Şimdi Ara

Skoda SuperB Sahipleri Ve Sevenleri Kulübü (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.569
Cevap
25
Favori
171.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuneyt bey,octaviada 1.6 tdi dsg oldugu icin superb icinde cikabilir diye dusunuyorum ama superbte 2.0 tdi dsg oldugu icin uretilmeyebilir tabiki.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:57:58 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 0:59:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok bilinmeyenli denklem

quote:

Orijinalden alıntı: chn06

Cuneyt bey,octaviada 1.6 tdi dsg oldugu icin superb icinde cikabilir diye dusunuyorum ama superbte 2.0 tdi dsg oldugu icin uretilmeyebilir tabiki.

Yanlış bilgi vermek istemem, bilgi için teşekkürler.

Jetta da yanlış bilmiyorsam 1.6 TDİ DSG var.

O zaman şöyle söyleyelim ;

Passat için bu dönemde bir çalışma, bir hazırlık, bir üretim planı yok.

SuperB için de aynı şeyin geçerli olacağını düşünüyorum.

Ama Octavia, Jetta yaptıysa Passatta, SuperB' de yapabilir.

Yalnız yapsa bile aracın Türkiyeye gelmesi iki yıl sürmese bile ;

Epey bir zaman alır gibi geliyor bana.

Demekki sadece satış politasindan dolayı yapilyor. Passatta yok jettada var. SuperB de yok octaviada var. Hepsi bi satış politikası bu demek oluyorki kolay kolay 1.6 tdi ve 1.4 tsı dsg gelmeyecek SuperB e.

• Arkadaslar aksesuar olarak bayi lastik paspas bagaj havuzu bagaj filesi verecek.bunlar disinda ne alabilirim diye sordum siparisle ellerinde aksesuar katalogu olmadigini soylediler.bu katalogu elde edebilecegim biryer yada web sitesi varmi.
  • Edit:aksesuar kataloğu bende var..email yazarsanız özelden yollarım size..
    Hatta kullanma kılavuzu ve ek teknik değişiklikler kılavuzu da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 6 Şubat 2011; 23:24:18 >
  • quote:

quote:

Cuneyt bey,octaviada 1.6 tdi dsg oldugu icin superb icinde cikabilir diye dusunuyorum ama superbte 2.0 tdi dsg oldugu icin uretilmeyebilir tabiki.

Geçenlerde bir reklam izledim. Otomatik vites dizel ! VW Passat'lar şimdi yetkili satıcılarımız da diye..

Edit:1.4 tsi diye de olabilir..yanılıyor olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 6 Şubat 2011; 23:27:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba63
    Edit:aksesuar kataloğu bende var..email yazarsanız özelden yollarım size..
    Hatta kullanma kılavuzu ve ek teknik değişiklikler kılavuzu da var..

Mail adresimi ozel mesaj attim size.tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba63
    quote:

quote:

Geçenlerde bir reklam izledim. Otomatik vites dizel ! VW Passat'lar şimdi yetkili satıcılarımız da diye..

Edit:1.4 tsi diye de olabilir..yanılıyor olabilirim..

1.6 tdi dsg olsaydı şimdiye kokusu çıkardı ama hala ses seda yok.

• arkadaşlar bir sorum olacak.benim superb imde nadiren yolda giderken ısı göstergesi sesli uyarıyla birlikte 7-8 kez yanıp sönüyor ve sonra sabitleniyor buda doğal olarak benim kafamı bozuyor.ancak şu dikkatimi çekti örneğin ısı göstergesi 5 den 4 e düştüğünde bu gösterge yanıp sönüyor.atıyorum ısı 2 dereceyken arabayı çalıştırıp gidiyorum birşey yok ancak ısı 4 dereceye gelince yine sesli uyarıyla birlikte ısı göstergesi yanıp sönüyor 7-8 defa sonra duruyor.bu 4 derece dikkatimi çekti hani 4 derecede yolların buz tutabileceği,yollarda gizli buzlanma olabileceği söylenir ya acaba bu uyarıda onamı bağlı olarak yanıp sönüyor yoksa bir arızasımı var?
  • brk65

arızalık bir durum yok gizli buzlanma önlemi ısı 4 derecenin altına düşünce sesli ve görsel olarak uyarı verir ( kar işareti ) ama araç 4 derece ve altında bir ısıda çalışınca sadece kar işareti oluyo
  • quote:

Arkadaslar aksesuar olarak bayi lastik paspas bagaj havuzu bagaj filesi verecek.bunlar disinda ne alabilirim diye sordum siparisle ellerinde aksesuar katalogu olmadigini soylediler.bu katalogu elde edebilecegim biryer yada web sitesi varmi.

http://www.accessories.skoda.co.uk/productsMain.aspx?type=a&id=11

Burada bulunan tüm aksesuarları sipariş edebilirsiniz. Üzerinde yazan fiyatlara çok yakın bir bedel ile getiriyorlar.

• SKODA Bu hafta sonu itibarıyla bu senenin 2. zammınıda yaptı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Jackie

zapi,

Bende bugüne kadar okuyarak takip ettiğim forum'a, skoda superb başlığını gördüğüm anda aynı zamanda katılımcı da olayım diye girdim.. yakıt konusunda biraz aydınlatır mısın? bir de arabanın olumsuz, eksik bulduğun noktalarını paylaşırsan sevinirim..

uzun süredir şehir dışında olmam sebebiyle forumdan uzaktım arkadaşlar, yakıt tüketimi şehir içi, normal trafikte 7-8 lt, yoğun sıkışık trafikte 8,5-9 arası diyebilirim. bundan önceki aracım olan, 2008 seat leon 1.6 ile kıyaslıyacak olursam bariz bi şekilde yaklaşık 1,5-2 lt daha az yakıt tüketimi, performansı söylemeye gerek duymuyorum açıkcası. arabada eksik bulduğum yönlere gelince, baz donanımındaki donanım eksikliği, ben bunu alırken kapattım ama bu bana yaklaşık 4.500 liraya maloldu.açıkcası çok ince eleyen birisi olmama rağmen araçla alakalı eksik yön söylemekte sıkıntı çekiyorum. dsg şanzıman eksikliğini saymıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zapi

mrb arkadaşlar , foruma yeni üye oldum, 2010 skoda superb 1.4 tsi comfort sahibiyim. gerçi aracımı satmak üzere malum siteye verdim. SUV katagorisine geçmek istiyorum. ama asla arabamda bi hoşnutsuzluğum yok. araçla ilgili soruları olan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. mesajları okurken, 1.4 çekermi-gidermi diye soran kardeşlerimede, tebessümle bakıyorum..:)

Aracınızın rengini de yazar mısınız ?

aracım siyah renk, tabi olmazsa olmazı siyah cam filmi
  • Ben bu yeni fiyat listesini anlamış değilim. Benim gördüğüm kadarıyla -Elegance açısından- 1.4TSI zamlanmış, birkaç ay önceki fiyatına yaklaşmış. 1.6TDI ise aynı seviyede. Bu durumda araç alacak olsaydım, aradaki fark bu kadar azalmışken hiç düşünmeden dizele yönelirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

quote:

Orijinalden alıntı: berk_41
    2011 Model Skoda SuperB 1.6 TDI Comfort Platin Gri ile bende aranızdayım :)

Neden bu modelin ve 1.4 tsı ın dsg sanzimanlisini getirmiyorlar.

O zaman 2.0 satamazlar.1.4 icin degil ama 1.6 tdi icin ilerleyen zamanlarda getirilebilir dusuncesindeyim.

Bu yüzden benim gibi çok müşteri kaybederler.

Zaten açıklanmış, ben de şahsi kanaatimi yazayım. 1.6TDI şu an üretilmiyor, bildiğim kadarıyla bu yönde bir plan da yok, olacağını da sanmam. Bu pazarlama açısından da mantıklı aslında, zira Passat'a ya da Superb'e 1.6TDI ile DSG koyarsa TDI ve DSG için jetta ve Octavia'ya yönelen müşterilerin bir kısmının aradaki farkı karşılayıp bir üst sınıfa yönelmesi mümkün.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:01:20 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:02:34 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 2 Mart 2011; 1:03:47 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.