Şimdi Ara

Skoda Superb vs Hyundai Tuscon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hemen saldırmayın ikisi aynı sınıf araç değil diye. Biliyorum.
    Bana geniş araç lazım.
    Benzin şirketten olacak.

150HP Benzinli DSG Skoda SuperB - Prestige Paket 110Bin TL
    177HP Benzinli DCT Hyundai Tuscon Elite Plus - 110bin TL

ikisinide kullandım, ikisinide beğendim.
    Superb gemi gibi gidiyor güzel bir araç geniş. Panaromik Cam tavan bu fiyata yok.
    Hyundai Tuscon malzeme kalitesi çok zayıf. ama oyuncakları güzel. yerden yüksek. yeterince geniş.

Passat düşünmüyorum çünki SuperB nin özellikleri Passat'tan daha fazla ve malzeme kalitesi aynı. Niye daha az için daha fazla para vereyim diye düşünüyorum.

Teşekkürler

• Öncelikle hayırlısı olsun. Bu arada aracın ismi Tuscon değil TUCSON.
  • Superb de dsg korkutucu . Tucsonda da benzin korkutucu (12-13lt) s60 a bakardım ben olsam hepsinden üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tucsonda şanzıman ısınıyor deniliyor ne kadar doğru bilemiyorum.cam tavan beyaz superb muhteşem bir kombinasyon olacaktır.
  • Bizde aynı ikilemde kalıp superb aldık
    Siz bilirsiniz ihtiyaçlarınıza göre beğendiğinizi alın
    Otopark.com iki aracıda çok beğendi kafanız rahat olsun

• S60 içi çok dar, bagajı Polo kadar.
  • Sizce ikinci elde hangisi daha az değer kaybeder?

Sanki Skoda'nın 2. Eli daha değerli olur gibime geliyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzin şirkettense tucson diyorum. 177 beygir turbo benzinli 4 çeker daha ne olsun, bi eksiği malzeme kalitesi sizin deyiminize göre. Eğer rahatsız etmicekse tucson diyorum.

• tucson

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • online1 O kullanıcısına yanıt
    Memlekette tüketim 10 litreyi geçince 2.eli üzüyor genelde. Tucson güzel araç, tüketim 8-9 litrelerde kalsaydı tutulmazdı. Bir de testlerden birinde şanzıman ısınma uyarısı verdi yazıyordu arabam.com du sanırım.
  • Benim de benzer bir ikilemim oldu. Superb galip çıktı. Bkz. 5008-Superb konusu. Hiç de pişman değilim harika bir araç olmuş cidden.

• 2 Arabayıda çok beğeniyorum sınıfının en gözde modellerinden bana göre.Tucson çok iyidir ama benzini çok km yapıyorsanız fazla koyar.Superb daha az yakıcaktır cebe daha uygun haliyle.
    Onu sizin hesaplamanız lazım kaç km yapıcaksınız veya lpg taktırırmıyım vs. Birde birisi alçak araç diğeri ise yüksek araç.Yüksek araba kullanmanın keyfi başka gerçekten zorda gelebilir çokta keyifli gelebilir.
    Diğeri alçak araba farklı hisler yaşatır size yani 2sinide test edin alçak/yüksek araba farkını anlarsınız net olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.