Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkur ederim.az once turkiye web sitesine mail attim birkac gune cevap gelir verilen cevaba gore opsiyonu alamazsam vermis oldugunuz adrese mail atarim.basinizi cok agrittim hem sizin hemde diger arkadaslarin kusurum olduysa affola.araci alsakta kurtulsak hepimiz:)
  • 1.6 tdi superb imle ilk depoyu doldurmam 185 liralık eurodizelle oldu.bu depoyla ankara-eskişehir arası 220 km şehirdışı olmak üzere eskişehirin yoğun ve bol ışıklı bol dur kalklı şehiriçi trafiğiyle birlikte 750 km yol yapıp depoyu yeniden fullemem 172 lira tuttu.yani 220 si şehir dışı dışı 530 u şehiriçi olmak üzere 750 km yol almak bana 172 liraya mal oldu.dediğim gibi soğuk havada,bol dur-kalklı yoğun şehiriçi trafiğinde üstelik daha rodaj dönemini atlatmamış aracımın bu yakış miktarından oldukça memnunum tabi eski aracı 99 model 1.8 t passat olan ve lpgye rağmen şehiriçinde 30-32 kuruş/km yakan bir araçtan inip 1.6 tdi superb e binen biri olarak.
  • Superbini manuel vites olarak kullanan arkadaslar memnunmu.arac buyuk oldugu icin kullanimi zor oluyormu.ben hem otomatik hem duz kullanan biri olarak arac buyuk diye dsg seciyorum.konfor ve rahatligida var tabiki.manuel kullanan arkadaslardan gorus bekliyorum.
  • 1.6 tdi ile benzer tüketimi bende yakaladım trabzon-erzurum-palandöken arası ( 17 kar lastikleri, yolun çoğu kar yağışlı - li derecelerde ve süratli kullanımda 110km + ) 700 km de 46lt yakıt tüketimi oldu araç 6 bin km de ve güç artırıcı box var

@chn06

öncesinde 1.4 tsi comfort ve şu an 1.6 tdi elegance ile ilgili olarak kesinlikle yormuyo insanı tabi bunda bulunduğunuz şehir ve trafik durumuda etkili ama şu da var aracın büyüklüğü sizi korkutmasın vites geçişleri rahatlığı bence çok güzel superb'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 5 Şubat 2011; 1:14:40 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:34:09 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:35:19 >
  • 2011 model 1.6 tdi elegance sedefli siyah extra olarak 4 koltuk ısıtma , sunroof ve bolero teyp
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:36:29 >
  • hoşbulduk diyelim
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:37:51 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:40:58 >
  • @çok bilinmeyenli denklem

65.500 e gelmişti yanlış hatırlamıyorsam inş pahalıya almadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 5 Şubat 2011; 1:40:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Superbini manuel vites olarak kullanan arkadaslar memnunmu.arac buyuk oldugu icin kullanimi zor oluyormu.ben hem otomatik hem duz kullanan biri olarak arac buyuk diye dsg seciyorum.konfor ve rahatligida var tabiki.manuel kullanan arkadaslardan gorus bekliyorum.

Cihan Bey, yıllardır farklı marka model bir sürü araçta manuel vites kullanmış olarak şu anki aracımın vites geçişleri vs. çok daha iyi ve rahat. Ancak ne olursa olsun DSG gibi bir teknoloji sözkonusu olduğunda aracımı DSG ile birlikte satın alma şansım olsaydı aradaki fiyat farkına bakmaz DSG'li versiyonu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

@çok bilinmeyenli denklem

65.500 e gelmişti yanlış hatırlamıyorsam inş pahalıya almadık

Sayın s1Lv3r,
    Oldukça iyi bir indirim almışsınız bence. Hangi bayiiden almıştınız aracınızı?

Sakıncası yoksa, Cüneyt Bey siz kaça ve hangi bayiiden almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem
    Darısı Chn06'nın başına.

Kendisinin zaten bir fahri üyeliği mevcut.

Herhalde onu da kısa zaman içinde ekleriz üye olarak.

arkadaslar bayideyim simdi.siparisi verdik araci daha once belirttigim opsiyonlarda anahtarsiz calisma dahil verdik.fakat siparis onaylanmasina bagli anahtarsiz calisma konusu.diger opsiyonlarda sorun yok.motoruda 140 hp dsg 4x4 olarak degistirdim.2bin lira fazlaya mal oldu(112bin).bu arada dsg 4x4 ler daha giris yapmamis.sanirim ilk siparisi verende benim bu motorda:).arac siyah renk.

Yeti icinde 90 bine anlastik.ama renkte kararsiz kaldim.gumus gri kirmizi yada su mavisi(katalog rengi)arasindayim.ama son rengi goremedim bayide.yetiyide annem icin alacagiz.octavia icin 23500 verdiler takasta fiyat nasil sizce.arac 2006 octavia fsi 1.6 ambiante plus manuel.

• quote:

quote:

Darısı Chn06'nın başına.

arkadaslar bayideyim simdi.siparisi verdik araci daha once belirttigim opsiyonlarda anahtarsiz calisma dahil verdik.fakat siparis onaylanmasina bagli anahtarsiz calisma konusu.diger opsiyonlarda sorun yok.motoruda 140 hp dsg 4x4 olarak degistirdim.2bin lira fazlaya mal oldu(112bin).bu arada dsg 4x4 ler daha giris yapmamis.sanirim ilk siparisi verende benim bu motorda:).arac siyah renk.

Yeti icinde 90 bine anlastik.ama renkte kararsiz kaldim.gumus gri kirmizi yada su mavisi(katalog rengi)arasindayim.ama son rengi goremedim bayide.yetiyide annem icin alacagiz.octavia icin 23500 verdiler takasta fiyat nasil sizce.arac 2006 octavia fsi 1.6 ambiante plus manuel.

Hayırlı olsun; güzel tercihler yaptınız

• arkadaşlar bugun fiyatlar zamlanmış.. bayiiden aradılar daha önceden anlastıgım fiyattan vermelernin mumkun olmadıgını 1200 tl fark ödemem gerektiğini söylediler.. bu duruma acayip şekilde bozuldum.. siparişi iptal ettirme arifesindeyim.. zaten zorlaya zorlaya alabilmiştim bide bu ekleme beni hiç acmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdcezir

quote:

quote:

Darısı Chn06'nın başına.

Hayırlı olsun; güzel tercihler yaptınız

Tesekkur ederim mdcezir.daha iyileri sizlerin olur insallah

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:44:45 >
  • bugün bayiye uğrayıp fiyat sorduğumda 70 bin lira civarı rakam çıktı aynı araç için değerlendi araba durduğu yerde bir de chn06 bayiye sizin donanımları sorduğumda 18"jantla kötü yol paketi alınmıyo demişlerdi sadece 17 ile alınıyomuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.