Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chn06

Tamam Ender bey siz zeki unaldiya bakin olmazsa anda gideriz.ben eyup ustayla olmazsa sahibi necip beyle konusurum sizle birlikte.soylerim ses geldigini ve bozuk yolda yapiyor diye.haberlerinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim Cihan Bey tekrar. Yarın sabah sorun çıkarmadan araca bakarlarsa sesi fark etmeseler bile ben dikkat kestirip fark ettiririm. Teşhis ve olası çözüm belli olmuş olur...

İşim bitip şubeye döndükten sonra ilk iş yazarım zaten buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

EnderBey, Neşenin kepek sorununa çözüm bulundu.

İnşallah sizin araçta ses sorununa da çözüm bulacaz.

Arabadaki sorundan ziyade böyle giderse bana bir çözüm bulmak gerekecek galiba... Bu gidişle el yapımı RR'a bile binsem "ses geliyor" bundan diyeceğim
  • Arkadaşlar bugün itibari ile aracımı sipariş etmiş bulunmaktayım...
    SuperB 2.0 TDİ DSG 170 HP..
  • Forum şenlensin biraz ;)..

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü
  • SuperB

• SuperB

• quote:

Orijinalden alıntı: baba63
    Arkadaşlar bugün itibari ile aracımı sipariş etmiş bulunmaktayım...

Hayırlı olsun kardeşim ne kadara anlaştınız.
  • Arkadaşlar dediğim gibi sabah Zeki Ünaldı'ya gittim. Dedim randevum yok ancak fırsatım olmuyor, bakabilir misiniz? Sağolsunlar yardımcı oldular, sorunu anlattım, hemen kaportadan bir elemanı yanıma verdiler ve test sürüşüne çıktık. Çevre yolunda yaklaşık 20-30km. test ettik, neredeyse hiç ses yapmadı bu sefer, en son dönüşte bir yerde yapar gibi oldu, elemana dedim "duydun mu?", dedi "evet abi, her zaman yapmıyor, arada bir ses geldi"...

Servise döndük, kapı hizalama ya da onun gibi bir tabir kullandılar, ona yönelik birşeyler yaptılar. Daha sonra ses gelme ihtimali olan yerlere Würth silikon sprey sıkıldı...

Bu şekilde çözüm olmuş olmasını umuyoruz, bir süre böyle deneyeceğim, eğer yine ses devam ediyorsa sonraki adım sağ arkı kapı döşemelerinin sökülmesi ve kontrol edilmesi olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

teşekkür ederim
    Opsiyonları ve indirimle birlikte 97 bin 300 tl kardeş..
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:11:58 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:15:55 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Hayırlı olsun şimdiden. Forumda 2.0TDI kullancısı artacak sanırım...

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

Ender Bey,

Sizin aracın kepek problemi,

PARDON PARDON,

Ses problemi yazacaktım, yanlışlık oldu.

Son durum ne ?

Gittiniz mi servise ?

Birkaç mesaj yukarıda yazmıştım, bu sabah konu aktif bayağı, arada kaynadı galiba;
    "Arkadaşlar dediğim gibi sabah Zeki Ünaldı'ya gittim. Dedim randevum yok ancak fırsatım olmuyor, bakabilir misiniz? Sağolsunlar yardımcı oldular, sorunu anlattım, hemen kaportadan bir elemanı yanıma verdiler ve test sürüşüne çıktık. Çevre yolunda yaklaşık 20-30km. test ettik, neredeyse hiç ses yapmadı bu sefer, en son dönüşte bir yerde yapar gibi oldu, elemana dedim "duydun mu?", dedi "evet abi, her zaman yapmıyor, arada bir ses geldi"...

Servise döndük, kapı hizalama ya da onun gibi bir tabir kullandılar, ona yönelik birşeyler yaptılar. Daha sonra ses gelme ihtimali olan yerlere Würth silikon sprey sıkıldı...

Bu şekilde çözüm olmuş olmasını umuyoruz, bir süre böyle deneyeceğim, eğer yine ses devam ediyorsa sonraki adım sağ arkı kapı döşemelerinin sökülmesi ve kontrol edilmesi olacak... "

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:20:41 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim

Tekrar hayırlı olsun... İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• quote:

Hayirli olsun.darisi diger arkadaslarin basina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    Arkadaşlar dediğim gibi sabah Zeki Ünaldı'ya gittim. Dedim randevum yok ancak fırsatım olmuyor, bakabilir misiniz? Sağolsunlar yardımcı oldular, sorunu anlattım, hemen kaportadan bir elemanı yanıma verdiler ve test sürüşüne çıktık. Çevre yolunda yaklaşık 20-30km. test ettik, neredeyse hiç ses yapmadı bu sefer, en son dönüşte bir yerde yapar gibi oldu, elemana dedim "duydun mu?", dedi "evet abi, her zaman yapmıyor, arada bir ses geldi"...

Bu şekilde çözüm olmuş olmasını umuyoruz, bir süre böyle deneyeceğim, eğer yine ses devam ediyorsa sonraki adım sağ arkı kapı döşemelerinin sökülmesi ve kontrol edilmesi olacak...

Ender bey sorunun cozulmesine sevindim.insallah tekrarlamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: chn06

quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta
    Arkadaşlar dediğim gibi sabah Zeki Ünaldı'ya gittim. Dedim randevum yok ancak fırsatım olmuyor, bakabilir misiniz? Sağolsunlar yardımcı oldular, sorunu anlattım, hemen kaportadan bir elemanı yanıma verdiler ve test sürüşüne çıktık. Çevre yolunda yaklaşık 20-30km. test ettik, neredeyse hiç ses yapmadı bu sefer, en son dönüşte bir yerde yapar gibi oldu, elemana dedim "duydun mu?", dedi "evet abi, her zaman yapmıyor, arada bir ses geldi"...

Ender bey sorunun cozulmesine sevindim.insallah tekrarlamaz.

Cihan Bey sorunun çözülüp çözülmediğini bilemiyorum aslında, çözme yönünde birşeyler yapıldı; ancak uygulamadan sonra tekrar test sürüşü şansı olmadı, hem ben işe bayağı gecikmiştim hem de bayağı yoğundu servis...

Aynı güzergahı yaklaşık 2,5 hafta daha kullanacağım, geçip geçmediği anlaşılır sanırım kısa sürede; geçmediyse dediğim gibi bu sefer kapı döşemeleri sökülüp kontrol edilecek. Aslında o da bir risk, zira söküldükten sonra asla fabrika montajı gibi olmayacak...

• Ender bey ayni sorun bizdede var.annemin octaviasinda on kapi yada direksiyon arkasi konsoldan arada tak tak diye ses geliyor.her zaman yapmiyor yapincada 15-20 dk hic kesilmiyor.duz veya bozuk yol farketmiyor.konsolu sokelim dediler sokturmedim.araci takasa vericez zaten.beklemedeyim simdi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.