Şimdi Ara

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayallet57

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

Arada 10 yıl fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

quote:

Orijinalden alıntı: hayallet57

Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.Suzuki vitara 1.6 dizel ve otomatik gelmiş. Gelmez olaymış.

Hocam 3008 c segmenti değil mi? Vitara b diye biliyorum.. 2008 ile karşılaştırmak gerek

Segment B, fiyat C hatta C+

• Piyasadaki compact SUV'lar arasında ilginç ama şu anda f/p araç yeni kasa,orta donanım, 124.000 tl'lik fiyatıyla Subaru XV.
  • Dizel vitara bu fiyatlara gelmez olaymış.Doğru başlığa ne denir.

Dizel benzinli farkı baz modelde 30.000 tl şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Piyasadaki compact SUV'lar arasında ilginç ama şu anda f/p araç yeni kasa,orta donanım, 124.000 tl'lik fiyatıyla Subaru XV.

Gitmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su suzuki oldum olasi bana hic guven vermeyen bir sirket oldu. Abartmiyorum, evimin onunde dort yol agzinda linea’ya yandan gecirmis bir vitara gordum ve sok oldum. Bizim kiytirik linea’nin sag iki kapisinda gocuk vardi, vitara’nin onu hurda idi. Ustelik yeni vitara idi nasil oldu hala anlam veremiyorum. Ya linea asiri saglam (bence ihtimali yok) ya da vitara rezalet derecede kiytirik (bu daha mantikli sanki) sokak arasi yolda cok hizli carpmis olamaz

• 3008 ALLURE 1.6 BlueHDi 120hp EAT6 = 183.200 TL

1.6 GLX Dizel 4X4 AT (Çift Renk) Otomatik Dizel 120 HP 4x4 = 168.500

Fiyat B segment mi C segment mi şimdi sen karar ver hocam?
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    Eski kasa ful olanını 118bine veriyorlar. f/p açısından bakarsak eski kasa daha f/p sanki.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Linea'nın testi bile yokken vitara iyi puanlarla euro ncap testinden 5 yıldız aldı.

• freeness54 kullanıcısına yanıt
    Fiyat c segment sanki.

2008 ALLURE 1.6 BlueHdi 100hp ETG6 Otomatik S&S (1) 114.900tl,

Mazda cx-3 1.5dizel 4*4 power a/t 134.000,

Renault captur icon dci edc 106.650,

Renault kadjar icon edc 145.250
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Aynı arabanın benzinli otomatigi 96 iken dizel otomatigi 160 küsür .Ya şunun hiçbir mantıklı izahı yok gerçekten.Boyle fiyatlara sahip araçları dünyanın herhangi bir yerinde satmaya kalksalar iç savaş çıkar.

Komşum almış, çocukları adamı erenköy ruh ve sinir hastalıklarına yatırdılar şimdi psikolojik tedavi görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darthskywalker

Su suzuki oldum olasi bana hic guven vermeyen bir sirket oldu. Abartmiyorum, evimin onunde dort yol agzinda linea’ya yandan gecirmis bir vitara gordum ve sok oldum. Bizim kiytirik linea’nin sag iki kapisinda gocuk vardi, vitara’nin onu hurda idi. Ustelik yeni vitara idi nasil oldu hala anlam veremiyorum. Ya linea asiri saglam (bence ihtimali yok) ya da vitara rezalet derecede kiytirik (bu daha mantikli sanki) sokak arasi yolda cok hizli carpmis olamaz

Vurduğu yer ve açı önemli, benim ford taunusa 1995 de mercedes 300 sel arka sağdan şerit değiştirirken vurduğunda bendeki hasar sağ stop, plakalık sacı, arka tampon ve sağ arka çamurluk hasar gördü, mercedes ön taraf pert olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeness54

3008 ALLURE 1.6 BlueHDi 120hp EAT6 = 183.200 TL

1.6 GLX Dizel 4X4 AT (Çift Renk) Otomatik Dizel 120 HP 4x4 = 168.500

Fiyat B segment mi C segment mi şimdi sen karar ver hocam?

3008 de 4x4 mü ?

• gelmez olaymış daha iyimiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar da her ne kadar ÖTV dezavantajı olsa da, akıl alır gibi değil çok yüksek. Galiba Kuga bile daha uygun kalıyor en üst donanımda, 4x4 olması müşteri kitlesi için pek önemli değil, kimse bu kompakt crossoverlar ile araziye girmiyor zaten, 4x4 sistemi yakıtı 1 litre kadar arttırır muhtemelen.

Ayrıca Vitaranın iç malzeme kalitesi Duster ile aynı seviyede.

Ülkemizdeki dizel otomatik ve crossover sevdasının da fiyatların yüksek olmasında payı var...

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Eski kasa ful olanını 118bine veriyorlar. f/p açısından bakarsak eski kasa daha f/p sanki.

Yok hocam kesinlikle yeni kasa daha mantıklı.Eyesight yeter de artar bile (yarı otonom sürüş bile var içinde).Artı olarak android car play sunan büyük dokunmatik ekran ve malzeme kalitesi ile yalıtımdaki ciddi oranda artış da tam subarunun eksilerini artıya çevirmiş.Bence tek eksisi gelmeyen turbo motor.
  • euro 4.7 den getirince dükkan altüst olmuş.artık 2 sene durur showroomlarda enflasyon ve kur artışıyla rakipleri daha pahalılaşınca satarlar anca.
  • 5 Seney kalmaz ...!
    C sınıfı bir otomobil 150 den
    B sınıfı bir otomobil 100 den başlayacak

Biz nereye gidiyoruz

Way halimize ...!

Artık otomobil almak lüks bir tercih olacak ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 30 Kasım 2017; 21:51:13 >
  • Mazda cx3 varken yanindan gecmem

• 1,6 dizel manuel uygunmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.