malesef skoda hiç kampanya yapmıyor liste fiyatı neyse o isteyen alır ismeyen almaz havasındalar bence...
quote:
Orijinalden alıntı: kelkitli
Genel bir kampanya drecho. Kısmetse ben de alıyorum.
hocam hangi bayide bu kampanya ben bikaçtanesini aradım liste fiyatının altına düşmüyolar
Skoda'nınki indirim kampanyası değil. İki yıl bakımları ücretsiz yapılıyor aralıkta alınacak Fabia'nın.
o resimlerde ki fiyatlar üzerinde yazan modellerin fiyatlarımı yoksa başlangıç fiyatlarımı. Tam olarak bir şey anlayamadım. octavia 1.4 tsi 1.6 tdi demiş resimde fiyat 36990 görünüyor nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: erginbay
o resimlerde ki fiyatlar üzerinde yazan modellerin fiyatlarımı yoksa başlangıç fiyatlarımı. Tam olarak bir şey anlayamadım. octavia 1.4 tsi 1.6 tdi demiş resimde fiyat 36990 görünüyor nedir tam olarak yardımcı olursanız sevinirim.
hocam o fiyatlara bakip bos yere heyecanlanmayin. aldatmaca. dogru degil o fiyatlar. kendim aradim sordum. resmi liste fiyatinin ustunde fiyat verdiler (octi elegance tdi dsg icin silte fiyati 55.000 tl dedi)
quote:
Orijinalden alıntı: erginbay
Sinan Bey size bir özel mesaj attım, yanıtlayabilirseniz sevinirim.
sinan bey opak renk octavia 1.6 tdi dsg elegance icin olabilecek anahtar teslim son fiyatinizi yazarmisiniz acaba?
umarim bu sefer de brosurunuzu yapistirip kacmazsiniz....
octavia dsl elegance dsg modelinde bütün araçlarımız telm edilmiş olup sadece ambiante modelimde kapiçino bej ve gelecek olan gümüş renk dsg aracımız kalmıştır onlarada en son verebileceğimiz rakam 48.000 tl+trf
quote:
Orijinalden alıntı: sinancelik1980
octavia dsl elegance dsg modelinde bütün araçlarımız telm edilmiş olup sadece ambiante modelimde kapiçino bej ve gelecek olan gümüş renk dsg aracımız kalmıştır onlarada en son verebileceğimiz rakam 48.000 tl+trf
sinan bey
skoda fabia 1,2 tdı ile ilgili bilgi var mı? Türkiyeye ne zaman ne gelecek hangi fiyattan satılacak?