Şimdi Ara

skoda superb 1.6 tdı dsg test sürüşü ve inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
14.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Passat 1.6 TDİ Bluemotion araçla yarım depodan bir çizgi aşşağı 840 km yol yaptım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Ben Passat 1.6 TDİ Bluemotion araçla yarım depodan bir çizgi aşşağı 840 km yol yaptım :)

depo 72 litre yaklaşık 40 litre ile yapmışsınız bende benim araçla tam 40 litre ile 750 km yapıyorum bence güzel değer passat gibi ağır araç için
  • araç süper de direksiyon berbat.

onu da alan düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

araç süper de direksiyon berbat.

onu da alan düşünsün

hocam bu eski direksiyona göre evrim geçirmiş hali siz eski direksiyona bir bakın derim bunu daha çok seversiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

depo 72 litre yaklaşık 40 litre ile yapmışsınız bende benim araçla tam 40 litre ile 750 km yapıyorum bence güzel değer passat gibi ağır araç için

Tabi bu rakama 90-120 km gibi az süratlerde ulaşıldı. Araç rodajda olduğu için oldukça yavaş geldim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Tabi bu rakama 90-120 km gibi az süratlerde ulaşıldı. Araç rodajda olduğu için oldukça yavaş geldim.

aynı değerler hocam benimde 80-130 arası kullanırım genelde aracım 5 binde benim henüz tüketim superbin daha az passattan birde şöyle bir avantaj var benim araç passatla aynı yakarken daha performanslı

• Bu arabaların en çok arka koltuk diz mesafesini beğeniyorum ayrıca konforuda süper.
  • Rakibi olmayan bir diz mesafesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Bu arabaların en çok arka koltuk diz mesafesini beğeniyorum ayrıca konforuda süper.

öyle hakikaten bana kalırsa d sınıfında rakibi yok e sınıfına el sallıyor araç
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.