Şimdi Ara

SKODA YETI GREENLINE DİZEL ALDIM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
108.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarnuke

Arkadaslar bir haftadır arastırıyorum, dıs dizaynı konusunda biraz tereddutlerim vardı fakat aracı test edince fikrim degisti ve aracı aldık bügün. İstanbuldaki tüm bayilere ugradım en iyi şartları büyükçekmece Özaydın Skoda sundu. arac gercekten super kullanımı falan acayip keyifli. start stop falan da guzel seyler.. eve gelene kadar 30km yaptim 100km de 4.5l gösteriyordu ekran... yarın aracı iyice taniim sorularınız yanıtlayabilirim...

Sorması ayıp ne kadara aldınız?
  • Arkadaş fiyatını yazmamış, Ancak liste fiyatları dizelin yüzü suyu hürmetine pahalı, klasik doğuş taktiği mi desem, ülke gerçekleri mi?
    Bende uzun zamandır takip ediyorum,Uygun olsa ben de alacağım bir tane.
    Şimdilerin fiyat performans arabası Bravo dynamic multijet 105 İngiltere de 18000 pound ülkemizde 45000 TL , Citroen C4 Full ü 21245 pound, ülkemizde 57000 tl
    Yeti Elegance GreenLine ise 20365 pound ve ülkemizde 61000 tl satılıyor ve fiyatı iyi çok hesaplı deniyor,
    Tek bişey söyleyeceğim bu doğuş işini biliyor, fiyatı 55000 tl olmalıydı...
  • hangi donanım ve kaça aldınız? ne gibi bir pazarlık yaptınız ? ekstra donanım var mı?
    biraz detay verirseniz daha iyi olur.

bu arada hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmxa

Arkadaş fiyatını yazmamış, Ancak liste fiyatları dizelin yüzü suyu hürmetine pahalı, klasik doğuş taktiği mi desem, ülke gerçekleri mi?
    Şimdilerin fiyat performans arabası Bravo dynamic multijet 105 İngiltere de 18000 pound ülkemizde 45000 TL , Citroen C4 Full ü 21245 pound, ülkemizde 57000 tl
    Yeti Elegance GreenLine ise 20365 pound ve ülkemizde 61000 tl satılıyor ve fiyatı iyi çok hesaplı deniyor,

Skoda yı doğus değil yüce getiriyor
  • quote:

Arkadaş fiyatını yazmamış, Ancak liste fiyatları dizelin yüzü suyu hürmetine pahalı, klasik doğuş taktiği mi desem, ülke gerçekleri mi?

skodanın distribütörü yüce oto değilmiydi

• Yüce=Doğuş

"Bir Doğuş Otomotiv iştiraki olan ve 1989 yılında Skoda'nın Türkiye distribütörlüğünü yürütmek üzere kurulan Yüce Auto, Fabia, Roomster, Octavia , Superb ve Yeti modellerinin satış, servis ve yedek parça hizmetlerini, Türkiye çapında 32 yetkili satıcı ve 41 yetkili servis ile sağlamaktadır."

http://www.dogusotomotiv.com.tr/c/yuce-auto.aspx
  • 1.2 dimi yeti
  • Dış tasarımını beğenemedim bi türlü. Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekleriz
  • quote:

18000 pound 50 bin lira yapıyo zaten
  • hayirli olsun, kazasiz belasiz iyi surusler dilerim.

arabanin tipi kayik dobloya benziyor, fiyati da cok makul degil. bunu alana kadar qasqai var tiguan var bence. kimse almasin, aldirmasin .

;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Dış tasarımını beğenemedim bi türlü. Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekleriz

greenline 1.6 dizel biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aob_hatay -- 16 Mart 2012; 9:35:13 >
  • kubik arabalar distan sekilsiz semalsiz olur ama ic hacim olarak her zaman ferahtir ...
  • hayırlı olsun
  • Çok ilgimi çeken bir araba, ancak 60 küsür bin TL bu araca verirmiyim? Ben vermem açıkçası.
    Alan arkadaşa hayırlı olsun demek düşer bize de.
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun. Herkesin beğeni ve algıları farklıdır, eğer böyle olmasaydı tek tip araç olurdu ve sadece onu alırdık. Güzel ve mantıklı bir seçim.
  • hayırlı olsun detaylı inceleme ve resim bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aob_hatay

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Dış tasarımını beğenemedim bi türlü. Hayırlı olsun. Fotoğrafları bekleriz

greenline 1.6 dizel biliyorum ben

Yanlış alıntıladın heralde dostum
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • Yorumlarını bekliyoruz hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.