Şimdi Ara

SKYRIM bounty (suç) tan kurtulma YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
28.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar skyrime yeni başladım bikaç görev yaptım lakin sanırım at çaldığım için whiterun başıma bounty koydu ve bunu bir türlü düşüremiyorum.Diğer sitelerde araştırdım para ödeme hapse gitme vb. şeylerden bahsediyorlar ama ben bunu yapamıyorum çünkü guardlar daha beni tutuklamadan dalıyorlar hapise bile götürmüyorlar direk saldırıyorlar.Bu durumdan bir türlü kurtulamadım bazıları silahını çıkar kınına geri tak o zaman saldırmayı durduruyorlar demiş ama o da işe yaramıyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)

• whiterun sınırları dışına çıkıp bi gün geçirttir sora whiterun a geri dön durdururlar seni zaten hop birader nereye diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent54

whiterun sınırları dışına çıkıp bi gün geçirttir sora whiterun a geri dön durdururlar seni zaten hop birader nereye diye

hocam hic gülecegim yoktu hop birader nereye falan
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için .Peki benim başıma gelen bu şey normal bir şey mi sizin de başınıza gelmiş miydi? Yoksa benim oyunda mı hata var diye sormak istedim.
  • HeaDBangeR\m/ kullanıcısına yanıt
    normal. bounty seviyen yüksek olduğu zaman kılıcı geri kınına soksan bile saldırmaya devam edebiliyolar. bunun için "calm" isimli büyüde çok güçlüysen guardlara bu büyüyü yapabilirsin. calmladığın guardlar sana teslim ol sorusunu soracaktır. konsol komutu ile bounty silemezsin ama üstünde altın varsa bounty parasını herhangi bir yerdeyken bile ödeyebilirsin (tabii üzerinde bunu karşılayabilecek kadar paran varsa.)

player.paycrimegold <X> <Y> <şehirkodu>

X = 1 çalıntı itemleri kaldır 0 çalıntı itemleri kaldırma
    Y = 1 hapise gir. 0 hapise girme

mesela player.paycrime 0 0 00028172

yazarsan whiterun bounty'yi çalıntı itemler üstünden kaldırılmadan ve hapise girmeden whiterun bountysini ödersin :)
  • xloader kullanıcısına yanıt
    Bilgi ve yardımlarınız için teşekkürler
  • ilk fırsatta hapise girmeni tavsiye ederim para vermek geçici bir çözüm oluyor
    eğer sana saldırıyorlarsa da kılıcını çıkar sonra tekrar kınına sok bunu teslim olmuş gibi algılıyorlar sonra da teslim ol hapisanede yatakta uyu sonra da salıyorlar seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fth-bsky F kullanıcısına yanıt
    yok para verme olayı yaptığın suçların karşılığı kefalet ödeme olayı oluyor. eğer para olarak ödersen hapise girmezsin bunun yanında elbetteki çantada ki çalıntı itemler alıkonulur. ama hapiste yatarsa skill gelişimi düşer. artı olarak yine çalınan itemler alıkonulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xloader

normal. bounty seviyen yüksek olduğu zaman kılıcı geri kınına soksan bile saldırmaya devam edebiliyolar. bunun için "calm" isimli büyüde çok güçlüysen guardlara bu büyüyü yapabilirsin. calmladığın guardlar sana teslim ol sorusunu soracaktır. konsol komutu ile bounty silemezsin ama üstünde altın varsa bounty parasını herhangi bir yerdeyken bile ödeyebilirsin (tabii üzerinde bunu karşılayabilecek kadar paran varsa.)

yazarsan whiterun bounty'yi çalıntı itemler üstünden kaldırılmadan ve hapise girmeden whiterun bountysini ödersin :)

kardeş X Y derken ne demek istedin

• selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • quote:

Orijinalden alıntı: xloader

peki abi solitudenin kodu nedir eğer yardımcı olursan çok mutlu olurum kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.