Şimdi Ara

SKYFIRE en yeni ve kusursuz mobile browser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tesadüfen denk geldiğim bir mobile browser, testlerini yaptım ve Beta olmasına rağmen hiçbir sorunu yok, özellikleri;

-Tam bir web browser, pc browserlarının yaptığı herşeyi yapıyor.
    -Hiçbir komponent yada codec kurmuyorsunuz tüm video,resim,animasyonları destekliyor.
    -Çok küçük ve çok hızlı Operadan 3 kat IE den 10 kat hızlı
    -Mobile sayfaları görüntülerken sorun çıkabilir (Garanti wap sitesi pcden bağlanılmış gibi düşünüp bu sayfaları sadece mobil cihazlarla görüntüleyebilirsiniz diyor :) )

Adresi www.skyfire.com

• Indirmek için tel no istiyor ancak sadece usa numarası kabul ediyor zira sms ile indirme linki yolluyormuş
  • meteozcan kardeşim Amerika'da mı ikamet ediyorsun sen?
    Diyor ki:
    Currently, Skyfire is only supported in the US on Windows Mobile and Symbian platforms. To participate, you need a Windows Mobile (5 or 6), or a Nokia N or E series (3rd edition) phone. Plans are well underway to bring Skyfire to more platforms and more geographies.
    Özetle, şu anda sadece Amerika'da çalıştığını , daha geniş bir coğrafyaya yaymak için planları olduğunu söylüyor.
  • amerika falan hikaye ben avea numaramı verdim ve şu an kullanıyorumsms falan gelmiyor email adresine geliyorrr
  • ilk betası şubat ayında çıkmıştı.
    formula07 adlı arkadaşın tavsiyesi üzerinden
    http://anonymizer.nntime.com
    bu siteye girip united states üzerinden bağlan derseniz işiniz kolaylaşır.zafer arkadaşın dediği gibi de numara kısmı hikaye XXX-XXX-XXXX rakam yeterli
    olumsuzluk olarak sadece bazıları youtubeda ses gelmeme sorunuyla karşılaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteozcan

Arkadaşlar tesadüfen denk geldiğim bir mobile browser, testlerini yaptım ve Beta olmasına rağmen hiçbir sorunu yok, özellikleri;

-Tam bir web browser, pc browserlarının yaptığı herşeyi yapıyor.
    -Hiçbir komponent yada codec kurmuyorsunuz tüm video,resim,animasyonları destekliyor.
    -Çok küçük ve çok hızlı Operadan 3 kat IE den 10 kat hızlı
    -Mobile sayfaları görüntülerken sorun çıkabilir (Garanti wap sitesi pcden bağlanılmış gibi düşünüp bu sayfaları sadece mobil cihazlarla görüntüleyebilirsiniz diyor :) )

Adresi www.skyfire.com

arkadaşım biraz geç kaldın galiba forumu takip etseydin zaten daha önce de bulabilirdin...
    http://forum.donanimhaber.com/m_26945328/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diamondda çalışmıyor.Yani ekran yarım çıkıyor.Çözünürlüğü desteklemiyor heralde.
  • Siteden girip numaranızı yazıyorsunuz ve mail adresinize geliyor, ben de yeni öğrendim bunu , yani numara formalite oluyor biraz, Smartphone veya PPC seçtikten sonra direk yükleyip kullanabilirsiniz.

Ben yükledim biraz kullandım memnundum ancak malesef program şimdi kendiliğinden kapanıyor, Samsung Smartphone kullanıyorum bu sorunu yaşayan var mı merak ettim, program doğru düzgün açılmadan hemen kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 22 Ekim 2008; 19:00:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Uğraşmayın kayıtla.

http://www.skyfire.com/pub/tmp/Skyfire_7081_PPC50.CAB

toshiba G500'de çalışmadı malesef
  • WM 5-6 Standart Smartphone cihazlara yükleniyor kuruluyor ancak açtıktan hemen sonra kendiliğinden kapanıyor.
    Birkaç arkadaşımın cihazında da denedim sonuç aynı...
  • ben TyTN II de çok güzel kullanıyorum. youtube vs
  • arkadaslar programi kurduktan sonra mail ve password istiyor.malesef invalid mail and pasword diyo nasil yapacagiz bilen varmi?
  • gercekten güzel program yalnız bende youtube ta ses çıkmadı

Hp 6915 kullanıcısıyım ve biraz takılmalar oldu
  • Ses problemi var Bunun çözümünü bulamadım Youtubeden sesi yükselttim gene ses yok!!! çözüm bulan varmı?
  • Bende kullandım skyfire iyi bir program diğerlerine göre hakikaten çok hızlı ama multipage özelliği .(new tab) Yok en çok kullandığım özellikte bu . Daha geliştirme aşamasındalar heralde düzeltirler.
  • akay635 kardes teşekkür ederim yardımın icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Orjinalden alıntı: smart.001

Ses problemi var Bunun çözümünü bulamadım Youtubeden sesi yükselttim gene ses yok!!! çözüm bulan varmı?

Youtube' da bir videonun üzerine tıkladığında sağ altta haporlör simgesi çıkmıyor mu?
    Yukarıdaki mesajda yazmıştım. Görmemiş olabilirsiniz diye hatırlatayım dedim.

Zaten denemiştim onu problem Pc den kablo ile int. baglanmammış. Wi-Fi ile baglanıldığında sorun yok
  • pc den senkronize ile youtube da ses yok ama wi-fi de deneyecem yarın öbür gün bi wi-fi bulsam
  • kayıt olmadan programı kullanamazsın indirsende ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.