Şimdi Ara

skoda superb 1.6 tdı dsg test sürüşü ve inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
1
Favori
14.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajdan önceki kasası alınabilir, ama makyajdan sonraki kasası aşırı derecede pahalı olmuş. Oranın şartlarını bilmemem, ama İstanbul şartları için böyle.
  • Alınacak superb:
    Elegance 1.4 TSI 62.000
    3000 de donanım ekletirsin 65 bin indirimle zaten donanıma 4 bin fiyat çekiyorlar illa ki indirirler.
    gerisine tek kelimelik bir cümle yazalım:
    geçiniz.
  • araba çok güzel de motorun 120 hp 300 nm olması lazım ki rahat taşısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubinstein

elinize sağlık, ancak biraz noktalama işareti kullansaydınız okuması daha kolay olurdu(nokta, virgül)

kusuruma bakmayın biraz acele oldu yazmam kullanamadım
  • aynen öyle kardeşim ama 1.6 dizelin şehir içi 7 litre yaktığı yolda ben benzinliyi düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensnksr -- 3 Eylül 2013; 13:07:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

aynen öyle kardeşim ama 1.6 dizelin şehir içi 7 litre yaktığı yolda ben benzinliyi düşünemiyorum

emin ol daha az yakar çünkü 105 değil 125hp den bahsediyoruz,bağıran ağlayan motor nerde rahat hareket edebilen turbo benzinli nerde.
  • herkes 1.6 dizelin değişmesi konusunda hemfikir artık 1.6 dci motor gibi bir motor lazım ama bu motor zaten fazla yakıyor bu kasada benzinliden farkı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

aynen öyle kardeşim ama 1.6 dizelin şehir içi 7 litre yaktığı yolda ben benzinliyi düşünemiyorum

emin ol daha az yakar çünkü 105 değil 125hp den bahsediyoruz,bağıran ağlayan motor nerde rahat hareket edebilen turbo benzinli nerde.

o açıdan bakınca sizde haklısınız 125 beygir iyi olabilir
  • 2000 dizeli alınıp binilir

1,6 tdı motor hem araca hem sürücüye eziyet başka birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu güzelim arabaya 1.6TDİ ile cidden yazık ediyorlar.

araba övgüyü hakediyor ancak bu motorla değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

2000 dizeli alınıp binilir

öyle ancak 2.0 dizele ülkemizdeki vergi sisteminden dolayı çoğu kişinin gücü yetmiyor ancak 2.0 motorlusu ömürlük birde senin 6 ileri dsg konun vardı 600 bin km yapmış vw diye satış danışmanı 6 ileri dsg ye problemli dedi 7 ileride henüz şikayet gelmedi diyo arabayı test ederken dsg vitesli yeti sahibi biri bana gelip abi sakın dsg alma dedi 2. kavrama değişecek dedi bi ara dsg alsam mı diye düşündüm ama
  • quote:

O zaman da fiyat vergi çoğalıyor. Opsiyonlar da etkileniyor sanırım. Vag'a güçlü bir 1.6 dizel farz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolar için teşekkürler ancak okuduğum en berbat inceleme. Hiçbir noktalama işareti kullanmadan nasıl yazabildiniz, sebep nedir anlayamadım kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endum126

quote:

O zaman da fiyat vergi çoğalıyor. Opsiyonlar da etkileniyor sanırım. Vag'a güçlü bir 1.6 dizel farz oldu.

d sınıfı araba için hangi marka olursa olsun 1,6 motor olmuyor keyif vermiyor

Volvo s60'da aynı sıkıntı var mondeo aynı şekilde araba yürümüyor

Ya adam gibi CHİP tuning yapıcaksın artık ne kadar giderse yada 2000 motor alıcaksın onunda vergisi çok alınmıyor
  • Tabi yüksek hacim keyifli. Birde volvn o D2 yi s80'e koymuş. O hiç gitmiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler. Test güzergahı tam olarak neresiydi? Güney çevre yolu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Fotolar için teşekkürler ancak okuduğum en berbat inceleme. Hiçbir noktalama işareti kullanmadan nasıl yazabildiniz, sebep nedir anlayamadım kusura bakmayın.

acil işim vardı bu yüzden kusura bakmayın
  • quote:

quote:

Fotolar için teşekkürler ancak okuduğum en berbat inceleme. Hiçbir noktalama işareti kullanmadan nasıl yazabildiniz, sebep nedir anlayamadım kusura bakmayın.

Siz de kusura bakmayın. Vakit harcamışsınız yazmışsınız ancak cümleler birbiri içerisine girince birşey anlaşılmıyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

İnceleme için teşekkürler. Test güzergahı tam olarak neresiydi? Güney çevre yolu mu?

hocam bayi malatya yolu üzerinde üniversiteye kadar gittik sonra stadyumun oradaki kavşaktan geri dönüp yine opet var oradaki kavşaktan dönüp bayiye girdik
  • quote:

quote:

quote:

Siz de kusura bakmayın. Vakit harcamışsınız yazmışsınız ancak cümleler birbiri içerisine girince birşey anlaşılmıyor maalesef.

düzelttim kardeşim tekrar kusuruma bakma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.