Şimdi Ara

SKODA SUPERB Alacağım Skoda'da Çalışan Varmıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kararımı kesinleştirdim skoda superb alacağım.

1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 HP / STYLE = 88,400 TL

Skoda'da çalışan bir arkadaş varsa ondan almam daha uygun olur diye düşünüyorum. Çalışan arkadaş varsa mesaj atabilir.

• Imkaniniz varsa Prestige alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru yere geldiniz. Burasi vag grubu çalışanı dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Imkaniniz varsa Prestige alın bence.

Prestigede fiyat 10 bin artıyor bütçemi ilk başta 100 bin ayarlamıştım fakat 1 - 2 sıkıntıdan dolayı 90 bine çekmek zorunda kaldım. Fakat prestigede iyi bir indirim yaparlarsa 99,900 yerine 94 - 93 gibi fiyata çekerlerse prestige alırım. Hafta sonu skoda bayisine gideceğim fakat forumdan skodada çalışan varsa daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum
  • Aracı biz kullanıyoruz hocam superb almadan öncede 10 gün b8 passat kullandık sorunuz varsa cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: cello1234

Aracı biz kullanıyoruz hocam superb almadan öncede 10 gün b8 passat kullandık sorunuz varsa cevaplarım

Passat - Skoda 2 sinide kullandığınıza göre şu sorularımı cevaplarsanız sevinirim hocam.

1 ) Performans olarak hangisi daha iyi ?
    2 ) Sürüş konforu olarak ?
    3 ) Hangisine bindiğinizde zevk alıyorsunuz ( Yanlış anlaşılmasın )
  • Bu arada yeni Superb tasarım açısından mükemmel olmuş. İki gündür reklamlarda görüyorum en dolu hali çok güzel duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jossicex

quote:

Orijinalden alıntı: cello1234

Aracı biz kullanıyoruz hocam superb almadan öncede 10 gün b8 passat kullandık sorunuz varsa cevaplarım

Passat - Skoda 2 sinide kullandığınıza göre şu sorularımı cevaplarsanız sevinirim hocam.

1 ) Performans olarak hangisi daha iyi ?
    2 ) Sürüş konforu olarak ?
    3 ) Hangisine bindiğinizde zevk alıyorsunuz ( Yanlış anlaşılmasın )

1-)Hocam passat 1.6 dizel dsg idi bizim araba 2.0 motor bu yüzden kıyaslamak olmaz ama test arabası 1.6 manueldi ben fark göremedim ama oda güzel gidiyordu 170 e kadar çıktım daha gideri vardı
    2-)Superb çok daha konforlu passat daha dinamik bir araba büyük ihtimal sürüş dinamikleri daha iyidir
    3-)zevk konusunda gazlayacaksanız passat normal kullanıcı iseniz superb çünkü iç hacim daha büyük daha donanımlı bagaj camla birlikte açılıyor ve elektrikli daha ucuz malzeme kalitesi aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.