Ben Passat 1.6 TDİ Bluemotion araçla yarım depodan bir çizgi aşşağı 840 km yol yaptım :)
quote:
Orijinalden alıntı: baba63
Ben Passat 1.6 TDİ Bluemotion araçla yarım depodan bir çizgi aşşağı 840 km yol yaptım :)
depo 72 litre yaklaşık 40 litre ile yapmışsınız bende benim araçla tam 40 litre ile 750 km yapıyorum bence güzel değer passat gibi ağır araç için
araç süper de direksiyon berbat.
onu da alan düşünsün
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
araç süper de direksiyon berbat.
onu da alan düşünsün
hocam bu eski direksiyona göre evrim geçirmiş hali siz eski direksiyona bir bakın derim bunu daha çok seversiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ensnksr
quote:
depo 72 litre yaklaşık 40 litre ile yapmışsınız bende benim araçla tam 40 litre ile 750 km yapıyorum bence güzel değer passat gibi ağır araç için
Tabi bu rakama 90-120 km gibi az süratlerde ulaşıldı. Araç rodajda olduğu için oldukça yavaş geldim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ensnksr
quote:
Tabi bu rakama 90-120 km gibi az süratlerde ulaşıldı. Araç rodajda olduğu için oldukça yavaş geldim.
aynı değerler hocam benimde 80-130 arası kullanırım genelde aracım 5 binde benim henüz tüketim superbin daha az passattan birde şöyle bir avantaj var benim araç passatla aynı yakarken daha performanslı
Bu arabaların en çok arka koltuk diz mesafesini beğeniyorum ayrıca konforuda süper.
Rakibi olmayan bir diz mesafesi var.
quote:
Orijinalden alıntı: TürkogluTürk
Bu arabaların en çok arka koltuk diz mesafesini beğeniyorum ayrıca konforuda süper.
öyle hakikaten bana kalırsa d sınıfında rakibi yok e sınıfına el sallıyor araç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme