Bildirim
SKODA SUPERB Alacağım Skoda'da Çalışan Varmıdır ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Imkaniniz varsa Prestige alın bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru yere geldiniz. Burasi vag grubu çalışanı dolu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Imkaniniz varsa Prestige alın bence.
Prestigede fiyat 10 bin artıyor bütçemi ilk başta 100 bin ayarlamıştım fakat 1 - 2 sıkıntıdan dolayı 90 bine çekmek zorunda kaldım. Fakat prestigede iyi bir indirim yaparlarsa 99,900 yerine 94 - 93 gibi fiyata çekerlerse prestige alırım. Hafta sonu skoda bayisine gideceğim fakat forumdan skodada çalışan varsa daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum -
Aracı biz kullanıyoruz hocam superb almadan öncede 10 gün b8 passat kullandık sorunuz varsa cevaplarım
quote:
Orijinalden alıntı: cello1234
Aracı biz kullanıyoruz hocam superb almadan öncede 10 gün b8 passat kullandık sorunuz varsa cevaplarım
Passat - Skoda 2 sinide kullandığınıza göre şu sorularımı cevaplarsanız sevinirim hocam.
1 ) Performans olarak hangisi daha iyi ?
2 ) Sürüş konforu olarak ?
3 ) Hangisine bindiğinizde zevk alıyorsunuz ( Yanlış anlaşılmasın)
-
Bu arada yeni Superb tasarım açısından mükemmel olmuş. İki gündür reklamlarda görüyorum en dolu hali çok güzel duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jossicex
quote:
Orijinalden alıntı: cello1234
Passat - Skoda 2 sinide kullandığınıza göre şu sorularımı cevaplarsanız sevinirim hocam.
1 ) Performans olarak hangisi daha iyi ?
2 ) Sürüş konforu olarak ?
3 ) Hangisine bindiğinizde zevk alıyorsunuz ( Yanlış anlaşılmasın)
1-)Hocam passat 1.6 dizel dsg idi bizim araba 2.0 motor bu yüzden kıyaslamak olmaz ama test arabası 1.6 manueldi ben fark göremedim ama oda güzel gidiyordu 170 e kadar çıktım daha gideri vardı
2-)Superb çok daha konforlu passat daha dinamik bir araba büyük ihtimal sürüş dinamikleri daha iyidir
3-)zevk konusunda gazlayacaksanız passat normal kullanıcı iseniz superb çünkü iç hacim daha büyük daha donanımlı bagaj camla birlikte açılıyor ve elektrikli daha ucuz malzeme kalitesi aynı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X