğrayın hemen derim.
  • Tsi motorun kronik problemlerinden biri olan zincir ve gerdiricisinden geliyor ses. Tsi zincir sesi yazarsanız google'da tonla örneği var.
  • zincirden geliyor,gerdirme mekanizması bozulmuş ya da zincir esnemiş
  • sorun devirdaim pompasındaymış zincirden değil
  • Kaç binde araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 143 binde ama araba canavar gibi çekişinde hicbir sıkıntı yok herşeyi zamanında serviste yapıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.