Bildirim
Skyactiv motorlu Mazda 3 ne zaman geliyor?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2013 sonu 2014 başı gibi gelecek deniyordu ama net söylenen bir şey yok bu mazda turkiyede araba satmak istemiyor ki daha az önce okudum sorunsuz olmada dünyada ilk sıralarda ama turkiyede satista son sıralarda inşallah birgün yollarda reklamlaRda daha fazla mazda görürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abicim mazda bu kafayla devam etsin..
yeni dizel C4 leri Clioları gördükçe içim gidiyor..skyactivin ne zaman geleceği belli değil gelse bile daha ülkemize uygun motor hacmi yok ki
ben anladım bu mazdayı Türkiyeden umudu kesmiş..sanırım bizimde ondan umudumuzu kesmemizi istiyor.. -
http://www.caradvice.com.au/206388/mazda-cx-3-preview-new-baby-suv/
http://www.kcsr.org/showthread.php?s=89f4ad59991709d7f23dbc6df20c00e1&p=1945191#post1945191
http://www.arabalar.gen.tr/mazda-cx-3-h3335.html
Yukarıda linklerini verdiğim haberlerden anladığım kadarıyla mazda 2 şasi üzerinde mini suv tarzı bir araç için çalışıyor mazda ve motor seçenekleri 1.6 skyactiv D ve 1.3 skyactiv G olarak planlanıyor. Eğer olursa mazda 3 e bu 1.6 skyactiv D motoru ile türkiyede piyasaya girme ihtimali mevcut, benzinlide 1.3 skyactiv G olabilir. Bu haberler şimdilik söylenti halde linklerden anlaşılacağı üzere kaynakları sağlam mıdır bilmiyorum...
Almak için aceleniz yoksa 2013 sonunu beklemek gerekiyor her halükarda... 1.3 skyactiv G motor japonyada üretilen yeni mazda 2 lerde kullanılıyor şu an ama 1.6 skyactiv D'lerden hiç haber yok... Resmi açıklamada gelmedi henüz... Zaten açıklama olacaksada en erken bu senenin yazında gelir...
-
-
2013 son ceyregi gelicegi soylenıyor benım anladıgım kadarıyla fıyatı pekte ucuz olmayacak ben satacagını sanmıyorum. -
Bu haber eski biraz mazda türkiye genel müdürü yurdakul beyin açıklamalarından derlenmiş. Yurdakul beyin açıklamaları forumda paylaşılmıştı zaten de, bana 1.6 lt dizel daha inandırıcı geliyor...
-
İnşallah 2 litrelik Skyactiv de gelir -
Yeni kasanın resimleri dolaşıyor internette onla beraber de gelebilir ama onun gelmesine de daha çoooook vardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dupp
Yeni kasanın resimleri dolaşıyor internette onla beraber de gelebilir ama onun gelmesine de daha çoooook vardır.
Yeni kasa 2014 belki 2015.
Büyük ihtimal yeni Skyactivlerle gelecekler.
Acaba düşük hacimli Skyactivler buraya gelir mi?
1.5 2013 sonunda gelecek deniyor ama -
Mazda türkiye müdürü bu yılın sonunda 1.5 dizelle geleceğini söylemişti.
Üretime hazır gözüken Mazda 3'ün casus fotoları da bir hayli zamandır ortalarda geziniyor, yakında piyasaya çıkması sürpriz olmaz. -
harika görünüyor. Bu sene sonuna doğru tanıtılır, 2014'te satışa sunulur diye bekliyorum.
-
2013 bitecek, hala bekliyoruz :) -
Başka Bir Forumdan Öğrendiğim Kadarıyla Şubat Ayında Türkiye'de Olacak, Aracın Lansmanı Antalya'da Yapıldı Buraya Gelmemesi Süpriz Olur Yahu :) -
2014 yeni kasa mazda 3 yeni motor seklinde nisanda gelecek fiyat verilmiyor ama diger araclara kıyasla uygun gelecegini söylediler.
mazda 3 fiyat ne olur ögrenebilirsem adamlar yapmıs gercekten fiyat uygun gelirse satış patlaması yapması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 12 Ocak 2014; 21:37:26 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X