Şimdi Ara

Skype'ta mesaj gönderememe sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Z Ultra kullanıyorum. Cep telefonumdan Skype kullanıyorum ancak son zamanlarda gelen güncellemelerle karıştı kaldı program :D

Görüntülü arama yapabiliyorum ama mesaj yazamıyorum. Mesela kişinin üstüne tıklıyorum görüntülü arama yap var normal arama var ama mesaj gönder yok. Karşıdaki bana mesaj yazınca sayfa açılıyor en altta mavi şerit var onun yüzünden son yazdığını da göremiyorum cevap yazamadığım gibi. Mavi şeridin sağına tıklıyorum ayarlar çıkıyor sadece. Sildim yeniden kurdum aynı. İlk açtığımda mesaj göndere basıp oradan kişiyi seçip yazacağım mesajı yaıyorum ordan gönderiyo şimdi ama her seferinde en başa çıkıp kişi adı yazıp ardından mesaj yazmam gerekiyor tekrar tekrar ve mavi alan hala aynı. Aynı sorunu yaşayan duyan bilen var mı? Nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misiniz? Resim ekledim.
     Skype'ta mesaj gönderememe sorunu. Skype'ta mesaj gönderememe sorunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KursatTuncay -- 3 Aralık 2013; 1:17:31 >

• Bu sorunu cozen oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI SORUN BENDE DE VAR YENİ EKLEDİĞİM KİŞİYE MESAJ YAZAMIYOM BİLGİSAYARI YENEDEN BAŞLTTIĞIMDA DÜZELİYO.. YAZABİYOM..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Özel Mesaj Gönderme Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.