Skype açılış ekranında skype adı diyor bu nedir? Hotmail hesabıma yeni ad göndder diyorum, sorun çıkıyor, yeni kayıt yaptım, zaten skype hsnız var diyor ama kullanıcı adımı bir türlü bulamıyorum.. nerden bulcam ben bu adımı bilen varmı.. hotmail de ki adım mı acaba, onuda bilmiyorum ki? nasıl ulaşırım ben bu konulmamış ada?
Hotmail adımı da girdim ama yok.. üzgünüz..... falan diye uyarı çıkıyor.. nasıl açacağım bu skype zımbırtısını, bilen var mı arkadaşlar?
kullanici Adina Hotmail adresini yazip girmeyi deneyin olmazsa sifremi unuttum diyerek sansinizi deneyin belki soyler kullanici adinizi
speedyrazor
kullanıcısına yanıt
adresi girmeyi denedim hocam, olmadı.. şifremi unuttum desem yeni şifre gönderecek, giriş yaparken adımı tekrar soracak, şifre değiştirirken ad değişmiyor ki.. o bilinmeyen adımı yine soracak anlayacağın
ben de facebook üzerinden skype adresi aldım. kullanıcı adımı bilmiyorum ne yazdıysam kabul etmedi.
İyi bir Nick bulamadim
kullanıcısına yanıt
ne yapmaya çalışıyor bu denyo anlamadım ki, derdi nedir bi bilsek
ben face üzerinden açmam çünkü facemi donduracam, skype üzerinden görüşcem arkadaşlarımla, ama açamıyorum işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme