Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem
    Darısı Chn06'nın başına.

Kendisinin zaten bir fahri üyeliği mevcut.

Herhalde onu da kısa zaman içinde ekleriz üye olarak.

arkadaslar bayideyim simdi.siparisi verdik araci daha once belirttigim opsiyonlarda anahtarsiz calisma dahil verdik.fakat siparis onaylanmasina bagli anahtarsiz calisma konusu.diger opsiyonlarda sorun yok.motoruda 140 hp dsg 4x4 olarak degistirdim.2bin lira fazlaya mal oldu(112bin).bu arada dsg 4x4 ler daha giris yapmamis.sanirim ilk siparisi verende benim bu motorda:).arac siyah renk.

Yeti icinde 90 bine anlastik.ama renkte kararsiz kaldim.gumus gri kirmizi yada su mavisi(katalog rengi)arasindayim.ama son rengi goremedim bayide.yetiyide annem icin alacagiz.octavia icin 23500 verdiler takasta fiyat nasil sizce.arac 2006 octavia fsi 1.6 ambiante plus manuel.

Umarım siparişiniz tüm opsiyonlarla beraber onaylanır. 140hp 4*4 DSG'ye dönmeniz kanaatimce çok yerinde oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

bugün bayiye uğrayıp fiyat sorduğumda 70 bin lira civarı rakam çıktı aynı araç için değerlendi araba durduğu yerde bir de chn06 bayiye sizin donanımları sorduğumda 18"jantla kötü yol paketi alınmıyo demişlerdi sadece 17 ile alınıyomuş

Birkaç gündür konuşulan zam söylentileri bayilerce realize ediliyor sanırım.
  • quote:

Ender Bey ;

Beni kazıklamışlar 250 TL kadar

Vallahi Cüneyt Bey 250-TL yüksek almış olsanız da siz de oldukça iyi fiyata almışsınız...
  • benim aracı aldığım zaman bile 68 bin lira gibi bir rakam söyleniyonudu indirimli olarak ekstra bir indirim şansım olunca düşük oldu fiyat
  • Maalesef arkadaşım.
    kur farkı, yeni yıl falan deken artış oldu.
    Bildiğim kadarıyla bir çok bayi müşterileriyle anlaştığı fiyattan çekemiyor şu an gümrükten(distribtör) araçları.
    başka bayilere baksanız iyi olur ellerinde varsa tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r
    bugün bayiye uğrayıp fiyat sorduğumda 70 bin lira civarı rakam çıktı aynı araç için değerlendi araba durduğu yerde bir de chn06 bayiye sizin donanımları sorduğumda 18"jantla kötü yol paketi alınmıyo demişlerdi sadece 17 ile alınıyomuş

Bendeki katalogtada oyle yaziyor.fakat yuce otodan mehtap hanimla telefon gorusmemde bu konuyu ozellikle sordum.18 jant ve kotu yol paketini birlikte alabilecegimi soyledi.zaten siparis onaylanmazsa yedek jant olarak verdigim trifid 17 leri orjinal yerine ekletirim.

• quote:

Darısı Chn06'nın başına.

Aracin teslimatini beklersek 3 ayi bulur.simdiden ekleyelim en iyisi:)
  • quote:

quote:

Darısı Chn06'nın başına.

arkadaslar bayideyim simdi.siparisi verdik araci daha once belirttigim opsiyonlarda anahtarsiz calisma dahil verdik.fakat siparis onaylanmasina bagli anahtarsiz calisma konusu.diger opsiyonlarda sorun yok.motoruda 140 hp dsg 4x4 olarak degistirdim.2bin lira fazlaya mal oldu(112bin).bu arada dsg 4x4 ler daha giris yapmamis.sanirim ilk siparisi verende benim bu motorda:).arac siyah renk.

Yeti icinde 90 bine anlastik.ama renkte kararsiz kaldim.gumus gri kirmizi yada su mavisi(katalog rengi)arasindayim.ama son rengi goremedim bayide.yetiyide annem icin alacagiz.octavia icin 23500 verdiler takasta fiyat nasil sizce.arac 2006 octavia fsi 1.6 ambiante plus manuel.

malesef anahtarsız çalıştırma sistemini sipariş edemiyorlar..
    bende almak üzereyim..

• 2011 Model Skoda SuperB 1.6 TDI Comfort Platin Gri ile bende aranızdayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk_41
    2011 Model Skoda SuperB 1.6 TDI Comfort Platin Gri ile bende aranızdayım :)

Neden bu modelin ve 1.4 tsı ın dsg sanzimanlisini getirmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

O zaman 2.0 satamazlar.1.4 icin degil ama 1.6 tdi icin ilerleyen zamanlarda getirilebilir dusuncesindeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

O zaman 2.0 satamazlar.1.4 icin degil ama 1.6 tdi icin ilerleyen zamanlarda getirilebilir dusuncesindeyim.

Bu yüzden benim gibi çok müşteri kaybederler.
  • Arkadaslar sormak istedigim birsey var.hill holder sisteminde ayaginizi frenden cekip gaza basana kadar 3 ssniye kadar arac geriye kaymadan duruyor.aklima takilan su.onumuzdeki arac geri kaydirdiginda bizde ayagimizi frenden cekince 3 sn bir sure var bu sirada ondeki arac kayarsa bize carpabilir.hemen gaza basinca sistem devreden cikiyormu.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:46:21 >
  • quote:

10. Üyemiz Chn06

Hoş geldiniz.

Tesekkurler Cuneyt bey sonunda siparis verebildik:)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:47:53 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:49:20 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:50:56 >
  • quote:

quote:

quote:

10. Üyemiz Chn06

Hoş geldiniz.

Tesekkurler Cuneyt bey sonunda siparis verebildik:)

Forumda ilk DSG şanzımanlı ve 4x4 araç sizin aracınız oldu.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Tesekkur ederim.artik bekleme surecindeyiz en kisa zamanda gelir insallah

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:52:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.