Şimdi Ara

Polo 1.2 TSI Motor Kısmından Gelen Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 1.2 Tsi manuel 40bin kilometrede polo araca sahibim. 2 ay önce ikinci el olarak satın aldım. Araçtan garip bir uğultu sesi geliyor. Bu ses rölantide iken oluyor. Klimayı açtıgımda arttığını kapattıgımda azaldığını tespit ettim. Can sıkıcı bir durum. Sizce sesin kaynağı ne olabilir? Gelen ses ile ilgili bir kayıt paylaştım.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

https://drive.google.com/file/d/1AWYfLMjqNfRoAM0EuZbyyPvHX7_KmumQ/view?usp=drivesdk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Facebook da " polo büyüksün" grubu var oraya yazarsan sana yardımcı olurlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç 3 silindir mi öyle değilse sıkıntılı durum

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Araç 4 silindir.

• Süreklilik arz ediyor mu?

Bende daha önce 1.2 TSI Ibiza vardı özelikle hava soğuduktan sonra buna benzer bir ses geliyordu. Motoru açtığında degisik bir ses duyamazken, aracın içinde sağ ön taraftan bu şekilde sesi duyardim, akşam iş donusu ise ses kaybolurdu .Sorunun kaynağı yakıt boruları cikti, servis ücretsiz izolasyon yapti ve sorun çözüldü

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Bazen bu ses kesiliyor. Süreklilik arz etmemekle beraber çoğu zaman oluyor bu ses. Klima kompresörüyle ilgili kronik sorunlardan da bahsediliyor. İnşallah bununla alakalı bir ses değildir. Bunun tespitini yapacak usta bulmakta zor. Müsait bir zamanda vw özön Oto’ya göstereceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.