Şimdi Ara

Skype hakkında yardım lütfen çok acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar knight oynarken böyle bi program ın yardımı oluyomuş.Bana yardım edebilcekler lütfen msn den eklesinler çok acil lazım.

bull_fighteru@hotmail.com

• cevap yazmıcaksan kes sesini sabahtan beri uğraşıyorum.Sinirim bozuk.Bi yardım edecek yok mu içinizde ?
  • Skype Msn gibi görüntülü ve sesli chat yapabildiğin bir program. Bunun oyuna ne gibi bir yardımı olabilir ki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend79 -- 14 Haziran 2006; 15:24:55 >
  • Ya arkadaşım çok yararı var.Sen biliyosun sanırım.Biliyosan bi yardım edersen sevinirim lütfen.
  • http://www.skype.com/ adresinden programı rahatlıkla indirebilirsin. Msn yükler gibi yükleyeceksin pcne. Program açıldıktan sonrada basit bir şekilde kullanıcı adı ve parola belirleyip online olacaksın. Daha sonra nasıl bi yararı varsa ben bilmiyorum. Programı yüklemekte kullanıcı adı almakta sorun yaşarsan yardımcı olabilirim.
  • ARKADAS SKYPE YARİNE TEAMSPEAK KULLAN ARAŞTIR BULURSUN BİZ ONU KULLANIYODUK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim asıl sorununm mikrofondan ses gelm,yo
    Ondan yardım edin diyorum.Ayarlarında falan bi hata olabilir.Lütfen
  • Mikrofonu başka bi programda denedinmi? Ayrıca mikrofondan ses gelmez gider zaten. Ses gitmiyosa skypein ayarlarında basit bi konfigürasyon olması lazım. Oradan konfigüre et tekrar.
  • yok daha neler beyler böle bişey olamaz beee
  • bunun derdi msn e adam eklemek galiba
  • skype kullanıyorum ne gibi bi yararı olr düşünemiyorum çok yakın ark. açarsın konuşmayı konuşa konuşa deru mu dönüceksin apos tk fln mı kesiceksin emin ol ne gibi bi yararı olr hala düşünüyorum bulamadım sadece muhabbet gırgır şamata olr başka bi işe yaramaz hea arada sadece cz ye gittiğinde biras yararı oluyo sadece okadar
  • güzel oyun oynarken çok işe yarar beyninizi kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

güzel oyun oynarken çok işe yarar beyninizi kullanın

biz battlefield 2 oynarken kullanıyoduk.. bf2 nin zaten kendi sistemi vardı ama K ye basıp konuşmak uzun sürdüğü için kullanmıştık. zaten blood clanıda öyle bi ses sitemi kullanıyomuş sanırım. faydalı olabilir
  • Birçok videoda duyduğun konuşmalar skype aracılığı ile yapılmıyor.Programın adı teamspeak2 bu program ile server kurar gibi bir oda oluşturuyorsun giriş şifresi ve oda adı oluyor şifreyi bilen ve oda adını yazıp şifreyi giren arkadaşların konuşmaya dahil oluyor ve oyun sırasında hiçbir ekstra iş yapmadan (tuşa basma vs.. gibi) tüm grup üyeleri birbiri ile konuşabiliyor.Nerden bulurum dersen google den bulmuştum ben ordan arayıp bulabilirsin kullanımı kurulumu hakkında pek yardımcı olamam bendede kardeşim kurdu ben henüz bakamadım doğru dürüst

• quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

Birçok videoda duyduğun konuşmalar skype aracılığı ile yapılmıyor.Programın adı teamspeak2 bu program ile server kurar gibi bir oda oluşturuyorsun giriş şifresi ve oda adı oluyor şifreyi bilen ve oda adını yazıp şifreyi giren arkadaşların konuşmaya dahil oluyor ve oyun sırasında hiçbir ekstra iş yapmadan (tuşa basma vs.. gibi) tüm grup üyeleri birbiri ile konuşabiliyor.Nerden bulurum dersen google den bulmuştum ben ordan arayıp bulabilirsin kullanımı kurulumu hakkında pek yardımcı olamam bendede kardeşim kurdu ben henüz bakamadım doğru dürüst

• [
    Birçok videoda duyduğun konuşmalar skype aracılığı ile yapılmıyor.Programın adı teamspeak2 bu program ile server kurar gibi bir oda oluşturuyorsun giriş şifresi ve oda adı oluyor şifreyi bilen ve oda adını yazıp şifreyi giren arkadaşların konuşmaya dahil oluyor ve oyun sırasında hiçbir ekstra iş yapmadan (tuşa basma vs.. gibi) tüm grup üyeleri birbiri ile konuşabiliyor.Nerden bulurum dersen google den bulmuştum ben ordan arayıp bulabilirsin kullanımı kurulumu hakkında pek yardımcı olamam bendede kardeşim kurdu ben henüz bakamadım doğru dürüst

• quote:

Orjinalden alıntı: feroliiiii

quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

arkadaşım noluyo kafayımı yedin ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.