Şimdi Ara

SKYRIM'de Tekrar Kurtadam Olma?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, ben Jorrvaskr'a katılıp kurtadam oldum fakat sonra bi anlık kararla şu Ysgramor'un mezarı denen yerde kurtadamlıktan kurtuldum. Fakat kurtadamlık çok daha yararlıydı bana, şimdi nasıl tekrar kurtadam olabilirim. Gümüş-Ellerin karargahlarının neredeyse hepsini temizlemiş durumdayım yani saldıracak kurtadam da yok. Ki zaten kurtadamlık hastalıkla geçmiyor,kanı içilerek geçiyor sanırım. Tekrar kurtadam olmamın bir yolu var mı? (Hile kullanarak istemiyorum.)

• Aela ya gidip son kez kurtadama donusebilme ozelligini alabilirsin. Bir daha kurtadam ligi kaybedersen oyun bitene kadar hilesiz olarak donusemezsin. (+ hileli donusumlerde hastaliklara karsi diren ozelligi olmuyor. Yani vampirlere karsi zayif olacaksin)

O yuzden sende Dawnguard yukluyse git ilk olarak bir vampir ol, ve o dlc yi tamamla derim.

Sonra aela ya gidip kurtadam ozelligini al.

Dlc yuklu degilse de gidip alacaksin iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dawnguard yüklü değil hocam. Aela'ya gidiyorum ama hiç seçenek çıkmıyor sadece 'Bir iş arıyorum' seçeneği var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Dawnguard yüklü değil hocam. Aela'ya gidiyorum ama hiç seçenek çıkmıyor sadece 'Bir iş arıyorum' seçeneği var?

Dawnguard ta mi geliyordu yoksa o secenek

Emin olamadim simdi dlc lerle geliyor olabilir o zaman.

Bethestaturk te kurtadam olmakla ilgili detayli bir yazi vardi, oraya bakin isterseniz.

• Galiba, o seçenek sadece Dawnguard'da geçerli. Forumlara da baktım ama herkes hile vermiş.. Neyse artık hileyle olacağız sağolun yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubrick

Galiba, o seçenek sadece Dawnguard'da geçerli. Forumlara da baktım ama herkes hile vermiş.. Neyse artık hileyle olacağız sağolun yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 17 Ocak 2015; 14:33:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.