Şimdi Ara

SKODA SUPERB 1.6TDİ COMFORT ALMAK ÜZEREYİM..YARDIM LÜTFEN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SKODA SUPERB 1.6 TDİ COMFORT DONANIMA İLAVE OLARAK DOKUNMATİK BOLERO TEYP VE CRUİSE CONTROL MAVİ DOT EKRANI EKSTRALARINI ALICAGIM ARABADA BULUNUYOR.2012 MODEL OLARAK ALACAGIM AMA BAZI SUPHELERIM VAR .ONCELIKLE PERFORMANSI VE YAKITI BENI DUSUNDURUYOR.8 LİTRELERİ FALAN DUYUYORUM SEHIR ICINDE. KASANIN BUYUK OLMASINDAN KAYNAKLANABILIR DIYE DUSUNUORUM AMA YINEDE 8 LİTRE COK GELDI BANA .
    VE BU 1.9TDİ DSG CADDYDEN SONRA PERFORMANSI NASIL GELIR ACABA ?
    YOL TUTUŞ KONFOR ACISINDAN DA KULLANAN ARKADASLAR YORUMLARSA SEVİNİRİM.İYİ FORUMLAR.

• ne fiyat aldınız, yazarsanız daha faydalı olur.
  • 58BİN FİYAT ALDIM.
  • o fiyata hem dizel, hem d segment iyi ancak. cc dışında ne var. dijital klima, far-yağmur sensörü vs var mı?
  • DİJİTAL KLİMA YOK ANCAK FAR SENSÖRÜ MEVCUT ARACTA.
  • esp de varsa iyi fiyat. araç çok geniş, a6 şasesi üzerine konumlandırılmış bir araç. 5 sene binerim diyorsanız alın bence. ama alayım 2 sene sonra satayım derseniz superb ler değer kaybediyor.
  • MALESEF ESP YOK ARACTA .BENI DUSUNDUREN YAKITI VE PERFORMANSI .BIRAZDA YOL TUTUSU .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: combative93

MALESEF ESP YOK ARACTA .BENI DUSUNDUREN YAKITI VE PERFORMANSI .BIRAZDA YOL TUTUSU .

Hocam elegance modeline bakın derim. Arada bayağı donanım farkı ve en önemliside ESP farkı var.

Ona ne fiyat söylediler acaba ?

Liste fiyatından bayağı düşük bir fiyatmış aldığınız fiyat
  • quote:

MALESEF ESP YOK ARACTA .BENI DUSUNDUREN YAKITI VE PERFORMANSI .BIRAZDA YOL TUTUSU .

1.6 dizel performans üst viteslerde olur. yakıt.7-8 arası yakar. 2 devirde vites değiştir daha az yakarsın. yol tutuşu iyidir. sağlam araba.
  • BU ARAC 2012 OLDUGU ICIN BOYLE FIYAT ALDIM .YOKSA BU ARACIN ELEGANCE OLANINI LISTE FIYATINDAN VERIYOLAR.
  • Öncelikle 2012 olduğu için fiyat uygun ama aracın performansı caddy 1.9 dan sonra sinir eder.

boyutları nedeniyle de manuel alınacak araç değil.
  • ESP bulunmuyor,donanım olarak da zayıf bir araç.
    Size önerim az km'li ikinci el Elegance bakın:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2012-model-skoda-super-1.6-tdi-elegance-117454461/detay
  • Bence alın Sametcim gemi gibi araba O fiyata c sınıfı satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esp yok . digital klima yok . 58bın tl fiyat.şaka mı yapıyosun hocam sen . o paraya alınacak en iyi araç pejo 508!
  • quote:

ARKADAŞLAR MERHABA
    SKODA SUPERB 1.6 TDİ COMFORT DONANIMA İLAVE OLARAK DOKUNMATİK BOLERO TEYP VE CRUİSE CONTROL MAVİ DOT EKRANI EKSTRALARINI ALICAGIM ARABADA BULUNUYOR.2012 MODEL OLARAK ALACAGIM AMA BAZI SUPHELERIM VAR .ONCELIKLE PERFORMANSI VE YAKITI BENI DUSUNDURUYOR.8 LİTRELERİ FALAN DUYUYORUM SEHIR ICINDE. KASANIN BUYUK OLMASINDAN KAYNAKLANABILIR DIYE DUSUNUORUM AMA YINEDE 8 LİTRE COK GELDI BANA .
    VE BU 1.9TDİ DSG CADDYDEN SONRA PERFORMANSI NASIL GELIR ACABA ?
    YOL TUTUŞ KONFOR ACISINDAN DA KULLANAN ARKADASLAR YORUMLARSA SEVİNİRİM.İYİ FORUMLAR.

Temmuz ayında Superb'in makyajlanacağını hatırlatayım. Gerçi siz 2012 model alacakmışsınız, fiyat olarak farkeder tabi de bazı kişiler yeni kasa veya makyajlı kasa varken bir öncekini almak istemediği için hatırlatayım dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.