arkdaşlar bugün Sky Dude Digital Çerçeve satın aldım.özelliklerinde tv izlenebilir deniliyor bir türlü izleyemedim. tos kabloyu tv ye bağladığımda kendi görüntüsü tv ye geçiyor sadece... acaba sadece av out özelliği mi var. yani av in yok mu??? usb ye bluetoht adaptör bağladım cihaz bluetoht özelliğine kavuştu. ACABA bu mantıkla usb girişi veya CF girişi vs. girişlerle ek bir donanımla tv izlenirmi????(LAPTOP TV KARTI gibi) Tabi recevierım hazır av out çıkış kablosuyla laptoplardaki gibi pcmcıa tv kartı mantığı gibi izlenebilir mi???
WINDOWS XP, WINDOWS VISTA, WINDOWS 7 DESTEĞİ VARDIR.
12 İNÇ 16 MİLYON RENKLİ TRUE COLOR TFT LCD EKRAN
DAHİLİ 1W*2 RMS STEREO HOPARLÖRLER İLE DIŞARI SES VEREBİLME
AV ÇIKIŞI İLE TELEVİZYONA BAĞLANTI
TÜM FONKSİYONLARI KONTROL EDEBİLEN UZAKTAN KUMANDA USB 2.0 GİRİŞİ DAHİLİ SD/ MMC/ MS/ MS PRO/ CF I VE CF II KART OKUYUCU (MPEG4) DİVX, XVİD, VCD, DVD, MP3, WMA VE JPEG DESTEĞİ DİVX/XVİD VİDEO DOSYALARI İÇİN ALTYAZI DESTEĞİ FARKLI EFEKTLERDE VE SÜRELERDE SLAYT GÖSTERİSİ ŞEKLİNDE RESİM GÖRÜNTÜLEME SLAYT GÖSTERİSİ ESNASINDA ARKA PLANDA MÜZİK ÇALABİLME USB GİRİŞE VEYA KART OKUYUCUYA BAĞLANAN (FLASH DİSK, FLASH KART VB.) DEPOLAMA AYGITLARINDAKİ DESTEKLENEN RESİM, SES VE VİDEO DOSYALARINI OYNATABİLME. OSD (ON SCREEN DİSPLAY) İLE EKRAN ÜZERİNDE BİLGİ GÖSTERME EKRAN KORUYUCU KULAKLIK ÇIKIŞI EKRAN PARLAKLIK, RENK, KONTRAST AYARI SES SEVİYESİ AYARI TUŞLARI İLERİ, GERİ, BİR ÖNCEKİ, BİR SONRAKİ GİBİ FONKSİYON TUŞLARI