Şimdi Ara

Skype Microsoft Hesabı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skype microsoft hesabı ile oturum açmaya çalıştığımda aşağıda ki uyarı geliyor ve hiçbir şekilde bağlanamıyorum.

"Bazen internet yavaşlıyor ve bir süreliğine duruyor. Düzgün ve sorunsuz çalıştığına emin olduğunuzda tekrar deneyin."

İnternette herhangi bir sorun yok. Aynı bağlantı ile masa üstü bilgisayarımdan bağlanabiliyorum. Ama Laptoptan giremiyorum.

Bu hatayı araştırdım ama genelde linux kullananların başına gelmiş onlarda ki çözüm win 7 de uygulanmıyor. Win 7 için herhangi bir çözüm var mıdır ?

Skype sürümü en son güncel sürüm 6.13
    işletim sistemi Win 7

Şimdiden Teşekkürler

• Sorunu buldum..
    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa diye çözümü yazmak gereği duydum.

Öncelikle sorunum hotspot vpn programını kullandıktan sonra olduğunu fark ettim. Bu programı silmeme rağmen düzelmemişti. Ama program bilgisayarın internet ayarlarını değiştirmişti. Onları tekrar eski haline getirdikten sonra sorun çözüldü. Benim tek yaptığım resimde ki gibi değişikliği yapmak.

Skype Microsoft Hesabı Hatası

• AdR3N4L1N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çözümün işime yaradı.
  • Aynı sorun bende de var skype açılmıyor, resimde görünülen ayar zaten bende o şekilde o yüzden işime yaramadı! Çözüm önerisi olan var mı?
  • internet bağlantı seçeneklerinden işareti kaldırdık. peki sonra ??
  • kerem2018 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

http://support.microsoft.com/kb/299357/tr makalesindeki işlemleri de uygulayın. Bu işlem bütün ethernet kartı ve tcp/ip protokolü ayarlarınızı sıfırlayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.