Şimdi Ara

Skrtel Uçağı İstanbulda Son Dakika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asporda canlı yayında uçağı indi.. Hayırlı olsun bakalım ne çıkıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pikachu çıkacak hali yok kardeş, kendisi çıkar uçaktan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Pikachu çıkacak hali yok kardeş, kendisi çıkar uçaktan.

Tam önünde spawn olursa😂

• Bonservisi ve maaşı belli oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: olasılıksız238

Bonservisi ve maaşı belli oldu mu?

Ulan aklınız gidiyor değil mi ucuza alabilme ihtimalimiz var diye. Sırf yüksek fiyatlar çıksın diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.
  • Yüksek fiyat çıkacak zaten, düşük olsa da transfer başarısı olarak yorumlar tebrik ederdim. İmrenirim de, bunlar normal şeyler. Zaten şu ana kadar iyi işler yaptı Fb transfer konusunda. O 'ulan' ı sana ne yaparlar biliyorsun, dikkat et laflarına.

• quote:

Yüksek fiyat çıkacak zaten, düşük olsa da transfer başarısı olarak yorumlar tebrik ederdim. İmrenirim de, bunlar normal şeyler. Zaten şu ana kadar iyi işler yaptı Fb transfer konusunda. O 'ulan' ı sana ne yaparlar biliyorsun, dikkat et laflarına.

Yuksek ciksa ne olacak ? Cebinizden mi cikiyor parasi ? Sizi ilgilendiren kisim ne ? 9-10 yillik premier lig topcusunun maaliyetini dusunene kadar rizik reyizinizi, umut bulutunuzu konusun. Ne yaparlarmis merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Pikachu çıkacak hali yok kardeş, kendisi çıkar uçaktan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Yüksek fiyat çıkacak zaten, düşük olsa da transfer başarısı olarak yorumlar tebrik ederdim. İmrenirim de, bunlar normal şeyler. Zaten şu ana kadar iyi işler yaptı Fb transfer konusunda. O 'ulan' ı sana ne yaparlar biliyorsun, dikkat et laflarına.

Yuksek ciksa ne olacak ? Cebinizden mi cikiyor parasi ? Sizi ilgilendiren kisim ne ? 9-10 yillik premier lig topcusunun maaliyetini dusunene kadar rizik reyizinizi, umut bulutunuzu konusun. Ne yaparlarmis merak ettim

Max. 14

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Max. 14

Yaşını sormamıştım ama belirttiğin için teşekkürler. Block.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.