Skyrim indiriyorum ve daha önce hiç oynamadım. Risen falan gibi bir oyun gibi geliyor efektlerini falan beğendim zaten böyle oyunlara hep ilgimm olmuştur. Şimdi bana oyunun içeriğini serbestliğini ve görevleri falan biraz anlatır mısınız? Oyunu sökmesi kolay mı orta derecede İngilizce' m var görevleri anlar mıyım. Lord of the rings tarzı orclar elfler ejderhalar falan var mı ?
konu yukarı !!
orclar var ama yüzüklerin efendisindeki gibi degil birlikte yaşıyorlar insanlar elfler orclar vs.. oyun iyi ama bi yerden sonra sıkıyor.. yüzüklerin efendisi kadar iyi bir hikayesi yok o kadar iyi hikaye bekleme ama RPG oyunları arasında en iyidir. Ejderhalar ana düşman ana hikayede :) Orta seviye yeterli. Görevler hk: ana hikayesini devam edicen bir süre sonra bitiricen sonra loncalar krallıklar klanlar vs takılıcan bu tarz open world oyun
quote:
Orijinalden alıntı: Compulsive1337
orclar var ama yüzüklerin efendisindeki gibi degil birlikte yaşıyorlar insanlar elfler orclar vs.. oyun iyi ama bi yerden sonra sıkıyor.. yüzüklerin efendisi kadar iyi bir hikayesi yok o kadar iyi hikaye bekleme ama RPG oyunları arasında en iyidir. Ejderhalar ana düşman ana hikayede :) Orta seviye yeterli. Görevler hk: ana hikayesini devam edicen bir süre sonra bitiricen sonra loncalar krallıklar klanlar vs takılıcan bu tarz open world oyun
teşekkürler ayrıntılı bilgi için :)teşekkürler ayrıntılı bilgi için :)