Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mdcezir

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Arkadaslar aksesuar olarak bayi lastik paspas bagaj havuzu bagaj filesi verecek.bunlar disinda ne alabilirim diye sordum siparisle ellerinde aksesuar katalogu olmadigini soylediler.bu katalogu elde edebilecegim biryer yada web sitesi varmi.

http://www.accessories.skoda.co.uk/productsMain.aspx?type=a&id=11

Burada bulunan tüm aksesuarları sipariş edebilirsiniz. Üzerinde yazan fiyatlara çok yakın bir bedel ile getiriyorlar.

Sayin mdcezir verdiniz link acilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem
    Dizel araç almayı düşünen arkadaşlarımız varsa zam yapıldı diye bence hemen araçtan vazgeçmesin,

Çünkü yakın bir tarihte dizel araçlara da zam gelir diye düşünüyorum.

2.0 motorlarada zam gelmis.140 hp dsg 4x4 86bin kusurdu 88bin kusur olmus:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

brk65

arızalık bir durum yok gizli buzlanma önlemi ısı 4 derecenin altına düşünce sesli ve görsel olarak uyarı verir ( kar işareti ) ama araç 4 derece ve altında bir ısıda çalışınca sadece kar işareti oluyo

TEŞEKKÜRLER ...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar aksesuar olarak bayi lastik paspas bagaj havuzu bagaj filesi verecek.bunlar disinda ne alabilirim diye sordum siparisle ellerinde aksesuar katalogu olmadigini soylediler.bu katalogu elde edebilecegim biryer yada web sitesi varmi.

http://www.accessories.skoda.co.uk/productsMain.aspx?type=a&id=11

Burada bulunan tüm aksesuarları sipariş edebilirsiniz. Üzerinde yazan fiyatlara çok yakın bir bedel ile getiriyorlar.

Sayin mdcezir verdiniz link acilmiyor

Ben üzerine tıklayınca açılıyor ancak problem varsa da google'a skoda accessories yazın; ilk sonuç. Açılan sayfada solda Superb 2008 > üzerine tıklayınca kategorize edilmiş olarak aksesuarlar ve fiyatlarını bulabilirsiniz.

• Arkadaslar bu aksesuarlarin gelme suresi tahmini ne kadar surer.araba gibi 2-3 ayi bulurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

baba63,

Email adresinizi göremedim.

Profilim açık, oradan bana email atar ya da özelden yazarsanız email adresinizi

Size cevap yazabilirim.

Ben onaylı değilim, o yüzden pm atamıyorum,

Saygılar.

Email olarak yazdım hocam..
  • Tsk mdcezir.arkadasimizin birisi katalogu bana mail atti ingilizce.bir tanede bende vardi ingilizce.birde sizin verdiginiz linkten bakip ona gore siparisi veririz.insallah sorun cikarmaz bayi.bizde yok katalog demislerdi.numaralar bizim sistemimizde yok gorunmuyor siparis veremezsiniz tarzi seylerle karsilasmam umarim.
  • Bugün can sıkıcı bir olay yaşadım, daha doğrusu birşeyin farkına vardım... Yaşamkent'ten Batıkent'e gidiyorum artık ve yolun bir kısmında çevre yolunu kullanıyorum. O yoldan gidenler bilir, adı otoban ama yolun o bölümü bayağı bir pürüzlü asfalt. 120 ile giderken orta üst ya da arka taraftan gelen "bızlama" gibi bir titreşim sesi olduğunu fark ettim bugün, fena halde canım sıkıldı. Bu sesle ilgili herşey de beni buluyor...

Servise götüreceğim arabayı, bakacaklar, diyecekler ses yok bunda. Gel birader çıkalım çevre yoluna diyeceğim, o da olmuyor...

Ben hep Ata'ya gittim servise hep, yolumun üstünde ve çevre yoluna yakın Zeki Ünaldı var bir de. Sesi dinletme açısından daha rahat olur diye oraya mı gitsem diyorum, ama güvenemiyorum. Gidip de referans olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    Bugün can sıkıcı bir olay yaşadım, daha doğrusu birşeyin farkına vardım... Yaşamkent'ten Batıkent'e gidiyorum artık ve yolun bir kısmında çevre yolunu kullanıyorum. O yoldan gidenler bilir, adı otoban ama yolun o bölümü bayağı bir pürüzlü asfalt. 120 ile giderken orta üst ya da arka taraftan gelen "bızlama" gibi bir titreşim sesi olduğunu fark ettim bugün, fena halde canım sıkıldı. Bu sesle ilgili herşey de beni buluyor...

Servise götüreceğim arabayı, bakacaklar, diyecekler ses yok bunda. Gel birader çıkalım çevre yoluna diyeceğim, o da olmuyor...

Ben hep Ata'ya gittim servise hep, yolumun üstünde ve çevre yoluna yakın Zeki Ünaldı var bir de. Sesi dinletme açısından daha rahat olur diye oraya mı gitsem diyorum, ama güvenemiyorum. Gidip de referans olabilecek var mı?

Ender bey and otomotive gidin.huseyin usta var yada servis muduru eyup usta var.ikiside islerinde uzman.gostermekte fayda var bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    Bugün can sıkıcı bir olay yaşadım, daha doğrusu birşeyin farkına vardım... Yaşamkent'ten Batıkent'e gidiyorum artık ve yolun bir kısmında çevre yolunu kullanıyorum. O yoldan gidenler bilir, adı otoban ama yolun o bölümü bayağı bir pürüzlü asfalt. 120 ile giderken orta üst ya da arka taraftan gelen "bızlama" gibi bir titreşim sesi olduğunu fark ettim bugün, fena halde canım sıkıldı. Bu sesle ilgili herşey de beni buluyor...

Ender bey and otomotive gidin.huseyin usta var yada servis muduru eyup usta var.ikiside islerinde uzman.gostermekte fayda var bence

Orayı da düşündüm de dediğim gibi bu lanet sesi yüksek hızda bayağı pürüzlü asfaltta, yani titreşim halinde yapıyor. And'ın oradaki asfalt çok yakın zamanda döküldü ve Ankara'daki en güzel asfalt belki de. O güzelgahta o sesi yapmayacağı için soruna tam teşhis konulamayacak.

• Durumunuzu anlatip cevre yoluna cikabilirsiniz ustayla beraber.yardimci olacaklardir
  • Ender bey aklima geldi simdi benim bir arkadasimda yeni aldigi superbinde aracin arka alt tarafindan gelen bir ses vardi.ata otomotive gitti konsolu sokelim demisler sokturmedi.sonra ise pragta yasayan arkadasin biri yardimci oldu.superblerin bazilarinda aracin altindan gecen boruyu tutan kancalar gevsek oldugu icin ses geliyormus.sonra arkadas direk servise gitti ve kancalari tutturdu sorun cozuldu.
  • quote:

Ender bey aklima geldi simdi benim bir arkadasimda yeni aldigi superbinde aracin arka alt tarafindan gelen bir ses vardi.ata otomotive gitti konsolu sokelim demisler sokturmedi.sonra ise pragta yasayan arkadasin biri yardimci oldu.superblerin bazilarinda aracin altindan gecen boruyu tutan kancalar gevsek oldugu icin ses geliyormus.sonra arkadas direk servise gitti ve kancalari tutturdu sorun cozuldu.

Cihan Bey bu sorunu ilk defa aylar önce İstanbul'a giderken fark etmiştim. Dönüşte de bir süre sonra Ata'ya gidip "böyle böyle bir sorun var" diye deerdimi anlatmıştım, onlarda sizin arkadaşınızın durumuna benzer birşeyden bahsedip "bundandır" deyip aracı servise almışlar, sonra da hallettik demişlerdi. Benim de o günden bu yana bu tarz bir yoldan geçtiğim olmadığı için "çözüldü" gözüyle bakıyordum. Aslında fırsatım olsa Ata'ya gitsem daha iyi olacak, zira sinirlendim, teste bile çıkmamışlardı yani, direkt budur deyip tahmini çözüme girişmişler. Gidip olayı hatırlatıp bu sefer tam çözdürmem lazım. Hakkaten çok sinirlendim ama hiç vaktim yok haftasonu hariç, haftasonu da servise araç götürmek pek mantıklı değil, hiç adam gibi bakmazlar biliyorum...

Ancak bir şekilde bunu çözmem lazım, sunrooftan olabilr mi diye düşünüyorum şimdi de...

• Sunrooftanda kaynaklanabilir ihtimal dahilinde tabiki.birde bagaj kapaginin fitillerindenmi diye dusundum ama ustten geliyor demissiniz.sunroof daha kuvvetli.servise gittiginizde sonucu bildirirseniz sevinirim.
  • quote:

Sunrooftanda kaynaklanabilir ihtimal dahilinde tabiki.birde bagaj kapaginin fitillerindenmi diye dusundum ama ustten geliyor demissiniz.sunroof daha kuvvetli.servise gittiginizde sonucu bildirirseniz sevinirim.

Üstten gibi geldi, ancak şimdi de aklıma kol dayama geliyor.

Yarın sabah camlar kapalı, müzik kapalı, sadece bu sese odaklanmış vaziyette gideceğim işe, sanırım ancak o zaman daha iyi anlarım.

Umarım çözüm bulunca elbette buraya yazarım...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:06:48 >
  • quote:

Tsk mdcezir.arkadasimizin birisi katalogu bana mail atti ingilizce.bir tanede bende vardi ingilizce.birde sizin verdiginiz linkten bakip ona gore siparisi veririz.insallah sorun cikarmaz bayi.bizde yok katalog demislerdi.numaralar bizim sistemimizde yok gorunmuyor siparis veremezsiniz tarzi seylerle karsilasmam umarim.

böyle bir şeyle karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Ben daha önce iki kez sipariş verdim.
    Krom egzost ucu başka bir bayiden ertesi gün geldi ve 10 dk'da takıldı.
    İkinci siparişim ise köpek için koltuk koruma ortusuydu. TR'den ilk kez bu sipariş olduğu için 20 günde geldi.
    Kodlar aynı; fiyatlar da çok yakın listeye.
  • quote:

quote:

Tsk mdcezir.arkadasimizin birisi katalogu bana mail atti ingilizce.bir tanede bende vardi ingilizce.birde sizin verdiginiz linkten bakip ona gore siparisi veririz.insallah sorun cikarmaz bayi.bizde yok katalog demislerdi.numaralar bizim sistemimizde yok gorunmuyor siparis veremezsiniz tarzi seylerle karsilasmam umarim.

böyle bir şeyle karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Ben daha önce iki kez sipariş verdim.
    Krom egzost ucu başka bir bayiden ertesi gün geldi ve 10 dk'da takıldı.
    İkinci siparişim ise köpek için koltuk koruma ortusuydu. TR'den ilk kez bu sipariş olduğu için 20 günde geldi.
    Kodlar aynı; fiyatlar da çok yakın listeye.

Birde soyle birseyle karsilastim.araciniz geldikten sonra siparisi verebilirsiniz dediler.ne sacma birsey

• Bu nasıl bir sacmaliktir ben anlamadım açıkcası. Gelecek aracın özellikleri belli değil mı? Ani bir degisiklik olmasını mi bekliyorlar donanımda?
  • quote:

Bu nasıl bir sacmaliktir ben anlamadım açıkcası. Gelecek aracın özellikleri belli değil mı? Ani bir degisiklik olmasını mi bekliyorlar donanımda?

benim verecegim siparisin donanimla ilgisi yok acikcasi.bagaj file aglari semsiye buzdolabi aski gibi aksesuarlar alacagim.bence ellerinde katalog olmadigi icin ugrasmak istemiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.