Şimdi Ara

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları görünce gelmez olaymış dedim ben. Muhtemelen birçok kişi de aynı şeyi söyleyecektir :)

Manuel giriş seviyesinde 30bin fark var. Otomatiklerde vergi farkıyla 53binleri buluyor :)

Şaka falan mı acaba?

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 29 Kasım 2017; 14:2:44 >

• Rakı sofrasından kalkıp hazırlamışlar galiba fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 29 Kasım 2017; 14:11:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz c-suv fiaytı yansıtmışlar
  • Sürekli 4 çeker (4x4) farkı, İki çeker (4x2) getirmesi lazım...
  • Şu 1.6 dizel otomatik balından biraz da biz tadalım demişler ama batırmışlar. 171 bin filan, direkt küfür gibi gerçekten .
  • 7 gun once vitara aldim 2. El

2016 model glx

Su sartlarda f-p arabasi

Acilir cam tavandan acil fren destek sistemine halojen fardan koltuk isitmaya multimedyaya

1.6 atmosferik tork konventur sanzuman..yani sorunsuz

Ici klasik japon...plastik vasat

Yakitta o kasada bi benzinli arabaya gore cok iyi

Kisin sehir ici 7-8 litreye...sehirler arasi 5 6 litre...

Bu yakit tuketimine dizel 1 2 litre az yaksin diye bu paralara dizelini almam

Gerci yeni motorlarin cogu eskiye oranla az yakiyor ve dizel benzin arac farki 20 30 binleri buluyor

Fiyatlar zaten almis basini gitmis.cevremde cogu kisi abarti yakmayan benzinli bakar oldu..isi yollarda olmayanlar haric

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı arabanın benzinli otomatigi 96 iken dizel otomatigi 160 küsür .Ya şunun hiçbir mantıklı izahı yok gerçekten.Boyle fiyatlara sahip araçları dünyanın herhangi bir yerinde satmaya kalksalar iç savaş çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatları hazırlarken Ne kullanıyorlarsa arabayı teste gidenlere de içirmeseler bari.
  • Bir de şu yönüyle bakalım, otomatik dizel hastası ülkemize bu kombinasyonu getirmişler bu da bir şeydir

• Leon da benzinli dizel baz model farkı 26.000 lira, konu Suzuki olunca neden şaşırıyorsunuz Adamlar golf fiyatına suv araç veriyor daha ne istiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 29 Kasım 2017; 15:49:20 >
  • fiyat çok görünse de,en yüksek donanımda panaromik sunroof ,adaptif hız sabitleme,süet ısıtmalı koltuklar,10.1 inch android ekran var,bu özellikleri veren vag veya diğer markalar ne kadara satıyor ona bakmak lazım.
  • Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

• İşte bu yüzden Duster de ben de varım diyor.
    https://forum.donanimhaber.com/dacia-zam-yapti-27-kasim--130090971
    Fakat dizel motorun da ne olacağı belli değil, belki 10 yıl sonra ekstra vergi istenecek
    O dizelde ki tork yok mu
  • Yalnız dört çeker araç, tam otomatik, dizel. Kombo yapmışlar. Clio olmuş 100 küsür beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 29 Kasım 2017; 17:43:42 >
  • tam otomatik araba kullanıyordum, şimdi tasarruf tedbirleri uyarınca biraz da mecburiyetten manuele geçiş yaptım, otomatiğin keyfi bir başkaydı ama manuele alışmam 1 ay bile sürmedi, şimdiki düşüncem ''otomatik olsa iyi olur ama olmasada olur'' ,, manueli hiçbir zaman otomatiğin önüne koymam, paran varsa otomatik al kardeşim, ama tam otomatik olanından
  • 160 bin tl ve takır tukur sert plastik
  • Bu aracın 1.4 s yani turbo benzinli modeli zaten az yakıyor, kim o kadar fark verir de traktör motorlu modeli alır bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

Hocam 3008 c segmenti değil mi? Vitara b diye biliyorum.. 2008 ile karşılaştırmak gerek

• Suzuki ye yakışmayan bir iç mekan

Egea nın bile daha kaliteli

• İkiside aynı araba,ikiside aynı 120hp,ikiside 4x4, biri benzin diğeri dizel benzin 95 dizel 149bin he. Aradaki 55 bin tl ile altın alır kenara koyarım 4 yıl benzinliye binerim hem yakıt parasını çıkarırım hem de 4 yıl sonra arabayı aynı parayla yenilerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.